2020 KPSS lisans +90 👍

Neden yaramasin ki. Süper oldu bunu hatirlattigin
Bakanliklara giderken köprünün ordaydi değil mi
Guvenpark in Karşısı
En son üniversite okurken gitmiştim
Evet canim orasi alt katinda angora fotokopi var tam ortada oraya bak keske ankarada olsaydim ben de

Canim ozelden bi numars verecegim sana turkiyenin her yerine kapıda odeme ile fotokopi kitap satıyorlar.isteyen varsa mesaj atsin bana diye yazdim
Sen kulandin mi o kitapları ? Benim tarih coğrafya vatandaşlık tekrara bol soru bankaligi bisey ariyorum.önce sahaflara bakiyim bi. internette cok yayın var ama ya iyi değilse butcem boşa gidecek derdi

Sen kulandin mi o kitapları ? Benim tarih coğrafya vatandaşlık tekrara bol soru bankaligi bisey ariyorum.önce sahaflara bakiyim bi. internette cok yayın var ama ya iyi değilse butcem boşa gidecek derdi
Evet suan piyasada olan kitaplarin fotokopileri kastettigim sahaflarda bulabilecegini sanmiyorum zira eski kitaplar oluyor onlar da senin isine yaramaz

Yayin onerisi olarak da pegem benim hocam yargi uzman kariyer bakabilirsin brans brans sorarsan yine yardımcı olurum

Sozel yine calisinca oluyor da mat olmayinca olmuyor ya
Kendine güvenini kaybetme önemli olan geometride bütünü görebilmektir. Senin bir yerden indireceğin uzatacağın doğru sorunun gidişatını değiştirebilir. Matematikte hepiniz formül formül yoksa sizde yoksunuz hepiniz birinin kurgususunuz zaten diye düşün sonuç aynı formül aynı. Gözünde büyütme matematiği lütfen.

merhaba arkadaşlar ben de ders çalışıyorum bir ay sonra sınavım var, odaklanmam lazım ama dikkatim çok dağınık. gün içinde evdeyim izinedyim, 5te kızım kreşten geliyo o zamana kadar olan saatleri güzelce planlamam lazım, ayrıca telefona çok bakıyoum whatsappa falan, bana motivasyon için bişeyler yazabilir misiniz? dikkati toplamak ve verimli çalışmak için nerele dikkat etmeliyim?

Safransari geçmiş olsun kuzum. Aman dikkat et malum hava bir soğuk bir sıcak

inciitanesi ben ders çalışırken telefonu sessize alıyorum.
Çocuğunu merak edersin belki bunu yapamaya bilirsin. Ulaşacağın bir yere bırakma ki ders çalışmam daha rahat olsun.
Başarabilirsin tabiki.
Evli çocuklu hatta ıkiz anneleri bile çalışıyor kpss düşün artık sen
Kendini daha iyi sen tanirsin ,mola vererek önce konu ardından soru şeklinde planını oluşturabilirsin.
Ben youtube dan dinleyip not tutuyorum mesela.
Basaracagiz

Sağol canım. Tam hastalık mevsimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…