2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
Ben bu dediğinize göre 7+6 cıkıyor iki hafta one atıyor yani ben şu an 6+0 ım son adete göre ama ne bebek ne de başka bişey gözükmedi dün. inşallah boş gebelik degildir
Acaba kesenizin mi boyunu yanlış biliyorsunuz?? Bu sadece bi hesaplama hanı ultrasonda niye farklı çıkıyor diyenlere, insallah oyle bisey degildir endiselenmeye gerek yok bence benim normalde 24 hazirandi yani sizinle cok yakin tarihler duzeltince 27 haziran cikiyor ama sadece kese gozukuyordu ve doktor olumsuz hic bisey soylemedi, bende 2 hafta sonra gitmeyi planliyorum artik kismetimizde ne varsa goruruz.

Eger bu şekilde ise üstüne görmüş oluyorum çünkü 1 hafta gecikme ile 3 gun kısa süren adetim oldu. Evet kısmet herşey.

bende doktora gitmeden yakınım vasıtasıyla folbiol kullandım. doktora söylediğimde alman gereken miktarın 10 katı folik asit var içinde, kesinlikle kullanma dedi. folicUS diye bi takviye verdi bana da. Yeterli olur merak etmeyin

Folıc 1 kullanıyorum bende acaba iyi mi

Instagramda doçent doktor çağrı gulumser var, cok guzel paylasimlari var ve sorunlarinizi genellikle yanitliyor ve 5mg folikasit kullanılmalı diyor. Diğerlerinin miktarının az olduğunu söylüyor.

Folikasit kullanimi

Eklentiler

• Screenshot_20191031-195445_Instagram.jpg
    88,2 KB · Görüntüleme: 41
  • Screenshot_20191031-195441_Instagram.jpg
    95,4 KB · Görüntüleme: 45
Folbiol devlerin yadsıdı bir ilaç, genelde şüpheli şeyleri devlet yazma taraftarı olmuyor.
Bende folbiol kullaniyorum ve doktorum prof dr eger kullanimi cok olsaydi zaten bu ilaci kulandirtmazlardi bence ve bende universte hastanesine gidiyorum icimi bi korku saldi zaten gunde 1 tane yutuyorum

İçimi rahatlattın valla sağol kuzum Böyle ger hafta da ultrasona girmek içime sinmiyor bi kalp atışını duydaydık
Kalp atıslarini duyalım inşallah daha da güzel şeyler konusucaz burda inanıyorum bu sefer güzel olacak daha doğum hikayelerimiz konusucaz birimiz suyum geldi birimiz sancım başladı nst ye bağlandım diceeek ve mutlu anneler gazlı bebislerle dolacak Haziran annelerinin sayfası

Folbioll yüksek geliyorsa folidoce kullanabilirsin canım ama bende folbiol kullanıyorum drm riskli gebeliklerde folik asit yüksek doz kullanılması gerek demişti pihtilasmam olduğu için oksapar ve corasprin le birlikte kullanıyorum hergun bı tane

Ay ne guzel seyler yazmissin canim icim acildi. Aminnn insaAllah o gunler de gelir

Bende folbiol kullaniyorum ve doktorum prof dr eger kullanimi cok olsaydi zaten bu ilaci kulandirtmazlardi bence ve bende universte hastanesine gidiyorum icimi bi korku saldi zaten gunde 1 tane yutuyorum
Benimde ablam doktor bi sorun olsa bana söylerdi ama yeniden sorucam

Insallah canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…