- 15 Şubat 2019
- 1.652
- 3.985
- 36
-
- Konu Sahibi Birbardakcay
Musait olunca yazacagimpeki senin calisma sistemin nasil ? Birazda sen anlat
Sizde mi ilyas hocadan çalışıyorsunuz bende sizin gibi yaptım programı. Önce konu anlatımı sonra soru çözümleri şeklindeCanım ilk önce ilyas hoca dan konu çalışıyorum not alarak çözdüğü sorulari tekrar cozuyorum sonra soru cozum videolarını izliyorum. Onlarida tekrar cozuyorum sira testlere geliyor ilk olarak antrenman blus matematik ten mesela ardisik sayılar sonra benim hocam ardışık sayılar sonra kpegem ardışık sayılar diye gidiyorum en som yargı cozuyorum farkli soru tiblerini not aliyorum kesiyorim bir kutuda saklayib tekrar tekrar cozuyorum ondan sonra yeni konu
Bir matematik kurbani dahaİyi akşamlar
Bugün başladım çalışmaya bende.
Matematikle başladım. Mat kötü olduğu için.
Temel kavramlar konusundan 2 video izledim ve not aldım. Yarında soru çözümü videolarını izleyeceğim. 9 da başladım. 10 dk önce bitirdim. 2. Videoda uyuklamaya başladım ama
Yarına çay filan içeyimde hemencecik uykum gelmesin
Pegem soru bankalari kpss tarzina cok uygun o kitabi bitirdikten sonra baslayabilirsin bence.Merhaba bende geçen hafta başladım matematik hiç temelim olmadığı için antrenmanlarla matematik kitabından başladım kitap ortaokul konularını içeriyor 1 ayda bitecek bir kitap matematikten özellikle çözümlü önerebileceğiniz kaynaklar varmı
Teşekkür ederim peki pegem çözümlü mü ve çözümler adım adım ilerleyecek şekilde açıklaması varmı acaba ben matematiğe sıfırdan başladığım için önce çözümlü kolay bir kaynak sonra orta seviye bir kaynakla devam etmek istiyorumPegem soru bankalari kpss tarzina cok uygun o kitabi bitirdikten sonra baslayabilirsin bence.
Merhaba bende antrenmanlarla matematik 1.kitaptayım daha yarısına geldim ama 2 haftaya biter sanırım sonra antrenmanlarla 2 yi zaten uygulamasını indirdim oradaki soruları çözüp farklı kaynak olarak pegem le yargı alsam sizin gibi bizim seviyemize uygunmu siz pegemle yargıyı rahatça çözebiliyormusunuzCanım ilk önce ilyas hoca dan konu çalışıyorum not alarak çözdüğü sorulari tekrar cozuyorum sonra soru cozum videolarını izliyorum. Onlarida tekrar cozuyorum sira testlere geliyor ilk olarak antrenman blus matematik ten mesela ardisik sayılar sonra benim hocam ardışık sayılar sonra kpegem ardışık sayılar diye gidiyorum en som yargı cozuyorum farkli soru tiblerini not aliyorum kesiyorim bir kutuda saklayib tekrar tekrar cozuyorum ondan sonra yeni konu
Maşallah tarihi yarılamışsınız bile siz bu hızla 3 4 aya bütün ders konularını bitirebilirsinizTarih konu anlatim paris baris konferanaina kadar calisildi ozet cikarildi
Cografya cografi konum 2 test cozuldu
Turkce karma 4 test cozuldu
yok en geç 11 de bırakmayı düşünüyorum.(işe gidiyorum sabah erken kalkıyorum) daha önce çok uzattığımda hep bıraktım yarı yolda. haftanın 3-4 günü çalışcam çabuk sıkılmamak için. bi de böyle deneyim dedim. bi de kendime not yazdım. eğer bırakırsam hırslanıp bırakmayayım diyeBir matematik kurbani dahacalisa calisa alisirsin gec saatte yatmaya hergun kendini uyku olarak biraz daha zorla haftada 1 gun erken yatki vucut iflas etmesin ben kendimj oyle alistirdim
Bi onceki sayfada arkadas antreman plus matematik demis ona bakabilirsiniz pegemi de mutlaka cozun derim cozumlu ve cozumleri gayet anlasilirTeşekkür ederim peki pegem çözümlü mü ve çözümler adım adım ilerleyecek şekilde açıklaması varmı acaba ben matematiğe sıfırdan başladığım için önce çözümlü kolay bir kaynak sonra orta seviye bir kaynakla devam etmek istiyorum
Insallah benim de amacim bitirip bol tekrar yapmak ve soru cozmekMaşallah tarihi yarılamışsınız bile siz bu hızla 3 4 aya bütün ders konularını bitirebilirsiniz
Birakma birakma daraldikca yaz buraya biz seni gaza getiririzyok en geç 11 de bırakmayı düşünüyorum.(işe gidiyorum sabah erken kalkıyorum) daha önce çok uzattığımda hep bıraktım yarı yolda. haftanın 3-4 günü çalışcam çabuk sıkılmamak için. bi de böyle deneyim dedim. bi de kendime not yazdım. eğer bırakırsam hırslanıp bırakmayayım diye
Birakma birakma daraldikca yaz buraya biz seni gaza getiririz
Bekleriz canim her zamantamam hergün burdayım zaten yazarım
Kolay gelsinİyi akşamlar
Ders çalışmamı bitirdim haftalık maskemi yaptım dersten sonra.hemen yüzümde maskemle beklerken yazayım dedim. Ders çalışma heyecanıyla maskemi unutmuşum yapmayı
Bugün temel kavramlardan 3 soru çözüm videosu izledim soruları yazdım kendim çözmeye çalıştım başarılıydım.
Yarına 2 video daha kaldı soru çözümü.onu izleyip soruları bi kendim çözmeye çalışıcam.
Bugünlük bu kadar. Yüzümü yıkayıp yatıyorum direk iyi geceler
canm merhaba günaydın.. allah yardımıcımız olsun ilk öncelikle o kitabı sindirerek bitir temelini çok iyi oluşturman lazım..Merhaba bende antrenmanlarla matematik 1.kitaptayım daha yarısına geldim ama 2 haftaya biter sanırım sonra antrenmanlarla 2 yi zaten uygulamasını indirdim oradaki soruları çözüp farklı kaynak olarak pegem le yargı alsam sizin gibi bizim seviyemize uygunmu siz pegemle yargıyı rahatça çözebiliyormusunuz
evet canm hatta video ders notları soru bankası hepsini aldım çook ama çook faydasını görüyorum..Sizde mi ilyas hocadan çalışıyorsunuz bende sizin gibi yaptım programı. Önce konu anlatımı sonra soru çözümleri şeklinde ☺ Sonra da kendim başlıcam testlere bakalım bugün temel kavramlardan başladım.