- 15 Şubat 2019
- 1.652
- 3.985
- 36
-
- Konu Sahibi Birbardakcay
Yazin tasinacagiz diye eve net baglatmadik sadece telefonun netide video izlemek icin yetmez maleaef.sagol yine deŞimdi baktım o bahsettiğim tarih videosuna...lider yayınları KPSS.konu anlatımı yazınca çıkıyor.ömer gumus isimli bir hoca anlatıyor.hatta yargının konu anlatımı ile paralel gidiyor.tesaduf yargının setini almıştım o sene..sözel kafası olmayan biri için bile çok faydalı...bir bak istersen.stand up gibi izlemek çok keyifli.bir gun video izle bir gün soru çöz..
Rica ederim:)ben de yazın izleyeceğim yazlikta internet yok ve tel deki çekmiyor bile.pc ye indireceğim:) tarihi başka türlü çalışamam:) kabusumdu çünkü tarihYazin tasinacagiz diye eve net baglatmadik sadece telefonun netide video izlemek icin yetmez maleaef.sagol yine de
Tarih benim de kabusum aslinda calismasi zevkli ama unutmasi hic hos olmuyorRica ederim:)ben de yazın izleyeceğim yazlikta internet yok ve tel deki çekmiyor bile.pc ye indireceğim:) tarihi başka türlü çalışamam:) kabusumdu çünkü tarih
Tesekkur ederim video izlemeye basladigim zaman muhakkak bakacagimTarihten bende korkuyordum. Bu korkumu yendimMehmet Celal Özyıldız diye bir hoca var. Youtube'ta konu anlatımı yapıyor. Tavsiye ederim
Hosgeldin canimönlisans hedef 90+ olarak bende katılıyım =)
hoşbuldm canm vallahi nasıl gidiyor bilmiyorum yeterli mi yetersiz mi az mi çalışıyorum bilmiyorum inan ki yönlendiren kimse yokHosgeldin canimnasil gidiyor calismalar ne durumdasin
Sen elinden geldigi kadar calis bos vakitelerini degerlendir.suan yeteri o.zaten konular bittimine yakin yavas yavas deneme cozmeye baslariz o zman nerde eksigimiz var daha iyi goruruzhoşbuldm canm vallahi nasıl gidiyor bilmiyorum yeterli mi yetersiz mi az mi çalışıyorum bilmiyorum inan ki yönlendiren kimse yok
Bence masallahin var calisma konusunda.gunde 3 saat matematik cok iyi.ben senin kadar bile calisamiyorum.aksam en erken 9 da oturuyorum arada esim geliyor yenek hazirliyorum cay koyuyorum falan derken bolune bolune 2ye kadar falan calisiyorum.matematik benim de kotu malesef geven sene denemelerde 18 nete falan cikmistim ama sinavda 12 net yaptim benim de en cok ustune dusmem gereken matematik.turkcem iyi cok sukur haftada 1 gun soru bankasindan soru cozuyorum sadece o da bana yetiyor.diger zorlandigim ders tarih senin nasil bilemem ama cok konu oldugu icin eylul ekime kadar bi kismini halletmeye calis en azindan bir de cok tekrar yapmak gerekiyor tarihte yoksa unutuluyor.simdilik. soru sayisina da takilma ben de saymiyorum ne kadar soru cozdugumu onu seneye yapacagiz insallahaksam elim 10 30 11 gibi boşalıyor 1 e kadar türkçe çalışıyorum.. hergün paragraf çözüyorum 15 20 tane..
canm sen yine 12 net yapmşşın ben sıfır net ile başladım bilyormsun ? +3 -2 cıkarmayı bilmiyordum .. o derece berbattım.. sıfır netten 20 nete cıkabilirmiyim sence nasıl olur bilmiyorum ki.. ilyas güneş hoca ile devam ediyorumBence masallahin var calisma konusunda.gunde 3 saat matematik cok iyi.ben senin kadar bile calisamiyorum.aksam en erken 9 da oturuyorum arada esim geliyor yenek hazirliyorum cay koyuyorum falan derken bolune bolune 2ye kadar falan calisiyorum.matematik benim de kotu malesef geven sene denemelerde 18 nete falan cikmistim ama sinavda 12 net yaptim benim de en cok ustune dusmem gereken matematik.turkcem iyi cok sukur haftada 1 gun soru bankasindan soru cozuyorum sadece o da bana yetiyor.diger zorlandigim ders tarih senin nasil bilemem ama cok konu oldugu icin eylul ekime kadar bi kismini halletmeye calis en azindan bir de cok tekrar yapmak gerekiyor tarihte yoksa unutuluyor.simdilik. soru sayisina da takilma ben de saymiyorum ne kadar soru cozdugumu onu seneye yapacagiz insallah
Calisirsan kendine guvenirsen hersey olur merak etme.biraz kendine guven gunde 3 saat matematik cok iyi devam et.senin kadar azimli olmadigimi farkedip utandim suancanm sen yine 12 net yapmşşın ben sıfır net ile başladım bilyormsun ? +3 -2 cıkarmayı bilmiyordum .. o derece berbattım.. sıfır netten 20 nete cıkabilirmiyim sence nasıl olur bilmiyorum ki.. ilyas güneş hoca ile devam ediyorum