2020 KPSS lisans +90 👍

ben matematik sıfır net ile başladım kızlar.. umudumuzu kaybetmeyelim unutmayın ki herkes yapıyorsa bizde yaparız..

Reactions: Den
Kolay gelsin sadece matemetikten mi calisiyorsun?
sağolasın :) evet tek matematik. matematik bitince diğerlerine başlıcam. kasımda mat bitiyor ama eylül gibi tarihi de katabilirim araya. kasım geç olur diye düşündüm. sınavda mat ve tarih belirleyici çünkü. ezberim iyidir. tarihi geçen sene baya ilerletmiştim. sonra bıraktım. bu sefer bırakmıcam. azimliyim :)

canm bence türkçe de ekle derim ben öyle yaptım çünkü dil bilgisi derya deniz..
iş yerine mat aksam evde türkçe çalışıyorum bu sene ekime kadar türkçe mat bitirip bol deneme + sözellere geçiş yapmayı düşünyorum

ilk başladım zaman +3 -2 cıkarmayı işaret yazmayı bilmyordm kızlar ama pes etmiyorum.. pes etmedikçe devamı geliyor
belki bir soruyu anlayana kadar 10 defa çözüyorum belki bir soru için 10 dakika ugraşıyorum
yeri geliyor aglıyorum ama yılmak yok.. herkes nasıl yapıyor

ben matematik sıfır net ile başladım kızlar.. umudumuzu kaybetmeyelim unutmayın ki herkes yapıyorsa bizde yaparız..
Şuan ne durumdasın? Benimde temelim iyi değil. Bi an önce konuları bitirip seri soru çözmem gerekiyor
bende sorun şu matematikte nasıl desem.mesela hoca soru çözüyor. o soruya benzer ,sadece sayılar farklı halini çözüyorum ama aynı konuda sorunun şekli değişince kitap bana ben kitaba bakıyorum. o da farklı kaynaklardan soru çeşidi görmekle alakalı sanırsam. genelde soru çözümlü soru bankası almaya özen gösteriyorum. dersaneye de gitmiyorum. yapamadığım soruları gösterecek kimsemde yok maalesef.

Cidden dik rampa çıkar gibi zorluyor adamı. Özdeşlikler sorusunu ççzerken baş ağrısından ağladığımı bilirim

birde size tavsiyem yapamadınız yada farklı soru tiplerini mutlaka not alın o soruları kesin saklayın ayda 1 kez tekrar tekrar çözün .. şimdi sayılar konusu bitti
sayılar konusundan karma soru çözüyorum.. tekrarlarınızı aksatmayın mutlaka yeni konuya geçince br önceki konudan 5 soru olsada çözün.

İstersen fake bi facebook hesabı aç. Soru çözüm grupları var. Whatsapp gruplarıda varmış katılmadım ben ona musallat olan çok olur diye

canm o bende de vardı hiç telaşlanma soru çözdükçe o farklı soru tipleri var ya öyle kolay geliyor aslnda hepsinin aynı olduğunu sadece degiştirerek önümüze geldiğini görüyorsun soruyu görünce korkma.. çözüme bakma bir yorum kat biraz düşün.. baktın hiç mi yapamıyorsun.. o zaman bak
ben 5 kaynakla ilerliyorum bir konuyla ilgili bütün soru tiplerini görmüş oluyorum konuların mantiğinı anla..
aynı soruyu yapıp farklı soruda tıkanıyorsan mantıgı oturmuyordur

İstersen fake bi facebook hesabı aç. Soru çözüm grupları var. Whatsapp gruplarıda varmış katılmadım ben ona musallat olan çok olur diye
iyi dedin olabilir aslında. kendi hesabımdan yazmaya çekiniyorum öyle şeyleri . sağolasın :)

bende şimdi işlerimi hallettm matematiğe geçiyorum..
akşam evde türkçe çalışmak çok zor oluyor
hem iş hem ev hem cocuk .. ama başarmak zorundaym..

Diger dersleri de cok ihmal etme bence ozellikle tarih ve turkcen iyi degilse turkce.calismalarini paylas destek olalim.yapamadigin sorular olursa da yardimci olmaya calisirim

sen ne mezunusun

lisans işletme b grubuna gircem lisanstan
Diger dersleri de cok ihmal etme bence ozellikle tarih ve turkcen iyi degilse turkce.calismalarini paylas destek olalim.yapamadigin sorular olursa da yardimci olmaya calisirim
tarih ezberlersem iyi yaparım. direk bilgi değilde yorum gelirse daha iyi yapıyorum. türkçem iyidir. onda sıkıntı yok :)
sıkıntı olan matematik benim. coğrafyada biraz sıkıntı bu arada. ama önce mat diyorum :)

Çok teşekkürler tek sıkıntım matematik antrenmandan sonra ne yapsam hiç fikrim yoktu kendi seviyemde biriyle karşılaşmak bana fikir oldu bu arada antrenman kitaplarının uygulaması var her kitap ve her kitaptaki sorunun tek tek detaylı çözümleri var indirmediyseniz tavsiye ederim

Tarihten artik cok yoruma dayali soru gelmiyor malesef.turkcenin iyi olmasi cok guzel bir avantaj.bir turkce soru bankasi al haftada bir gun turkce soru coz hem hiz kazanirsin cunku sinavda zaman yetmiyor.evde denemeleri 1 saat once bitiriyordum sinavda atladigim mat sorularina donemedim malesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…