2020 KPSS lisans +90 👍

neyse ezberlicez artık. :) deneme çözmeye kadar gelemedim hiç hep yarıda bıraktım. evet sınavda türkçeye vakit çok harcanıyor. uzun uzun paragraflar filan. dediğniz gibi yapabilirim. özellikle paragraf soruları çözsem olur.

Aynen biliyorum diyip birakmamak lazim turlce soru cozmek lazim.bir de tarihe yavastan baslayin ezberleyince unutuluyor ne kadar cok tekrar edip soru cozerseniz sizin yarariniza olur

Günün ozeti
Turkce- 6 test karma
Matematik- uslu sayilar konu anlatim calismasi yarim kalmisti tamamlandi
2 uslu sayilar
1 rasyonel sayilar
1 asal carpanlar testi cozuldu.

Dün yazamadım bugün yazayım
Dün akşam matematikten soru çözüm videosu izlendi not alındı. Temel kavramlar soeu çözümleri videolarını bitirdim. Bugün 43 soruyu tekrar edicem bakmadan kendim çözmeye çalışcam.

Günaydın arkadaşlar günümüz iyi olsun rabbim bizlere zihin açıklığı versin inşallah..
bol sabır şükür dua ve başarı

Arkadaşlar matematikte benim gibi olanlara bir kaç birşey yazmak istedim dün yazamadım..
öncelikle temelinizi iyi oluşturun antreman 1 kitabında olanlar o kitabı çok iyi bitirin yanlışlarınızı not alın yazın küçük kağıtlara onları tekrar edin
diyelim ki temel oluştu.. çok güzel yavaş yavaş kpss konularına geçin. ben ilyas hoca ile devam ediyorum demiştim
diyelim ki a konusu bitti.. o konuyu sindirdiniz çok güzel çalıştınız..
çoook basit bir kaynaktan o konuyla ilgili hemen soru çözün diyelim ki 20 soruluk bir test..
5 yanlışınız var o yanlışlarınızı mutlaka bir kagıda yazın .. cevabıda arkasına küçük not kagıtlarına yapışkansız olan
yanlışlarınıza sürekli göz gezdirin ben öyle yapıyorum.. tekrar tekrar çözün o soruları.. bir süre sonra zaten direk çözümüş olacaksınız yoksa 100 soru çözmek önemli değil
yeri geliyor 20 soruda 1 saatim gidiyor.. önemli olan anlayarak sindirerek gitmek..
bütün yanlış yaptıgım soruları yazıyorum ben.. saklıyorum bir kutuda.. onları tekrar ediyorum.. ve konu tekrarı yapmış gibi oluyorum çok iyi oluyor.. onları mutlaka sürekli çözün
zaten yapamadıklarımız önemli olan.. robot gibi test çözmek bize hiç birşey kazandırmaz.
kolay yayın bitti diyelim hemen orta seviye bir yayına geçin.. en sona zor bir kaynak kalsın.. onu çözün
diğer konuya geçtiniz diyelim ki eski konuyla ilgili soru çözün mutlalaka çözemediğiniz soruları mutlaka çözdürün ben asla çözdürmeden geçmiyorum mutlaka sakın çözdürmeden devam etmeyin..inanın bir soruyu 10 defa çözdüğüm oluyor
o not aldımız sorular var ya onlara bakın.. ben böyle çok faydasını gördüm.. sabır sabır sabır arkadaşlar
herkes nasl yapıyor bu matematiği bizim onlardan hiç bir eksiğimiz yok
umudumuzu asla kaybetmek yok.. hedeflerimiz hayallerimiz geleceğimiz için..

çok güzel canm .. aynen şimdi o soruları kendin çöz bakmadan çözemediklerini tekrar izle konunun mantığını kavra ki farklı soru tiplerini yapabilesin..
daha sonra kolay bir yayndan başla.. yapamadın sorular olrsa sorabilirsin ben o konuları geçtim elimden geldiğince yardm ederim Birbardakcay matematiği bizimkine nazaran çok iyi hiç olmadı imdadımıza yetişir =)

dün 10 dan 1 e kadar türkçe çalıştım bu arada
zamirlerdeyim önce biraz paragraf çözdüm .. ardından zamir videosu izledim hocadan
not aldım.. az bir kısım kaldı.. evimi çok pis ama napym kpss daha önemli hem ev hem iş hem cocuk hem eş yetişemiyorum

geçen sene çok soru bankası almıştım hep yarım kaldı. bi tane vardı çok kolay bir yayındı. adını hatırlayamadım. eve gidince yazarım. ondan başlıcam. sonra dediğiniz gibi orta seviye-zor seviye şeklinde. tamam sorarım olursa teşekkürler :)

antreman plusu da tavsiye ederim çok güzel konuyu kavratıyor birsürü soru var. bu arada aman yargıyı en son çöz =)

Senin isin daha zor canim Allah yardimcin olsun

Bugun bos gunumdu ama programimin gerisinde oldugum icin bugun de çalıştım
Tarih-20. Yy konu anlatim özet cikarma yapildi son 4 sayfa kaldi

Dun tarih 20.yy unitesi bitirildi
Bugun cografya turkiyenin cografi konumu 4 test cozuldu
Matematik üslü sayilar 2 test cozuldu
2 gundur bi motivasyon dusuklugum var ite kalka calisiyorum verim alamiyorum sanki

Gun icinde normalde cok firsat bulamiyorum ama bulmusken degerlendirmek lazim

Eklentiler

• 20190331_160549.jpg
    60,3 KB · Görüntüleme: 31
Bugun verimli gecti cok sukur

Matematik- 1 test asal sayilar 4 test uslu sayilar cozuldu artik yeni konuya gecebilirim

Tarih-20yy unitesi tekrar edildi 2 test cozuldu

Günaydın kızlar.. güzel bir hafta bizlerle olsun inşallah..
Rabbim bizlere zihin açıklığı versin hafta sonu türkçe çalıştım.. hafta içi iş yerinde mat evde türkçe hafta sonu türkçe olmak üzere devam ediyorum
zamirler bitti test çözüdl 4 kaynaktan 2 kaynak tekrar amaclı bırakıldı notlar alındı
bugün yeni konuya gececeğim zarflara allahın izni ile paragraf da çözüyorum günlük ama akşam derse oturduğum zaman çok yorgun oldugum günler sadece dil bilgisi calsyrm ..
şimdi iş yerinde matematikten basamak kavramlarıyla ilgili soru çözümüne devam edeceğim inşallah

Tebrikler canim cok iyi gidiyorsun

Bugun esimle 1.5 saat kadar matematik üslü sayilar calistik
4 karma turkce testi cozdum
Tarihten de yeni konuya gectim kurtulus savasi hazirlik donemindeiyim erzurum kongresine kadar calistim ozet cikardim.
Yarin matematik koklu sayilar konusuna baslamayi dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…