- 19 Ekim 2019
- 1.399
- 1.288
Ben de hamilelik testlerinde ogrendim 3 60 cikti. 2 50 nin altinda olmasi gerekiyor dedi ve ilac verdi. Kullaniyorum simdi bakalim 1 ay dolunca insaAllah duzelmistirAmin canım 3cun üstünde çıkmıştı
geçen hafta 23 ünde oldum kese ve kalp atısı vaj,nadan göründü 5+4 tümen son ne zaman oldu doktor kontrolun? keseyi ve kalp atisini duydun mu? kontrolum haftaya cuma
Cok uzuldum canim ne denir bilmiyorum insallh saglikli bir evlat nasip eder rabbim.. kac haftalikti?Kızlar ben gece düşük yaptım sabah dr gittik beta düşmüş ultrasonda da kese görünmedi hayırlısı böyleymiş kürtaj olmadim
canm benm inşallah tekrar olur üzme kendni kendne iyi bak...Kızlar ben gece düşük yaptım sabah dr gittik beta düşmüş ultrasonda da kese görünmedi hayırlısı böyleymiş kürtaj olmadim
Canim Rabbim sana sabrini versin insaAllah,sifa versin sana ve bir an once saglikla kucagina alabilecegin evlatlar nasip etsin.Kızlar ben gece düşük yaptım sabah dr gittik beta düşmüş ultrasonda da kese görünmedi hayırlısı böyleymiş kürtaj olmadim
Canim daha bugun bu konuyu konustuk annemle. Bir muddet sonra gogus agrilari azalmaya baslar dedi. Ben 5+4 um simdi. Zamanla azalacakmis. Uzulme yaniya kizlar araniza katilayim bende. yeni farketdim boyle konu oldugunu. kizlar, bisey sorucam cok tedirginim, yeni haftalarda olan gebeler yardim edin. benim 6hafta 6gunum bugun. gunum gecmeden goğsum cox aciyordu. acidan ilave, ağirlaşmişti. uclari falan cok aciyordu, uzandigim yerden ayaga kalkinca ağirliğindan dolayi 2 3saniye sızlardı. ama son 2 3gundur ağirliği azaldi, eskisi kadar acimiyor. elimi vurunca alt kisimlari aciyor ama dolgunluğu kayb oldu sanki.bu normal mi? bebeğime birsey olmamişdir dimi? 1hafta once kalp atişlarini duyduk doktor 2hafta sonra gel dedi. gelicek hafta cuma gunu doktor kontrolum. ama tedirginim. gebelik belirtileri azalir mi 6 7ci haftada?
gecmiş olsun. Allah tez vakitde yerini doldursunKızlar ben gece düşük yaptım sabah dr gittik beta düşmüş ultrasonda da kese görünmedi hayırlısı böyleymiş kürtaj olmadim
bir muddet sonra azalacagini biliyorum canim. 11haftasindan sonra filan. ama 6 7ci hafta bana biraz erken geldi. belirtilerin birden azalmasi insani huzursuz ediyor. mazoşist gibi hep kusma başagrisi goğus agrisi falan cekelim istiyoruz, o zaman insanin ici rahat ediyor evet her sey yolunda diyeCanim daha bugun bu konuyu konustuk annemle. Bir muddet sonra gogus agrilari azalmaya baslar dedi. Ben 5+4 um simdi. Zamanla azalacakmis. Uzulme yani
bir muddet sonra azalacagini biliyorum canim. 11haftasindan sonra filan. ama 6 7ci hafta bana biraz erken geldi. belirtilerin birden azalmasi insani huzursuz ediyor. mazoşist gibi hep kusma başagrisi goğus agrisi falan cekelim istiyoruz, o zaman insanin ici rahat ediyor evet her sey yolunda diye
Maşallah sizeMerhaba hanimlar. Dün dr kontrolum vardi 6+2 karindan kalp atisini duyduk cok sukurDaha oncede bahsetmisdim benim rahimde kanama alanim gorunuyor. Progestan kullaniyorum. Kanamamda gelmiyor suan ilacmi kesti bilmiyorum. Ama bebis iyi. Yakin takibe devam edicek dr. Haftada bir kontrol olucam. Dua edin.
7 haftalikti kese geriydi zaten embriyo da yoktuCok uzuldum canim ne denir bilmiyorum insallh saglikli bir evlat nasip eder rabbim.. kac haftalikti?
Canım benim diger aylara yine kalır bize yetişirsin inşallah. İnsanız başımıza ne gelecegi belirsiz. Allah sabır versin bedenine saglık versin.7 haftalikti kese geriydi zaten embriyo da yoktu
Kese nasıl geri oluyo ne kadar dı mm canım7 haftalikti kese geriydi zaten embriyo da yoktu
Benimki 4 cikdi bana neden bisey soylemediler kiiBen de hamilelik testlerinde ogrendim 3 60 cikti. 2 50 nin altinda olmasi gerekiyor dedi ve ilac verdi. Kullaniyorum simdi bakalim 1 ay dolunca insaAllah duzelmistir
Hayırlısı olsun canım hakkında üzülme iyi ki de kürtaj olmadı kendiliğinden düşmesi kürtaja göre daha iyi çok geçmiş olsun canım Rabbim sağlıklısını nasip etsin inşallahKızlar ben gece düşük yaptım sabah dr gittik beta düşmüş ultrasonda da kese görünmedi hayırlısı böyleymiş kürtaj olmadim
Hemen ilaç kullanman lazım canım dahiliye uzmanına git hemen yüksek tiroit düşük tehlikesi yapıyormuş doktorum söylediBenimki 4 cikdi bana neden bisey soylemediler kii
Maşallah Rabbim bizede nasip etsin az once ruyamda bi kız bebegim oluyordu herkese göstermek için sabırsızlanıyorum falan minik boylr emiyor cok akıllı hiç uyanmadan uyuyo ya cok guzel di cok. Nolur Allah ım nasip et bana bu bebegi saglıkla sıhhatle inşallah
Kızlar ben gece düşük yaptım sabah dr gittik beta düşmüş ultrasonda da kese görünmedi hayırlısı böyleymiş kürtaj olmadim