2020 KPSS lisans +90 👍

Matematik koklu sayilar konusuna calistim 2 test cozuldu onceden gozum cok korkardi bu konudan ama sefer mantigini kavradim sanirim mutlu oldum
Tarih kurtulus savasi hazirlik donemi bolgesel kongrelerin yarisina kadar calistim ozet cikardim.
Yarin matematikten ve tarihten devam edecegim cografyaya ara verdim elimdeki kaynagi begenmedim bi ara kitap almam lazim cografya simdilik kalabilir.

Bugun derse cok gec oturabildim o yuzden de 4 e kadar calismak durumunda kaldim
Tarih misakimilli kararlarina kadar calisildi ozet cikarildi son5 sayfa kaldi
Mat koklu sayilar 1 test cozuldu

Merhaba kuzuuuu işte geldim burdayım sayfanı şimdi gördüm canım, pazartesi itibariyle başlıyorum inşallah, yazmazsam lütfen beni etiketle kendime geleyim

Merhaba kuzuuuu işte geldim burdayım sayfanı şimdi gördüm canım, pazartesi itibariyle başlıyorum inşallah, yazmazsam lütfen beni etiketle kendime geleyim
Hos geldin ben de bi kac gun daha bekleyip dürtmeyi düşünüyordum seni son 1 gun sonra benden cekecegin var haberin olsun

Hanımlar nasıl gidiyor çalışmalar =)
dün akşam edat bağlaç bitti türkçe için.. soru çözdüm biraz uyudum..
şimdi iş yerindeyim bugün rapor hazırlamam gerekti onlar ugraştırdı şimdi geçiyorum matematiğe
en son sayı basamaklarını bitirmiştim
şimdiye kadar olan yerlerden karma soru çözeceğim bugün genel tekrar yapmış olurum hemde
milli savunma bakanlığının yaptıgı sınav da hep matematikten sayısal mantık sormuşlar.. tyt gibi inşallah kpss bu formata getirmezler.. getirirlerse işimiz bir hayli zor
tyt getirdiklerini belgelemişler okullara dagıtmışlardı yeni nesil sorular kapsamında..
kpss bir ses yok bakalım inşallah olmaz olursa tüm konuları bitirip yeni nesil sorulara başlamamız lazım..
allah yardımcımız olsun ben şimdi soru çözmeye geçiyorum..
akşam yine edat baglaçtan test çözmeye devam edeceğim konu iyice oturana dek..
daha sonra sözcük türlerini genel tekrar yapıp karma soru çözüp yeni konuya gececeğim hafta içi inşallah..
tekrarlar çok önemli asla aksatmayalım..

Başlayalım canımm,yaparız inşallah akşam uyuduklarında bütün gece bizim,ben güveniyorum hepimize,bu akşam başlıyorum inşallah,sende erteleme canım
Uyku saatlerinde revizyon lazım bizim oğlanın.duzene koyayım ins.hangi kaynakla başlıyorsun.bir de sen de mi iktisat mezunuydun sanki aklimda öyle kalmış.

Uyku saatlerinde revizyon lazım bizim oğlanın.duzene koyayım ins.hangi kaynakla başlıyorsun.bir de sen de mi iktisat mezunuydun sanki aklimda öyle kalmış.
Evet canım elimde hiç açılmamış yedi iklim var geçen senenin bide pusula var şimdilik onlarla başlarım sonra yeni kaynak alırım diye düşünüyorum.

Başlayalım mı yaaa kuzularla yapariz ins
YAparsınız canm merak etmeyin ben birde çalşyrm üstüne düşün.. evde olsam ohoo çok güzel çalışrdım.. çocuklarda büyüdüyse olur bir şekilde hiç yapamassam gece çalışırdm herkes uyuynca..
evde hazırlanmayı cok isterdim oysa böyle o kadar yorucu oluyor ki napalım katlanacaz artık

Oğlum 19 aylık.cok tşk ederim örnek alıp sizleri baslicam.aslinda temelim iyi benim eksiklerim matematikte belli konularda hatta tek konu olasılık! Bir de sözel de güncel konular yani bana göre güncel olmayan şeyler soruyorlar

Aynen benimde temelim iyi,aslında biz birazcık gecelerden fedakarlık yapsak olacak canım, oğlun gece deliksiz uyumuyor demi kızımın emmemesinin tek avantajı bu oldu bana geceleri hasta falan değilse güzel uyuyor
Evet güncel konular hem güncel değil hemde derya deniz yani

Özel sektörde mi çalışıyosunuz ?

En az iki defa kalkar uyur.yani aslında erken uyusa yine sorun degil.ama 11 i buluyor uyuması o saatten sonra ben iptal zaten uyutmaya çalışırken uyuyup kalıyorum ; çalışacam inşallah bir sekilde

Ben de 2020 kpss lisansa girmeyi düşünüyorum hatta çalışıp hazırlanıp girmek istiyorum çalışma için erken olduğu düşüncesi var hep aklımda bir türlü başlayamıyorum

Ben de 2020 kpss lisansa girmeyi düşünüyorum hatta çalışıp hazırlanıp girmek istiyorum çalışma için erken olduğu düşüncesi var hep aklımda bir türlü başlayamıyorum
Kaç mezunusunuz? Sakıncası yoksa hangi bölüm mezunusunuz yani genel olarak temeliniz var mı? Benim 20 aylık çocuğum olduğu için şimdiden başlamaya mecburum

2018 mezunuyum işletme lisans. 2018de denemek amaçlı girmiştim daha önce hiç kpss çalışmadım yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…