2020 KPSS lisans +90 👍

Yazin tasinacagiz diye eve net baglatmadik sadece telefonun netide video izlemek icin yetmez maleaef.sagol yine de

Yazin tasinacagiz diye eve net baglatmadik sadece telefonun netide video izlemek icin yetmez maleaef.sagol yine de
Rica ederim:)ben de yazın izleyeceğim yazlikta internet yok ve tel deki çekmiyor bile.pc ye indireceğim:) tarihi başka türlü çalışamam:) kabusumdu çünkü tarih

Rica ederim:)ben de yazın izleyeceğim yazlikta internet yok ve tel deki çekmiyor bile.pc ye indireceğim:) tarihi başka türlü çalışamam:) kabusumdu çünkü tarih
Tarih benim de kabusum aslinda calismasi zevkli ama unutmasi hic hos olmuyor

Tarihten bende korkuyordum. Bu korkumu yendim Mehmet Celal Özyıldız diye bir hoca var. Youtube'ta konu anlatımı yapıyor. Tavsiye ederim

Bugun aslinda bos gunumdu ama tarih aşkı beni birakmadi az da olsa calistim.taarruz cephelerini bitirdim en azindan yarin gunlerden matematik konumuz üslü sayilar

Bugun cok istekli calismadim malesef
Matematik üslü sayilar konu anlatim bitti ornek testler cozuldu.bu kadarcık

Reactions: Den
bugün iş yerinde çalışamadım başkanlar vs geldi gittii
ama normalde iş yerinde 4 saat mat çalışabiliyorum en kötü 3 saat oluyor Birbardakcay matematik çok kötü çok yavaş ilerliyorum ama sağlam adımlarla =) elimde kolaysan zora yayınlar var..
bugün akşam evde türkçeden tamlamalar tekrar edilecek sıfat tekrar edilecek
konu tekrar testi çözülüp zamirlere geceğim allahın izni ile
türkçe de yoluma önder dönmez hoca ile devam ediyorum
kimden dinledi isem dil bilgisini yapamadım.. bu hoca sayesinde yapıyorum allah binkere razı olsun hergün dua ediyorm
birde soru bankasını aldım tamamı çözümlü önce ondan ders dinliyorum sonra kitabını çözüyorum video çözüm eşliğinde sonra
sırasıyla pegem beyaz kalem
yargı uzman kariyerden o konuyla ilgili sorular çözüyorum ve cok coook cook yol aldm önceden kitabın kapağını acmaya korkardm şimdi gönül rahatlı ile açıyorum =) şu an hedefim şu kadar soru bu kadar soru yada hız değil hedefim konuları eylül ekime kadar sindirerek sağlam bir temel ile bitirmek daha sonra genel yetenekten denemeler ile eksiklerimi kapatıp hızlanmak ve sözellere gecmek son 4 ay kala konuları tamamen bitrip bol deneme inşallah
hedefim genel yetenek 50 net genel kültür 50 net..
matematik biraz korkutuyor sıfır netten 20 nete nasıl cıkarım diye ama umudumu kaybetmek yok oglum gözlerimin içine baktikça pes etmiyorum

matematik kaynaklarım ise ( bu arada antreman 1 ve 2 bitti temel oluşturuldu )
antreman plus
benim hocam
pegem yargı yediiklim bunlar var elimde
bir soruya yeri geliyor 10 dakika ugraşıyorum.. çözene kadar anlayana kadar yeri geliyor bir soruyu 10 defa çözüyorum evet belki kablumba hızında ilerliyorum ama adımlarım saglam olsun yıkılmayım denemelere geçtim zaman inşallah o zaman bakarım
yalnız başkaları gibi öyle 100 soru 200 soru vs çözemiyorum çözdüğüm soru sayısınıda inan bilmiyorım
ama günlük mat türkçe için artı soruları not alıyorum tekrar çözüyorum vs..
60 70 civarıdır konu olduğu günler oluyor konu artı test olduğu için soru sayısı az..
konular bitince bende inşallah bol bol soru çözerim.

matematikte kendimi çok yalnız hissediyorum inşallah senn matematik iyidir bana yoldaş olursun asla pes etmek yok

aksam elim 10 30 11 gibi boşalıyor 1 e kadar türkçe çalışıyorum.. hergün paragraf çözüyorum 15 20 tane..

hoşbuldm canm vallahi nasıl gidiyor bilmiyorum yeterli mi yetersiz mi az mi çalışıyorum bilmiyorum inan ki yönlendiren kimse yok
Sen elinden geldigi kadar calis bos vakitelerini degerlendir.suan yeteri o.zaten konular bittimine yakin yavas yavas deneme cozmeye baslariz o zman nerde eksigimiz var daha iyi goruruz

aksam elim 10 30 11 gibi boşalıyor 1 e kadar türkçe çalışıyorum.. hergün paragraf çözüyorum 15 20 tane..
Bence masallahin var calisma konusunda.gunde 3 saat matematik cok iyi.ben senin kadar bile calisamiyorum.aksam en erken 9 da oturuyorum arada esim geliyor yenek hazirliyorum cay koyuyorum falan derken bolune bolune 2ye kadar falan calisiyorum.matematik benim de kotu malesef geven sene denemelerde 18 nete falan cikmistim ama sinavda 12 net yaptim benim de en cok ustune dusmem gereken matematik.turkcem iyi cok sukur haftada 1 gun soru bankasindan soru cozuyorum sadece o da bana yetiyor.diger zorlandigim ders tarih senin nasil bilemem ama cok konu oldugu icin eylul ekime kadar bi kismini halletmeye calis en azindan bir de cok tekrar yapmak gerekiyor tarihte yoksa unutuluyor.simdilik. soru sayisina da takilma ben de saymiyorum ne kadar soru cozdugumu onu seneye yapacagiz insallah

canm sen yine 12 net yapmşşın ben sıfır net ile başladım bilyormsun ? +3 -2 cıkarmayı bilmiyordum .. o derece berbattım.. sıfır netten 20 nete cıkabilirmiyim sence nasıl olur bilmiyorum ki.. ilyas güneş hoca ile devam ediyorum

Calisirsan kendine guvenirsen hersey olur merak etme.biraz kendine guven gunde 3 saat matematik cok iyi devam et.senin kadar azimli olmadigimi farkedip utandim suan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…