- 15 Şubat 2019
- 1.652
- 3.985
- 36
-
- Konu Sahibi Birbardakcay
Amin cümlemiz insallah.ben tarihin pusulasindan calistim simdide ramazan yetginin kitabindan tekrar ediyorum tek kaynaga bagli kalmak istemedim.vatandasliga 2020 basimlari cikinca baslayacagim benim hocam esra ozkanin kitabiyla calisacagim.cografya da mehmet egitin 1. Ve 2. Kitabını oneririm.1. Kitap hafiza teknikleri 2. Kitap konu anlatimiTarih için mesela tarihin pusulası çok güzel demişti ama bazıları çok ayrıntı demiş yorumlarda bilemedim konu anlatım almalıyım önce çünkü en baştan başlıcam vatandaşlık ve coğrafyada memnun kaldığın var mı konu anlatım olarak. Bu arada maşallah canım hem memlekette olup çalışabilmen çok güzel. Ara verince toparlamak zor oluyor inşallah emeklerinin karşılığını alırsın.
Sağol canım ben araştırayım bu kitaplardan alayım başlıyayımAmin cümlemiz insallah.ben tarihin pusulasindan calistim simdide ramazan yetginin kitabindan tekrar ediyorum tek kaynaga bagli kalmak istemedim.vatandasliga 2020 basimlari cikinca baslayacagim benim hocam esra ozkanin kitabiyla calisacagim.cografya da mehmet egitin 1. Ve 2. Kitabını oneririm.1. Kitap hafiza teknikleri 2. Kitap konu anlatimi
Bende nerdeyse sizinle aynı durumdayım Türkçe bitti ve tarih az kaldı.Ben de memleketteyim ama calismayi birakmiyorumherkesin calisma tarzi farklidir kimisi yazarak calisir kimisi dinleyerek o yuzden o konuda bir sey diyemeyecegim yayinlar icinse pegem benim hocam beyaz kalem soru bankalari guzel.
SİZİN BÖLÜM NE?Takip edenler icin son guncelleme :)
Tarih matematik turkce cografya bitti tekrarlara basladim vatandasliga onumuzdeki hafta basliyorum bu hafta denemelere basliyorum haftalik deneme yapip hangi konuda eksigim varsa oraya yonelecegim.calismaya devam yalniz degilsiniz
Soru paylasacak kadar cok girmiyorum aslinda.2018de az calistigim icin pisman oldum o yuzden erken basladim calismaya.duz memurluk icin ugrasiyorum en az 90 sart artik o yuzden ne kadar erken bitirip cok soru cozersek o kadar iyiSİZİN BÖLÜM NE?
EĞER GİRECEĞİM MÜLAKATTAN BAŞARISIZ OLURSAM BEN DE BİRKAÇ HAFTAYA BAŞLAMAK DA İSTİYORUM 2020 YE SİZİN KONULAR BİTMİŞ ŞAŞIRDIM GERÇEKTEN DE...
YAPAMADIĞIMIZ SORULARI DA PAYLAŞSAK ÇOK İYİ OLUR ÖZELLİKLE MAT
Maşallah siz yolu nerdeyse bitirmişsiniz. Ben daha yds derken sizi görünce çok geç kaldım dedim.Takip edenler icin son guncelleme :)
Tarih matematik turkce cografya bitti tekrarlara basladim vatandasliga onumuzdeki hafta basliyorum bu hafta denemelere basliyorum haftalik deneme yapip hangi konuda eksigim varsa oraya yonelecegim.calismaya devam yalniz degilsiniz
Ben de 2018 e çok iyi çalıştım ama sınavda heyecan yapıyorum 77 aldım 2020 ye de girmek nasip olursa hedef en kötü 85 olmalı benim de sıkı tutacağım çalışmaları başlarsam bir...Soru paylasacak kadar cok girmiyorum aslinda.2018de az calistigim icin pisman oldum o yuzden erken basladim calismaya.duz memurluk icin ugrasiyorum en az 90 sart artik o yuzden ne kadar erken bitirip cok soru cozersek o kadar iyi
sizin bölüm ne?Ben de başlayacağım ama dershanenin başlamasını bekliyorum biraz. Bir de sizler 2020 kitaplardan mı çalışıyorsunuz? Ben tarihin pusulasını alayım dedim ama hic bir yerde bulamadım ne yenisini ne eskisini.
sizin bölüm ne?
ben ramazan hocanın tarh notlarına çalışmıştım ayrı önceki notlarımda varda hepsini karıştırdım..
tyt kitaplarını bilmiyordum bir tane alayım o zaman gerçekten de matım orta halli geliştirmeliyimMatematik soru paylaşımı yapacağınıza bence tyt kitaplarından çalışılabilir onların video çözümleri oluyor her kitabın. Bi de bence daha güzeller . Daha zor ve öğretici sorular.
benim de kamu yönetimi canım en tecrübeli benimdir heralde kpss hayatım oldu yaşım 34Bölümüm biyoloji . Sizin nedir?
benim de kamu yönetimi canım en tecrübeli benimdir heralde kpss hayatım oldu yaşım 34
yok canım haftaya bir mülakatım var mübaşirlik için olursa kpss defteri kapanacak benim için ...Olsun da yeter ki :) inş. Bu yıl son olur sizin için o zaman :)Ozelde mi çalışıyorsunuz hem iş hem kpss mi gidiceksiniz
yok canım haftaya bir mülakatım var mübaşirlik için olursa kpss defteri kapanacak benim için ...
şuan diplomalı ev hanımıyım çalışmıyorum olmazsa yeniden sıfırdan kpss çalışacağım...
dershane hangi dershaneye gidiorsun fiyatlar ne kadar dershanenin
ne kadar puan lazım sana..Ben de diplomalı ev hanımıyım. Ankarada kuzey akademiye kayıt oldum 2500e . Ekimde başlayacak.