2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
ya kizlar araniza katilayim bende. yeni farketdim boyle konu oldugunu. kizlar, bisey sorucam cok tedirginim, yeni haftalarda olan gebeler yardim edin. benim 6hafta 6gunum bugun. gunum gecmeden goğsum cox aciyordu. acidan ilave, ağirlaşmişti. uclari falan cok aciyordu, uzandigim yerden ayaga kalkinca ağirliğindan dolayi 2 3saniye sızlardı. ama son 2 3gundur ağirliği azaldi, eskisi kadar acimiyor. elimi vurunca alt kisimlari aciyor ama dolgunluğu kayb oldu sanki.bu normal mi? bebeğime birsey olmamişdir dimi? 1hafta once kalp atişlarini duyduk doktor 2hafta sonra gel dedi. gelicek hafta cuma gunu doktor kontrolum. ama tedirginim. gebelik belirtileri azalir mi 6 7ci haftada?😥
Canim daha bugun bu konuyu konustuk annemle. Bir muddet sonra gogus agrilari azalmaya baslar dedi. Ben 5+4 um simdi. Zamanla azalacakmis. Uzulme yani😊

Canim daha bugun bu konuyu konustuk annemle. Bir muddet sonra gogus agrilari azalmaya baslar dedi. Ben 5+4 um simdi. Zamanla azalacakmis. Uzulme yani😊
bir muddet sonra azalacagini biliyorum canim. 11haftasindan sonra filan. ama 6 7ci hafta bana biraz erken geldi. belirtilerin birden azalmasi insani huzursuz ediyor. mazoşist gibi hep kusma başagrisi goğus agrisi falan cekelim istiyoruz, o zaman insanin ici rahat ediyor evet her sey yolunda diye :halay:

bir muddet sonra azalacagini biliyorum canim. 11haftasindan sonra filan. ama 6 7ci hafta bana biraz erken geldi. belirtilerin birden azalmasi insani huzursuz ediyor. mazoşist gibi hep kusma başagrisi goğus agrisi falan cekelim istiyoruz, o zaman insanin ici rahat ediyor evet her sey yolunda diye :halay:
😁evet ben de oyleyim. Kasik agrim olunca niye var bu kadar diye uzuluyorum. Agrimin olmadigi gun de niye yok diye uzuluyorum. Esim artik guluyor hormonlarin gercek degismis diyor😂

Merhaba hanimlar. Dün dr kontrolum vardi 6+2 karindan kalp atisini duyduk cok sukur😊 Daha oncede bahsetmisdim benim rahimde kanama alanim gorunuyor. Progestan kullaniyorum. Kanamamda gelmiyor suan ilacmi kesti bilmiyorum. Ama bebis iyi. Yakin takibe devam edicek dr. Haftada bir kontrol olucam. Dua edin.

Merhaba hanimlar. Dün dr kontrolum vardi 6+2 karindan kalp atisini duyduk cok sukur😊 Daha oncede bahsetmisdim benim rahimde kanama alanim gorunuyor. Progestan kullaniyorum. Kanamamda gelmiyor suan ilacmi kesti bilmiyorum. Ama bebis iyi. Yakin takibe devam edicek dr. Haftada bir kontrol olucam. Dua edin.
Maşallah size 😍

Kızlar ben gece düşük yaptım sabah dr gittik beta düşmüş ultrasonda da kese görünmedi hayırlısı böyleymiş kürtaj olmadim
Hayırlısı olsun canım hakkında üzülme iyi ki de kürtaj olmadı kendiliğinden düşmesi kürtaja göre daha iyi çok geçmiş olsun canım Rabbim sağlıklısını nasip etsin inşallah 🙏

Maşallah Rabbim bizede nasip etsin az once ruyamda bi kız bebegim oluyordu herkese göstermek için sabırsızlanıyorum falan minik boylr emiyor cok akıllı hiç uyanmadan uyuyo ya cok guzel di cok. Nolur Allah ım nasip et bana bu bebegi saglıkla sıhhatle inşallah 💕

Çok güzel bir rüya canım hayırlara çıksın insallah kucağına alırsın bebisini 🌸🌸

X