2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
Merhaba kızlar ben de 5+1 deyim. Bugün kontrolüm vardı kese büyümüş 6,5 mm olmuş ama yolk sacı daha net görmemiz gerekiyor şuan belli belirsiz dedi :KK43: haftaya tekrar gidicem

Ben bu dediğinize göre 7+6 cıkıyor iki hafta one atıyor yani ben şu an 6+0 ım son adete göre ama ne bebek ne de başka bişey gözükmedi dün. inşallah boş gebelik degildir 😔

bende 6+0 im bugün devlete gittim kesenin içinde bisey göremedim çok erken gelmişsin dedi. 5+6 suan dedi. İnsallah boş değildir erken gittiğimiz icin olabilir

bende 6+0 im bugün devlete gittim kesenin içinde bisey göremedim çok erken gelmişsin dedi. 5+6 suan dedi. İnsallah boş değildir erken gittiğimiz icin olabilir
değil canm merk etme bizde 6 da zar zor gördük 7 de 8 de görende var canını sıkma kendne iyi bakk bebiş seninledir

Kese ve yolk sac var . Ama embriyo yok çok kötüyüm ya ne dusunecegimi sasirdim

Yolk varsa boş gebelik ihtimali azalıyormuş. Ultrason cihazının yeni eski olması çok etkiliyor görünmesini bence biraz daha beklemekte fayda var bende 8. Haftayı bekliycem insallah kalp atışı icin

Merhaba kızlar ben de 5+1 deyim. Bugün kontrolüm vardı kese büyümüş 6,5 mm olmuş ama yolk sacı daha net görmemiz gerekiyor şuan belli belirsiz dedi :KK43: haftaya tekrar gidicem
Canım bende tam 5+1 de gitmiştim sadece kese var başka bişey görünmüyor kağıtta ama daha çok küçükler zaten 😉🤗

Bı de arkadaşlar hepiniz bugunu kötü geciriyorsunuz sanırım okudukça daha çok korkmaya başladım . Ama tevekkule devam ne gelirse allahdan umarım herkesin gebeliği saglikla ilerler . Eğer nasipde yoksa asla durmaz zaten .5+4 ve sabırla bı hafta daha beklemeye devam :dua:

dudujan dudujan yanlis etiketledim önceki mesajda canım sende mi öğretmensin? Bizim okulda bir hoca 9 haftadan sonra nöbet tutmak istemedi müdür de tutturmuyor insallah bebisin kalp atışını duyarsam bende nöbet tutmuycam 😞 sende yorma nöbetlerde kendini ve Müdüre rica et belki tutturmaz

Kızlar bi de bir şey sorcam size. Ben gebelik öncesinden bugüne kadar folbiol kullanıyordum. Sonra bugün doktorla konuştuk folbioldeki dozun fazla olmasından endişe ettiğimi söyledim o da bana elevit vermişti daha önce elevitin içindeki folik asit yeterli o halde yalnızca elevit kullan dedi. Sadece elevit kullalan var mı içinizde

X