- 4 Aralık 2017
- 4.661
- 4.576
- Konu Sahibi Birbardakcay
en kötü 3 saat 4 saat 4 5 saat çalştm oluyor iş yerinde.. ancak işte antreman 1 2 bitti.. kpss kitaplarına geçildi ardışk sayılardaym son durum sayılar bitince basamak analizine geçmeden bir genel tekrar soru çözümü yapacağım evet tekrar çok önemli ben en son sıfatları bitirmiştim tekrar başa döndümBence masallahin var calisma konusunda.gunde 3 saat matematik cok iyi.ben senin kadar bile calisamiyorum.aksam en erken 9 da oturuyorum arada esim geliyor yenek hazirliyorum cay koyuyorum falan derken bolune bolune 2ye kadar falan calisiyorum.matematik benim de kotu malesef geven sene denemelerde 18 nete falan cikmistim ama sinavda 12 net yaptim benim de en cok ustune dusmem gereken matematik.turkcem iyi cok sukur haftada 1 gun soru bankasindan soru cozuyorum sadece o da bana yetiyor.diger zorlandigim ders tarih senin nasil bilemem ama cok konu oldugu icin eylul ekime kadar bi kismini halletmeye calis en azindan bir de cok tekrar yapmak gerekiyor tarihte yoksa unutuluyor.simdilik. soru sayisina da takilma ben de saymiyorum ne kadar soru cozdugumu onu seneye yapacagiz insallah
sözcükte yapı
isim tamlamalar tekrar ettm onlarla iligli tekrar soruları çözdüm ben bir de haftada bir kere genel tekrar + o çözemediğim sorular var ya onları çözüyorum.. tekrar tekrar sürekli odanın birine küçük notlar asıyorum tekrar ederken cıkardığım.. onlar gözümün önünde ayriyeten türkçeyi not alarak devam ediyorum..