- 26 Şubat 2019
- 3.370
- 3.401
stres yapma kaç+kaçsın şuanbazen hareketsiz kalıyorum bu gün tekrar kan vermeye gitcem çok stresliyim ya
şuan 4+2 yim bata 4 gün kala öğrendim 2 defa kan verdim şimdi 3. yü vercem inşallahstres yapma kaç+kaçsın şuan
daha çok yeni canm benm merk etmeşuan 4+2 yim bata 4 gün kala öğrendim 2 defa kan verdim şimdi 3. yü vercem inşallah
yükselmen iyiyse hiçbisorun yokturrşuan 4+2 yim bata 4 gün kala öğrendim 2 defa kan verdim şimdi 3. yü vercem inşallah
evet inşallah iyi olurdaha çok yeni canm benm merk etme
il gün 19 du ertesi gün 48 oldu progesteron 17,5 du doktor 4-5 gün sonra artışa bi daha bakalım dedi şimdi gidiyorum haftayada keseye bakalım dediyükselmen iyiyse hiçbisorun yokturr
Çok şükür darisi bizedevlete gittim 7+0 bugün. cihazım çok yeni değil görüyorum ama duyulmayabilir dedi sonra sesi açtı güp güp baya net duyuldu allaha sükür
Ablam da devletin yazdığı bir ilaç devam edebilirsin dedi.Banada haber verirmisin canim sorunca
Kan pıhtılaşması varmış malesef 3kayiptan sonra anladılarTam olarak sorununuz belli mi, Rabbim şifa versin inşallah bu sefer sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Amin canım 3cun üstünde çıkmıştıRabbim bagislsin bu defa sana canim. Troidin kac acaba bende de cikti hamilelikte
O zaman beta 2983 progesteron 13.32 çıkmıştı.Hayırlısı olsun bebişiniz. Beta ve pregestron kaç çıkmıştı ?
Bana da doktorum ağır dedi o ilaç için hamilelikten bi kaç ay önce kullanmıştım ama şimdi regenesis max verdi ücretli o da içinde bir sürü vitamin falan var.Folbiol kullanmayin kizlar cok zararliymis o marka doktorum demisti
canm bende 6+6 yım bugn hiç stres yapma bende hiç hamile gibi değilim yoğn uyuma istegi dışnda ve arada kask ağrısı dışnda merk etme hiç bişey olmamıştırrrya kizlar araniza katilayim bende. yeni farketdim boyle konu oldugunu. kizlar, bisey sorucam cok tedirginim, yeni haftalarda olan gebeler yardim edin. benim 6hafta 6gunum bugun. gunum gecmeden goğsum cox aciyordu. acidan ilave, ağirlaşmişti. uclari falan cok aciyordu, uzandigim yerden ayaga kalkinca ağirliğindan dolayi 2 3saniye sızlardı. ama son 2 3gundur ağirliği azaldi, eskisi kadar acimiyor. elimi vurunca alt kisimlari aciyor ama dolgunluğu kayb oldu sanki.bu normal mi? bebeğime birsey olmamişdir dimi? 1hafta once kalp atişlarini duyduk doktor 2hafta sonra gel dedi. gelicek hafta cuma gunu doktor kontrolum. ama tedirginim. gebelik belirtileri azalir mi 6 7ci haftada?
bende kasik agrisi ve adet sancisi oldu dun. wcye gidib kanama gorucem diye cok korktum. 2yil once bir gebeligim kalbi durdu diye sonlandirildi. 2yildan sonra zar zor kaldim. simdi bu kadar gec gelmişken kaybetmekden cok korkuyorum. bi kere de kotu tecrubem var, yeniden olur diye, ne bileyim istecanm bende 6+6 yım bugn hiç stres yapma bende hiç hamile gibi değilim yoğn uyuma istegi dışnda ve arada kask ağrısı dışnda merk etme hiç bişey olmamıştırrr
anladm canm benmm çok üzüldüm hayırlısı böyleymiş bişey denilmiyokii..inşallah bu sağlıkla ilerler sıkntı yapma kendneeebende kasik agrisi ve adet sancisi oldu dun. wcye gidib kanama gorucem diye cok korktum. 2yil once bir gebeligim kalbi durdu diye sonlandirildi. 2yildan sonra zar zor kaldim. simdi bu kadar gec gelmişken kaybetmekden cok korkuyorum. bi kere de kotu tecrubem var, yeniden olur diye, ne bileyim iste. normal bi sey mi yoksa sorun mu var, kalbi mi durdu diye cok tedirginim
oksaparı 10günde bir mi yazdırıyorsunuz?Folbioll yüksek geliyorsa folidoce kullanabilirsin canım ama bende folbiol kullanıyorum drm riskli gebeliklerde folik asit yüksek doz kullanılması gerek demişti pihtilasmam olduğu için oksapar ve corasprin le birlikte kullanıyorum hergun bı tane
ya kizlar araniza katilayim bende. yeni farketdim boyle konu oldugunu. kizlar, bisey sorucam cok tedirginim, yeni haftalarda olan gebeler yardim edin. benim 6hafta 6gunum bugun. gunum gecmeden goğsum cox aciyordu. acidan ilave, ağirlaşmişti. uclari falan cok aciyordu, uzandigim yerden ayaga kalkinca ağirliğindan dolayi 2 3saniye sızlardı. ama son 2 3gundur ağirliği azaldi, eskisi kadar acimiyor. elimi vurunca alt kisimlari aciyor ama dolgunluğu kayb oldu sanki.bu normal mi? bebeğime birsey olmamişdir dimi? 1hafta once kalp atişlarini duyduk doktor 2hafta sonra gel dedi. gelicek hafta cuma gunu doktor kontrolum. ama tedirginim. gebelik belirtileri azalir mi 6 7ci haftada?
ugrasiyorum canim. desteyin icin sagol❤anladm canm benmm çok üzüldüm hayırlısı böyleymiş bişey denilmiyokii..inşallah bu sağlıkla ilerler sıkntı yapma kendneee
en son ne zaman oldu doktor kontrolun? keseyi ve kalp atisini duydun mu? kontrolum haftaya cumaoksaparı 10günde bir mi yazdırıyorsunuz?
benim de öyle göğüslerimin dolgunluğu azaldı.herhalde 9 ay bu korkuyu yaşayacağız.kontrollün ne zaman