- 2 Ekim 2019
- 76
- 44
Bak şimdi iyice aklım karıştı Napsam ki yaFolikasit kullanimi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bak şimdi iyice aklım karıştı Napsam ki yaFolikasit kullanimi
Hayırlısı olsun bebişiniz. Beta ve pregestron kaç çıkmıştı ?Ben geçen hafta cuma gittim kese gözükmedi Allattan bakalım mı dedi doktor ben istemedim iki tüp kan aldılar bi beta için bide progesteron hormonuna bakmışlar o da dün çıkmış sonucu ona kafam takılıyor zaten düşük çıkmış sanki
Maşallah Rabbim bizede nasip etsin az once ruyamda bi kız bebegim oluyordu herkese göstermek için sabırsızlanıyorum falan minik boylr emiyor cok akıllı hiç uyanmadan uyuyo ya cok guzel di cok. Nolur Allah ım nasip et bana bu bebegi saglıkla sıhhatle inşallahherkese günaydııın
biz bugün kalp atışımızı duyduk, o kadar güzeldi ki güp güp güp ❤
rabbim hepinizin duymasını nasip etsin, gebeliklerimizi hayırlı geçirmemizi ve hayırlı doğum yapmamızı nasip etsin insallah
Evet canım bende öğretmenim. Bizim müdür sıkıntı ve ben merkez okuldayım eş durumu geldim herkes çok yaşlı nöbet tutmak istemiyor. Yaşları 55-64 arası hep. Ancak raporla tutturmaz. Zaten kanamam nöbet sonunda başladı doktor yorgunluktan olur dedi. Bakalım napacam.dudujan yanlis etiketledim önceki mesajda canım sende mi öğretmensin? Bizim okulda bir hoca 9 haftadan sonra nöbet tutmak istemedi müdür de tutturmuyor insallah bebisin kalp atışını duyarsam bende nöbet tutmuycam sende yorma nöbetlerde kendini ve Müdüre rica et belki tutturmaz
ayy gerçekten çok güzelmis, insallah nasip olur hepimizeMaşallah Rabbim bizede nasip etsin az once ruyamda bi kız bebegim oluyordu herkese göstermek için sabırsızlanıyorum falan minik boylr emiyor cok akıllı hiç uyanmadan uyuyo ya cok guzel di cok. Nolur Allah ım nasip et bana bu bebegi saglıkla sıhhatle inşallah
Hayırlı olsun devlet mi özel miydi acaba hastanenizherkese günaydııın
rabbim hepinizin duymasını nasip etsin, gebeliklerimizi hayırlı geçirmemizi ve hayırlı doğum yapmamızı nasip etsin insallah
Cok sevindim canim birdaha olmaz insallh kanamanGünaydın kızlar Progestan işe yaradı çok şükür kanamam durdu. Salı günü tekrar gidecem bakalım neler diyecekler çok stresli bir dönem Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Hayirli olsun canimherkese günaydııın
Banada haber verirmisin canim soruncaBenimde ablam doktor bi sorun olsa bana söylerdi ama yeniden sorucam
yaaa süperrr yazmışsın valla inşallah canımmmKalp atıslarini duyalım inşallah daha da güzel şeyler konusucaz burda inanıyorum bu sefer güzel olacak daha doğum hikayelerimiz konusucaz birimiz suyum geldi birimiz sancım başladı nst ye bağlandım diceeek ve mutlu anneler gazlı bebislerle dolacak Haziran annelerinin sayfası
canım bende sürekli gün içinde ağrılar oluyor normal diye düşünüyorum pregesteronumda normal yüksek çıkmıştıKızlar dün bugün yumurtlama tarhme denk geldiği içnmi blmiyorm çok nadir bi ağrı geliyo gidiyo ama okumştm adet zamnlarında da böle olabliyomuş..benmkide şuan yumurtlamama denk gelen tarhler
devlete gittim 7+0 bugün. cihazım çok yeni değil görüyorum ama duyulmayabilir dedi sonra sesi açtı güp güp baya net duyuldu allaha sükürHayırlı olsun devlet mi özel miydi acaba hastaneniz
allah razı olsun canıımHayirli olsun canim
rahatsz etmeyen ağrılar normalmiş canmcanım bende sürekli gün içinde ağrılar oluyor normal diye düşünüyorum pregesteronumda normal yüksek çıkmıştı
bende onu kullanıyorum canım memnun musunDiofol kullaniyorum canim
bazen hareketsiz kalıyorum bu gün tekrar kan vermeye gitcem çok stresliyim yarahatsz etmeyen ağrılar normalmiş canm
Evet canim memn u numbende onu kullanıyorum canım memnun musun
Ben geçen sene solgarinkini kullanmıştım bu sene degistirdim. Bu doktor çok bilgili sürekli araştırma içerisinde, o yüzden onun söylediğini tercih ettim.Bak şimdi iyice aklım karıştı Napsam ki ya