- 14 Temmuz 2013
- 6.170
- 14.098
-
- Konu Sahibi Birbardakcay
- #1.141
Bende elimdekileri bitirince almayı düşünüyorum. Almak istediğiniz bir yayın var mı?Internette kimi çok pahalı kim ucuz kafam karisti sahaflara bakayım
Maalesef oda yok sahaflarda bi fikir verirlerBende elimdekileri bitirince almayı düşünüyorum. Almak istediğiniz bir yayın var mı?
Evet canim orasi alt katinda angora fotokopi var tam ortada oraya bak keske ankarada olsaydim ben deNeden yaramasin ki. Süper oldu bunu hatirlattigin
Bakanliklara giderken köprünün ordaydi değil mi
Guvenpark in Karşısı
En son üniversite okurken gitmiştim
Canim ozelden bi numars verecegim sana turkiyenin her yerine kapıda odeme ile fotokopi kitap satıyorlar.isteyen varsa mesaj atsin bana diye yazdimBaşka sehir
Sozel yine calisinca oluyor da mat olmayinca olmuyor yaTamam canım merak ediyorum.
Ben de tarih ve vatandaşlıkta sıfırım şuan deneme çözsem. Tarih 0 doğru belki vatandaşlık 1 doğru olur yanlışlarda doğruyu götürür oldu mu - bir sayı ah ah
Sen kulandin mi o kitapları ? Benim tarih coğrafya vatandaşlık tekrara bol soru bankaligi bisey ariyorum.önce sahaflara bakiyim bi. internette cok yayın var ama ya iyi değilse butcem boşa gidecek derdiCanim ozelden bi numars verecegim sana turkiyenin her yerine kapıda odeme ile fotokopi kitap satıyorlar.isteyen varsa mesaj atsin bana diye yazdim
Evet suan piyasada olan kitaplarin fotokopileri kastettigim sahaflarda bulabilecegini sanmiyorum zira eski kitaplar oluyor onlar da senin isine yaramazSen kulandin mi o kitapları ? Benim tarih coğrafya vatandaşlık tekrara bol soru bankaligi bisey ariyorum.önce sahaflara bakiyim bi. internette cok yayın var ama ya iyi değilse butcem boşa gidecek derdi
Yayin onerisi olarak da pegem benim hocam yargi uzman kariyer bakabilirsin brans brans sorarsan yine yardımcı olurumSen kulandin mi o kitapları ? Benim tarih coğrafya vatandaşlık tekrara bol soru bankaligi bisey ariyorum.önce sahaflara bakiyim bi. internette cok yayın var ama ya iyi değilse butcem boşa gidecek derdi
Kendine güvenini kaybetme önemli olan geometride bütünü görebilmektir. Senin bir yerden indireceğin uzatacağın doğru sorunun gidişatını değiştirebilir. Matematikte hepiniz formül formül yoksa sizde yoksunuz hepiniz birinin kurgususunuz zaten diye düşün sonuç aynı formül aynı. Gözünde büyütme matematiği lütfen.Sozel yine calisinca oluyor da mat olmayinca olmuyor ya
Kitap seç sitesine bak eski yayınlar inaniaz ucuz. 2019 ve 2018. Sonuçta Türkçe aynı Türkçe mat aynı mat. Değişmiyor yani. Sadece vatandaşlık 2020 olsa yeterli olur.Başka sehir
Cok teşekkürlerKitap seç sitesine bak eski yayınlar inaniaz ucuz. 2019 ve 2018. Sonuçta Türkçe aynı Türkçe mat aynı mat. Değişmiyor yani. Sadece vatandaşlık 2020 olsa yeterli olur.
Geçmiş olsun umarım çocuğunuzada geçmezSelamlar kızlar
Dün akşam boğaz ağrısı başladı, hafta sonu düzelmeye çalışacağım ve ev işlerini yavaş yavaş yapacağım. Malum çocuk evdeyken verimli değilim zaten.
Sağol canım.Geçmiş olsun umarım çocuğunuzada geçmez
Çok geçmiş olsun. Hastayken hiçbir şey yapilmiyor zatenSelamlar kızlar
Dün akşam boğaz ağrısı başladı, hafta sonu düzelmeye çalışacağım ve ev işlerini yavaş yavaş yapacağım. Malum çocuk evdeyken verimli değilim zaten.
Sağol canım. Tam hastalık mevsimiSafransari geçmiş olsun kuzum. Aman dikkat et malum hava bir soğuk bir sıcak
inciitanesi ben ders çalışırken telefonu sessize alıyorum.
Çocuğunu merak edersin belki bunu yapamaya bilirsin. Ulaşacağın bir yere bırakma ki ders çalışmam daha rahat olsun.
Başarabilirsin tabiki.
Evli çocuklu hatta ıkiz anneleri bile çalışıyor kpss düşün artık sen
Kendini daha iyi sen tanirsin ,mola vererek önce konu ardından soru şeklinde planını oluşturabilirsin.
Ben youtube dan dinleyip not tutuyorum mesela.
Basaracagiz