Acaba kesenizin mi boyunu yanlış biliyorsunuz?? Bu sadece bi hesaplama hanı ultrasonda niye farklı çıkıyor diyenlere, insallah oyle bisey degildir endiselenmeye gerek yok bence benim normalde 24 hazirandi yani sizinle cok yakin tarihler duzeltince 27 haziran cikiyor ama sadece kese gozukuyordu ve doktor olumsuz hic bisey soylemedi, bende 2 hafta sonra gitmeyi planliyorum artik kismetimizde ne varsa goruruz.Ben bu dediğinize göre 7+6 cıkıyor iki hafta one atıyor yani ben şu an 6+0 ım son adete göre ama ne bebek ne de başka bişey gözükmedi dün. inşallah boş gebelik degildir
Eger bu şekilde ise üstüne görmüş oluyorum çünkü 1 hafta gecikme ile 3 gun kısa süren adetim oldu. Evet kısmet herşey.Acaba kesenizin mi boyunu yanlış biliyorsunuz?? Bu sadece bi hesaplama hanı ultrasonda niye farklı çıkıyor diyenlere, insallah oyle bisey degildir endiselenmeye gerek yok bence benim normalde 24 hazirandi yani sizinle cok yakin tarihler duzeltince 27 haziran cikiyor ama sadece kese gozukuyordu ve doktor olumsuz hic bisey soylemedi, bende 2 hafta sonra gitmeyi planliyorum artik kismetimizde ne varsa goruruz.
Kızlar bi de bir şey sorcam size. Ben gebelik öncesinden bugüne kadar folbiol kullanıyordum. Sonra bugün doktorla konuştuk folbioldeki dozun fazla olmasından endişe ettiğimi söyledim o da bana elevit vermişti daha önce elevitin içindeki folik asit yeterli o halde yalnızca elevit kullan dedi. Sadece elevit kullalan var mı içinizde
Folıc 1 kullanıyorum bende acaba iyi miKızlar bi de bir şey sorcam size. Ben gebelik öncesinden bugüne kadar folbiol kullanıyordum. Sonra bugün doktorla konuştuk folbioldeki dozun fazla olmasından endişe ettiğimi söyledim o da bana elevit vermişti daha önce elevitin içindeki folik asit yeterli o halde yalnızca elevit kullan dedi. Sadece elevit kullalan var mı içinizde
O markayı kullanan da çok duydum canım. İyidir diye düşünüyorumFolıc 1 kullanıyorum bende acaba iyi mi
Sen ne kullanıyorsun canımFolbiol kullanmayin kizlar cok zararliymis o marka doktorum demisti
Folbiol devlerin yadsıdı bir ilaç, genelde şüpheli şeyleri devlet yazma taraftarı olmuyor.Folbiol kullanmayin kizlar cok zararliymis o marka doktorum demisti
Instagramda doçent doktor çağrı gulumser var, cok guzel paylasimlari var ve sorunlarinizi genellikle yanitliyor ve 5mg folikasit kullanılmalı diyor. Diğerlerinin miktarının az olduğunu söylüyor.bende doktora gitmeden yakınım vasıtasıyla folbiol kullandım. doktora söylediğimde alman gereken miktarın 10 katı folik asit var içinde, kesinlikle kullanma dedi. folicUS diye bi takviye verdi bana da. Yeterli olur merak etmeyin
Bende folbiol kullaniyorum ve doktorum prof dr eger kullanimi cok olsaydi zaten bu ilaci kulandirtmazlardi bence ve bende universte hastanesine gidiyorum icimi bi korku saldi zaten gunde 1 tane yutuyorumFolbiol devlerin yadsıdı bir ilaç, genelde şüpheli şeyleri devlet yazma taraftarı olmuyor.
Diofol kullaniyorum canimSen ne kullanıyorsun canım
Kalp atıslarini duyalım inşallah daha da güzel şeyler konusucaz burda inanıyorum bu sefer güzel olacak daha doğum hikayelerimiz konusucaz birimiz suyum geldi birimiz sancım başladı nst ye bağlandım diceeek ve mutlu anneler gazlı bebislerle dolacak Haziran annelerinin sayfasıİçimi rahatlattın valla sağol kuzumBöyle ger hafta da ultrasona girmek içime sinmiyor bi kalp atışını duydaydık
Folbioll yüksek geliyorsa folidoce kullanabilirsin canım ama bende folbiol kullanıyorum drm riskli gebeliklerde folik asit yüksek doz kullanılması gerek demişti pihtilasmam olduğu için oksapar ve corasprin le birlikte kullanıyorum hergun bı taneKızlar bi de bir şey sorcam size. Ben gebelik öncesinden bugüne kadar folbiol kullanıyordum. Sonra bugün doktorla konuştuk folbioldeki dozun fazla olmasından endişe ettiğimi söyledim o da bana elevit vermişti daha önce elevitin içindeki folik asit yeterli o halde yalnızca elevit kullan dedi. Sadece elevit kullalan var mı içinizde
Katılıyorum fazlasını vücut atiyormus zatenInstagramda doçent doktor çağrı gulumser var, cok guzel paylasimlari var ve sorunlarinizi genellikle yanitliyor ve 5mg folikasit kullanılmalı diyor. Diğerlerinin miktarının az olduğunu söylüyor.
Ay ne guzel seyler yazmissin canim icim acildi. Aminnn insaAllah o gunler de gelirKalp atıslarini duyalım inşallah daha da güzel şeyler konusucaz burda inanıyorum bu sefer güzel olacak daha doğum hikayelerimiz konusucaz birimiz suyum geldi birimiz sancım başladı nst ye bağlandım diceeek ve mutlu anneler gazlı bebislerle dolacak Haziran annelerinin sayfası
İnşallah hayaller hep bu yöndeAy ne guzel seyler yazmissin canim icim acildi. Aminnn insaAllah o gunler de gelir
Benimde ablam doktor bi sorun olsa bana söylerdi ama yeniden sorucamBende folbiol kullaniyorum ve doktorum prof dr eger kullanimi cok olsaydi zaten bu ilaci kulandirtmazlardi bence ve bende universte hastanesine gidiyorum icimi bi korku saldi zaten gunde 1 tane yutuyorum
Fazlasının bir zararı olmadığını söylüyor inşallah öyledir:)Katılıyorum fazlasını vücut atiyormus zaten
Insallah canimKalp atıslarini duyalım inşallah daha da güzel şeyler konusucaz burda inanıyorum bu sefer güzel olacak daha doğum hikayelerimiz konusucaz birimiz suyum geldi birimiz sancım başladı nst ye bağlandım diceeek ve mutlu anneler gazlı bebislerle dolacak Haziran annelerinin sayfası