2020 KPSS lisans +90 👍

Merhaba bende bu yıl gireceğim yeniden. 2019 puanım düşük geldi .
sizce bu sene Gk-Gy den düz memurluğa mı calişsam yoksa alana mı? Bölüm işletme. Çalışmaya tarih yada iktisattan başlayacağım konular otursun diye.

Tabi ki paylaşırım:) Ben de ilk kez gidicem dershaneye . Nasıl olucak bilmiyorum .

Bana en az bir 90 lazım

Düz memurlukta rakip daha çok bence alan daha mantıklı giibi ama bilemiyorum

yaş kaç?
bence ikisine de hazırlan ama tabi alan çok zor bir dk bile kaybetmeden sıkı şekilde çalış..
düz memuriyet için en kötü 85 i garantilemek gerek..

Tabi ki paylaşırım:) Ben de ilk kez gidicem dershaneye . Nasıl olucak bilmiyorum .

Bana en az bir 90 lazım
dershane iyi oluyor hele de hocalar da iyiyse hocalardan daha çok arkadaşlar iyi oluyor herkes çalışınca birlikte soru paylaşımı çözemediğiniz soruları paylaşma çok iyi olacaktır konuları da hocalardan önce bitir bir hafta önce lekilde en azından...
deneme sınavları da çyle başarılır ya ben de olmazsa bir yer çok sıkacapım tam olarak 15 güne başlarım ben de tam

Yaş 29. Alan bilgim Azda olsa var geçen senenin eksiklerini tamamlayıp bol soru çözmem gerek
alan varsa bence ikisine de sıkıca sarıl gk gy de iyi olursa o da puan getirecek sonuçta inşallah başarılı olursunuz..
bol kaynak değişik sorular soru paylaşımı kendine rakip gibi görebileceğin bir kpss arkadaşı da önemli

Bol kaynak bol soru önemli tabi . Sizler mesela günde kaç soru çözmeyi düşünuyorsunuz ?plan yaptınız mı?

Off cook dertli oldugum bir konu.. matematik ogretmeniyim turkce matematik yapiyorum fakat genel kultur zorluyor beni.. umarim bu sene herkes diledigi puani alir..

Gec kalmadiniz merak etmeyin sadece ben biraz erken basladim diyelim ama daha fazla beklemeyin baslayin derim
Sizi görünce ayrı bir hırs ve teşvik geldi. Gk-gy için ilk başta 2020 hazırlık seti almam lazım. Nette o kadar karmaşık bilgi varki. Sonra sizin gibi başka yayınlardan test çözüp tekrar yapma fikri çok mantıklı geldi. En kapsamlı hangi yayın konu anlatımı yapıyor bilmiyorum fakat pegem mi alsam diye düşünüyorum siz tavsiye eder misiniz?

Ben konu anlatim olarak setleri pek onermiyorum cunku her dersin ayri kitabi guzel ama soru bankasi seti olarak pegemi alabilirsiniz sorulari sinava uygun bence ne uc sorular var ne de basit

Kendi fikrimce tarih ismail adiguzel cografya mehmet egit 1-2 turkce oznur saat vatandaslik esra ozkan matematik cok farketmez bence murat yayinlari ya da pegem alinabilir.

Kendi fikrimce tarih ismail adiguzel cografya mehmet egit 1-2 turkce oznur saat vatandaslik esra ozkan matematik cok farketmez bence murat yayinlari ya da pegem alinabilir.
Teşekkür ederim. Benim en büyük derdim tarih ve vatandaşlık. Bu iki derste sıfırım. Sonra türkçe, güncel bilgiler ve coğrafya. Şuan kötünün iyisi dediğim matematik. Bilgilendirme için çok teşekkür ederim.

Siz ilk zamanlarda çözdüğünüz soru sayılarını da yazıyormuşsunuz. Konuyu bitirdikten sonra günlük çözüyordunuz dimi. Haftalık tekrar yapıyor muydunuz yoksa ders bitti en başa dönüp mü tekrar yapıyordunuz? Bunları merak ettim.

Bir de aynı yayınevinin denemesini alıp aynı saatte çözüp sınavdaymış gibi birbirimizin hangi konuda açığı varsa birbirimize yardımcı olalım mı?

Benim sorunum o zaten asla hirsla azimle çalışamıyorum. Geçen sene toplasan 4 ay anca çalışmışımdir inş burada motivasyon bulurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…