2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
Kızlar daha çok yeni hamilesiniz hepiniz stres endişe içindesiniz 5 6 hafalıksınız tabi sadece kese görünür çok stres yapıyorsunuz ben 6+4 te keseyi sadece gördüm ama kendime zehir etmeye çalışmıyorum hamileliğimi sonuçta herkesin aynı anda döllenmesi olmamış lütfen kendinize zehir etmeyin bu günleri inşallah tek tek bebeğide kalp atışını da duyacağız onlara Allaha emanet inşallahta bişey olmaz

ya kizlar araniza katilayim bende. yeni farketdim boyle konu oldugunu. kizlar, bisey sorucam cok tedirginim, yeni haftalarda olan gebeler yardim edin. benim 6hafta 6gunum bugun. gunum gecmeden goğsum cox aciyordu. acidan ilave, ağirlaşmişti. uclari falan cok aciyordu, uzandigim yerden ayaga kalkinca ağirliğindan dolayi 2 3saniye sızlardı. ama son 2 3gundur ağirliği azaldi, eskisi kadar acimiyor. elimi vurunca alt kisimlari aciyor ama dolgunluğu kayb oldu sanki.bu normal mi? bebeğime birsey olmamişdir dimi? 1hafta once kalp atişlarini duyduk doktor 2hafta sonra gel dedi. gelicek hafta cuma gunu doktor kontrolum. ama tedirginim. gebelik belirtileri azalir mi 6 7ci haftada?

canm bende 6+6 yım bugn hiç stres yapma bende hiç hamile gibi değilim yoğn uyuma istegi dışnda ve arada kask ağrısı dışnda merk etme hiç bişey olmamıştırrr

canm bende 6+6 yım bugn hiç stres yapma bende hiç hamile gibi değilim yoğn uyuma istegi dışnda ve arada kask ağrısı dışnda merk etme hiç bişey olmamıştırrr
bende kasik agrisi ve adet sancisi oldu dun. wcye gidib kanama gorucem diye cok korktum. 2yil once bir gebeligim kalbi durdu diye sonlandirildi. 2yildan sonra zar zor kaldim. simdi bu kadar gec gelmişken kaybetmekden cok korkuyorum. bi kere de kotu tecrubem var, yeniden olur diye, ne bileyim iste. normal bi sey mi yoksa sorun mu var, kalbi mi durdu diye cok tedirginim

anladm canm benmm çok üzüldüm hayırlısı böyleymiş bişey denilmiyokii..inşallah bu sağlıkla ilerler sıkntı yapma kendneee

oksaparı 10günde bir mi yazdırıyorsunuz?

benim de öyle göğüslerimin dolgunluğu azaldı.herhalde 9 ay bu korkuyu yaşayacağız.kontrollün ne zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…