- 10 Şubat 2011
- 1.880
- 2.251
-
- Konu Sahibi Birbardakcay
- #2.001
Aa Çok iyi içine sindigine çok sevindim:)İyi geceler kızlar,
Beklediğim kitap bugün ulaştı elime
115 soru çözdüm ve çok memnun kaldım, öncesinde konuyla ilgili önemli özetler var sonra testler. Şuana kadar bir problemle karşılaşmadımSaricivcivcikcik N Neredenbaksantutarsizlik
Teşekkür ederim hocam, eğer kitaplarınız biterse arayışa girerseniz aklınızda bulunsunAa Çok iyi içine sindigine çok sevindim:)
Cikmis soru cozmeyi bende dusunuyordum cok iyi oldu soylediginiz:) sadece kpss mi başka sınavlar da var miTeşekkür ederim hocam, eğer kitaplarınız biterse arayışa girerseniz aklınızda bulunsun
Başka sınavlarda var; polislik sınavı, jandarma, adli yargı, ÖSS, hatta liseye giriş sınavıCikmis soru cozmeyi bende dusunuyordum cok iyi oldu soylediginiz:) sadece kpss mi başka sınavlar da var mi
Canım dediğin kitap geçmiş soruların derlemesi mi yoksa kara kutu mu? Orayı tam algılayamadım.İyi geceler kızlar,
Beklediğim kitap bugün ulaştı elime
115 soru çözdüm ve çok memnun kaldım, öncesinde konuyla ilgili önemli özetler var sonra testler. Şuana kadar bir problemle karşılaşmadımSaricivcivcikcik N Neredenbaksantutarsizlik
Karakutu zaten geçmiş sınavların derlemesi ya canımCanım dediğin kitap geçmiş soruların derlemesi mi yoksa kara kutu mu? Orayı tam algılayamadım.
Tamam canım. Ben hiç onu incelememiştim. Böyle ne güzel fikir alışverişi yapıyoruz.Karakutu zaten geçmiş sınavların derlemesi ya canım
Yayınevide İnformal
Aynen güzel olduTamam canım. Ben hiç onu incelememiştim. Böyle ne güzel fikir alışverişi yapıyoruz.
Şu ürünleri Mühendisi yimBransiniz ne ben de muhendisim.
Memnun musunuz? Ben de şöyle tam aklima yatan bi tarih soru bankasi bulamadim.. birol hocaninkini aldim tarih gunlugu mu ne soru sayisi cok az. Ramazan yetgin aldim o da cok moralimi bozdu baya ayrinti geldi. Datayi cozdum baska bu karakutuyu dusunuyorum ama cok hatali diyolar dogru mu? Faydasını gordunuz mu
Hocam birakmayin yarin karantina bitince biz yine sınavla başbaşa kalcaz.. sonra pisman olmayalim.Nerelerdesiniz? Ramazan geldi artık çalışmaları gündüzden geceye aldım. Ama şu gündemdeki corona yüzünden ve evden kaç haftadır çıkmadığım için motivasyonum kalmadı
Kpss başvuru tarihleri normalde Mayıs'ta yedi ama silmişler. Ales 1in geçti marttaydi birde temmuzda geç başvuru günü var. Ama yinede siz birdaha bakın tarihleri yazıyor aslında.İyi akşamlar kızlar,
ÖSYM sınav takvimi kafamı çok karıştırdı, beni bilgilendirebilir misiniz acaba?
1) Kpss lisans B grubu sınavı 6 Eylül, sınav başvuruları ne zaman?
2) Ales1 tarihi 16 ağustos, Ales2 tarihi 6 Aralık, sınav başvuruları ne zaman?
Merhaba, ben de ne zamandır bakmıyordum bildirimi görünce cevap yazayım dedim. Ben eğitimden de hazırlanıyorum şu anda gk+gy+eğitim netlerim 130 civarında değişiyor. Onu 155 yapmam lazım. Test çözmeye çalışıyorum, deneme yapıyorum haftada bir. Konularım bitti bir ay kadar önce. Bakalım inşallah yükselir. Koronadan mı bilmiyorum belki de uzun zamandır çalıştığım için de olabilir, bir bunalmışlık bir bıkkınlık var üzerimde onu atmaya çalışıyorum. Hayırlısı diyelim.Merhabalar hanımlarnasıl gidiyor çalışmalar uzun zamandır kimse yazmamış ara ara girip bakıyorum . Konuları bitirdiniz mi netler ne durumda
Çok geçmiş olsun. Bence de başlamalısın vakit var. Kendime de aynısını söylüyorum ben bırakmamıştım ama aşırı yavaşlamıştım toparlansak fena olmaz :)Ben anneannemin ameliyatı derken iki aydır bir soru bile çözemedim. Bu hafta sıfırdan başlayıp yeni bir sayfa açmak istiyorum KPSS için yoksa eski bilgilerde uçtu gitti gibime geliyor.
Geçmiş olsunBen anneannemin ameliyatı derken iki aydır bir soru bile çözemedim. Bu hafta sıfırdan başlayıp yeni bir sayfa açmak istiyorum KPSS için yoksa eski bilgilerde uçtu gitti gibime geliyor.