- 29 Ağustos 2018
- 421
- 497
-
- Konu Sahibi Birbardakcay
neyse ezberlicez artık. :) deneme çözmeye kadar gelemedim hiç hep yarıda bıraktım. evet sınavda türkçeye vakit çok harcanıyor. uzun uzun paragraflar filan. dediğniz gibi yapabilirim. özellikle paragraf soruları çözsem olur.Tarihten artik cok yoruma dayali soru gelmiyor malesef.turkcenin iyi olmasi cok guzel bir avantaj.bir turkce soru bankasi al haftada bir gun turkce soru coz hem hiz kazanirsin cunku sinavda zaman yetmiyor.evde denemeleri 1 saat once bitiriyordum sinavda atladigim mat sorularina donemedim malesef.
Aynen biliyorum diyip birakmamak lazim turlce soru cozmek lazim.bir de tarihe yavastan baslayin ezberleyince unutuluyor ne kadar cok tekrar edip soru cozerseniz sizin yarariniza olurneyse ezberlicez artık. :) deneme çözmeye kadar gelemedim hiç hep yarıda bıraktım. evet sınavda türkçeye vakit çok harcanıyor. uzun uzun paragraflar filan. dediğniz gibi yapabilirim. özellikle paragraf soruları çözsem olur.
çok güzel canm .. aynen şimdi o soruları kendin çöz bakmadan çözemediklerini tekrar izle konunun mantığını kavra ki farklı soru tiplerini yapabilesin..Dün yazamadım bugün yazayım
Dün akşam matematikten soru çözüm videosu izlendi not alındı. Temel kavramlar soeu çözümleri videolarını bitirdim. Bugün 43 soruyu tekrar edicem bakmadan kendim çözmeye çalışcam.
geçen sene çok soru bankası almıştım hep yarım kaldı. bi tane vardı çok kolay bir yayındı. adını hatırlayamadım. eve gidince yazarım. ondan başlıcam. sonra dediğiniz gibi orta seviye-zor seviye şeklinde. tamam sorarım olursa teşekkürler :)çok güzel canm .. aynen şimdi o soruları kendin çöz bakmadan çözemediklerini tekrar izle konunun mantığını kavra ki farklı soru tiplerini yapabilesin..
daha sonra kolay bir yayndan başla.. yapamadın sorular olrsa sorabilirsin ben o konuları geçtim elimden geldiğince yardm ederimBirbardakcay matematiği bizimkine nazaran çok iyi hiç olmadı imdadımıza yetişir =)
antreman plusu da tavsiye ederim çok güzel konuyu kavratıyor birsürü soru var. bu arada aman yargıyı en son çöz =)geçen sene çok soru bankası almıştım hep yarım kaldı. bi tane vardı çok kolay bir yayındı. adını hatırlayamadım. eve gidince yazarım. ondan başlıcam. sonra dediğiniz gibi orta seviye-zor seviye şeklinde. tamam sorarım olursa teşekkürler :)
Senin isin daha zor canim Allah yardimcin olsundün 10 dan 1 e kadar türkçe çalıştım bu arada
zamirlerdeyim önce biraz paragraf çözdüm .. ardından zamir videosu izledim hocadan
not aldım.. az bir kısım kaldı.. evimi çok pis ama napym kpss daha önemli hem ev hem iş hem cocuk hem eş yetişemiyorum
aminn sagol kuzum hemde ne zor sorma.. o kadar yorgunum ki anlatamam ayakta durmaya mecalim yok ama dayanıyorum ogluma baktıkca kazanmalıyım yapmalıyım diyorum siz bana göre çok daha şanslınız bu şansı cok ama cok iyi değerlendirinSenin isin daha zor canim Allah yardimcin olsun
Tebrikler canim cok iyi gidiyorsunGünaydın kızlar.. güzel bir hafta bizlerle olsun inşallah..
Rabbim bizlere zihin açıklığı versin hafta sonu türkçe çalıştım.. hafta içi iş yerinde mat evde türkçe hafta sonu türkçe olmak üzere devam ediyorum
zamirler bitti test çözüdl 4 kaynaktan 2 kaynak tekrar amaclı bırakıldı notlar alındı
bugün yeni konuya gececeğim zarflara allahın izni ile paragraf da çözüyorum günlük ama akşam derse oturduğum zaman çok yorgun oldugum günler sadece dil bilgisi calsyrm ..
şimdi iş yerinde matematikten basamak kavramlarıyla ilgili soru çözümüne devam edeceğim inşallah