2020 KPSS lisans +90 👍

en kötü 3 saat 4 saat 4 5 saat çalştm oluyor iş yerinde.. ancak işte antreman 1 2 bitti.. kpss kitaplarına geçildi ardışk sayılardaym son durum sayılar bitince basamak analizine geçmeden bir genel tekrar soru çözümü yapacağım evet tekrar çok önemli ben en son sıfatları bitirmiştim tekrar başa döndüm
sözcükte yapı
isim tamlamalar tekrar ettm onlarla iligli tekrar soruları çözdüm ben bir de haftada bir kere genel tekrar + o çözemediğim sorular var ya onları çözüyorum.. tekrar tekrar sürekli odanın birine küçük notlar asıyorum tekrar ederken cıkardığım.. onlar gözümün önünde ayriyeten türkçeyi not alarak devam ediyorum..

Calisirsan kendine guvenirsen hersey olur merak etme.biraz kendine guven gunde 3 saat matematik cok iyi devam et.senin kadar azimli olmadigimi farkedip utandim suan
oda en kötü 3 saat =) fgenelde 4.5 saat çalışıyorum.. ancak temel yapıp ardışık sayılara geldim =)
benim bir arkadşm var onunlada burda tanıştık gece birbirimize yazıyoruz cocuklar uyuynca hadi uymak yok derse =) birbirimizi kontrol ediyoruz çok iyi oluyor

Turkce de takildigin aorular olursa yardimci olurum.matematikte de elimden geldigince yapmaya calisirim.canim valla tebrik ederim seni beni de gaza getirdin aksam olsa da ders calissam ayri bi istek geldi

ben sözellere eylülde geçeceğim allahın izni ile genel yetenekden bir önümü görüyüm
vkhi yahut icra memuru olmak istiyorum

Hangi arkadas etiketlesene o da gelsin

Turkce de takildigin aorular olursa yardimci olurum.matematikte de elimden geldigince yapmaya calisirim.canim valla tebrik ederim seni beni de gaza getirdin aksam olsa da ders calissam ayri bi istek geldi
allah razı olsun canm vallahi foruma girmiyordum derse başladımdan beri iyi ki girmişim yoldaş olalım =) insan o saatte yoldaş istiyor .. birinin çalışltıgını bilmek istiyor =) gaza geliyor demi.. türkçede dil bilgisi bayağı zorluyor özellikle şu yapı var ya çok zorladı hala oturmadı ama isim tamlamaları sıfat isim çok güzel oturdu..

ilk zamanlar uyku çok zorladı ama bünyem alıştı artık bu arada.. kahve felan aramıyorum pek alıyorum bir soda yanıma cok uyku bastırırsa yüzümü soguk su ile yıkıyorum ogluma bakıyorum dayan eclip diyorum =)

akşam türkçe için elimdeki kaynaklarıda yazarm..
bu arada kuzenm antremanlarla paragraf kitabı verdi bana hiç kullanılmamş çok güzel bir kitap ösym mantıgını sorulara bakış acısını gösteriyor .. sorulara nasıl yaklaşmamız gerektiğini onunla devam edip ondan sonra kpss kaynaklarndn çzerim
bu arada türkçeden en begendim kaynak ilk olarak önder hocanın soru bankası tabiki..
sonra benim hocam
sonra pegem
sonra beyaz kalem
sonra uzman kariyer özellikle uzman kariyer çok kaliteli bir yayın
birde yargı var elimde türkçe için..

Matematik icin suan ne cozuyorsun

Matematik icin suan ne cozuyorsun
Canım ilk önce ilyas hoca dan konu çalışıyorum not alarak çözdüğü sorulari tekrar cozuyorum sonra soru cozum videolarını izliyorum. Onlarida tekrar cozuyorum sira testlere geliyor ilk olarak antrenman blus matematik ten mesela ardisik sayılar sonra benim hocam ardışık sayılar sonra kpegem ardışık sayılar diye gidiyorum en som yargı cozuyorum farkli soru tiblerini not aliyorum kesiyorim bir kutuda saklayib tekrar tekrar cozuyorum ondan sonra yeni konu

Super sistem tebrik ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…