2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
Ben geçen hafta cuma gittim kese gözükmedi Allattan bakalım mı dedi doktor ben istemedim iki tüp kan aldılar bi beta için bide progesteron hormonuna bakmışlar o da dün çıkmış sonucu ona kafam takılıyor zaten düşük çıkmış sanki
Hayırlısı olsun bebişiniz. Beta ve pregestron kaç çıkmıştı ?

herkese günaydııın
biz bugün kalp atışımızı duyduk, o kadar güzeldi ki güp güp güp ❤
rabbim hepinizin duymasını nasip etsin, gebeliklerimizi hayırlı geçirmemizi ve hayırlı doğum yapmamızı nasip etsin insallah 🤲🏼
Maşallah Rabbim bizede nasip etsin az once ruyamda bi kız bebegim oluyordu herkese göstermek için sabırsızlanıyorum falan minik boylr emiyor cok akıllı hiç uyanmadan uyuyo ya cok guzel di cok. Nolur Allah ım nasip et bana bu bebegi saglıkla sıhhatle inşallah 💕

dudujan dudujan yanlis etiketledim önceki mesajda canım sende mi öğretmensin? Bizim okulda bir hoca 9 haftadan sonra nöbet tutmak istemedi müdür de tutturmuyor insallah bebisin kalp atışını duyarsam bende nöbet tutmuycam 😞 sende yorma nöbetlerde kendini ve Müdüre rica et belki tutturmaz
Evet canım bende öğretmenim. Bizim müdür sıkıntı ve ben merkez okuldayım eş durumu geldim herkes çok yaşlı nöbet tutmak istemiyor. Yaşları 55-64 arası hep. Ancak raporla tutturmaz. Zaten kanamam nöbet sonunda başladı doktor yorgunluktan olur dedi. Bakalım napacam.

Maşallah Rabbim bizede nasip etsin az once ruyamda bi kız bebegim oluyordu herkese göstermek için sabırsızlanıyorum falan minik boylr emiyor cok akıllı hiç uyanmadan uyuyo ya cok guzel di cok. Nolur Allah ım nasip et bana bu bebegi saglıkla sıhhatle inşallah 💕
ayy gerçekten çok güzelmis, insallah nasip olur hepimize 🧿

herkese günaydııın
biz bugün kalp atışımızı duyduk, o kadar güzeldi ki güp güp güp ❤
rabbim hepinizin duymasını nasip etsin, gebeliklerimizi hayırlı geçirmemizi ve hayırlı doğum yapmamızı nasip etsin insallah 🤲🏼
Hayırlı olsun devlet mi özel miydi acaba hastaneniz

Kalp atıslarini duyalım inşallah daha da güzel şeyler konusucaz burda inanıyorum bu sefer güzel olacak daha doğum hikayelerimiz konusucaz birimiz suyum geldi birimiz sancım başladı nst ye bağlandım diceeek ve mutlu anneler gazlı bebislerle dolacak Haziran annelerinin sayfası 😇
yaaa süperrr yazmışsın valla inşallah canımmm

Kızlar dün bugün yumurtlama tarhme denk geldiği içnmi blmiyorm çok nadir bi ağrı geliyo gidiyo 🤔🤔ama okumştm adet zamnlarında da böle olabliyomuş..benmkide şuan yumurtlamama denk gelen tarhler
canım bende sürekli gün içinde ağrılar oluyor normal diye düşünüyorum pregesteronumda normal yüksek çıkmıştı

X