- 15 Şubat 2019
- 1.006
- 1.547
-
- Konu Sahibi Birbardakcay
ne kadar puan lazım sana..
deneme sınavları çok çok önemli dershane çok iyi oluyor en azından disiplin için..
bazı dershanelerde hocalar özel notlar veriyorlar bizimle de paylaşırsın öyle şeyler olursa tarih ve cografya hocaları iyiyse hele de notlarını isteriz :)
Merhaba bende bu yıl gireceğim yeniden. 2019 puanım düşük geldi .
sizce bu sene Gk-Gy den düz memurluğa mı calişsam yoksa alana mı? Bölüm işletme. Çalışmaya tarih yada iktisattan başlayacağım konular otursun diye.
yaş kaç?Merhaba bende bu yıl gireceğim yeniden. 2019 puanım düşük geldi .
sizce bu sene Gk-Gy den düz memurluğa mı calişsam yoksa alana mı? Bölüm işletme. Çalışmaya tarih yada iktisattan başlayacağım konular otursun diye.
Açıkçası bende bilgilerim tazeyken alana devam edeyim diyorum. Ama kafam karışıkDüz memurlukta rakip daha çok bence alan daha mantıklı giibi ama bilemiyorum
Yaş 29. Alan bilgim Azda olsa var geçen senenin eksiklerini tamamlayıp bol soru çözmem gerekyaş kaç?
bence ikisine de hazırlan ama tabi alan çok zor bir dk bile kaybetmeden sıkı şekilde çalış..
düz memuriyet için en kötü 85 i garantilemek gerek..
dershane iyi oluyor hele de hocalar da iyiyse hocalardan daha çok arkadaşlar iyi oluyor herkes çalışınca birlikte soru paylaşımı çözemediğiniz soruları paylaşma çok iyi olacaktır konuları da hocalardan önce bitir bir hafta önce lekilde en azından...Tabi ki paylaşırım:) Ben de ilk kez gidicem dershaneye . Nasıl olucak bilmiyorum .
Bana en az bir 90 lazım
alan varsa bence ikisine de sıkıca sarıl gk gy de iyi olursa o da puan getirecek sonuçta inşallah başarılı olursunuz..Yaş 29. Alan bilgim Azda olsa var geçen senenin eksiklerini tamamlayıp bol soru çözmem gerek
Gec kalmadiniz merak etmeyin sadece ben biraz erken basladim diyelimMaşallah siz yolu nerdeyse bitirmişsiniz. Ben daha yds derken sizi görünce çok geç kaldım dedim.
Sizi görünce ayrı bir hırs ve teşvik geldi. Gk-gy için ilk başta 2020 hazırlık seti almam lazım. Nette o kadar karmaşık bilgi varki. Sonra sizin gibi başka yayınlardan test çözüp tekrar yapma fikri çok mantıklı geldi. En kapsamlı hangi yayın konu anlatımı yapıyor bilmiyorum fakat pegem mi alsam diye düşünüyorum siz tavsiye eder misiniz?Gec kalmadiniz merak etmeyin sadece ben biraz erken basladim diyelimama daha fazla beklemeyin baslayin derim
Ben konu anlatim olarak setleri pek onermiyorum cunku her dersin ayri kitabi guzel ama soru bankasi seti olarak pegemi alabilirsiniz sorulari sinava uygun bence ne uc sorular var ne de basitSizi görünce ayrı bir hırs ve teşvik geldi. Gk-gy için ilk başta 2020 hazırlık seti almam lazım. Nette o kadar karmaşık bilgi varki. Sonra sizin gibi başka yayınlardan test çözüp tekrar yapma fikri çok mantıklı geldi. En kapsamlı hangi yayın konu anlatımı yapıyor bilmiyorum fakat pegem mi alsam diye düşünüyorum siz tavsiye eder misiniz?
Teşekkür ederim. Benim en büyük derdim tarih ve vatandaşlık. Bu iki derste sıfırım. Sonra türkçe, güncel bilgiler ve coğrafya. Şuan kötünün iyisi dediğim matematik. Bilgilendirme için çok teşekkür ederim.Kendi fikrimce tarih ismail adiguzel cografya mehmet egit 1-2 turkce oznur saat vatandaslik esra ozkan matematik cok farketmez bence murat yayinlari ya da pegem alinabilir.
Eve döndün mu canım ?Takip edenler icin son guncelleme :)
Tarih matematik turkce cografya bitti tekrarlara basladim vatandasliga onumuzdeki hafta basliyorum bu hafta denemelere basliyorum haftalik deneme yapip hangi konuda eksigim varsa oraya yonelecegim.calismaya devam yalniz degilsiniz
Benim sorunum o zaten asla hirsla azimle çalışamıyorum. Geçen sene toplasan 4 ay anca çalışmışımdiralan varsa bence ikisine de sıkıca sarıl gk gy de iyi olursa o da puan getirecek sonuçta inşallah başarılı olursunuz..
bol kaynak değişik sorular soru paylaşımı kendine rakip gibi görebileceğin bir kpss arkadaşı da önemli
ben de tam çalışmaya başlarsam birbirimizi motive edebiliriz buradaki arkadaşlarla benceBenim sorunum o zaten asla hirsla azimle çalışamıyorum. Geçen sene toplasan 4 ay anca çalışmışımdirinş burada motivasyon bulurum