Ay inşallah bir terslik yoktur. Herkesin değişiyor geç döllenmede olabilir. Çok kötü ya hamilelik süreci. Kalbi attımı. İkili test iyi çıktımı. Aman erken doğum riski düşük tehlikesi. Gelişimi. Daha bir sürüsü. İnşallah herşey yolundadır.Kesenin görünmemesine biraz canım sıkıldı. Benimde beş buçuk yaşında oğlum var. Onda keseyi hemen görmüştük diye hatırlıyorum. Ultrason farkedermi acaba diye düşünüyorum. Burda satı benden daha sonra olup görenler var. Hayırlısı bakalım
Benim kızım tüp bebek bende kullanmıştım crinone jel. Korkma arada oluyor öyle. Bazen tahriş oluyo. Son zamanlar avuç avuç dışarı atıyor. Jel sıktıktan sonra çok tempolu olmamak kaydıyla yürü 20. 30 dakika o zaman daha az sıkıntı oluyor.kızlar crinone jel bugun ilkkez siyah tortu şeklınde geldi ,korktum var mı yaşayan sebebını bilen?
kızlar crinone jel bugun ilkkez siyah tortu şeklınde geldi ,korktum var mı yaşayan sebebını bilen?
Evet tüp bebek canım.14 ekımde transfer oldum 5.gün embrıyosu.şuan sanırım 4-5 haftalık. Şimdiye kadar hiç boyle gelmemişti telaşlandım,acaba içerde cok mu birikti de bole geldiki? Sizin ki tüp mü ?ben aşılama yaptırdım test gününe kadar kullandım arada o şekilde geldi ama şuana kadar bir sıkıntı olmadı allaha sükür. bu arada doktor bana bıraktırdı ama devam etsemiydim diye tereddütte kaldım, sizinki tüp bebek mi acaba?
Keseyi ne zaman gördün ?öncelikle hayırlı olsun canım :)
inan hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz kesedir kalp atışıdır bu korkular herkeste oluyor. ama ben kendimden örnek vermek gerekirse keseyi görünce bayağı bir rahatladım. inşallah seninde öyle olur :)
Merhaba kızlar yeni gelenlere, keseleri kalp atışlarını duyanlara hayırlı olsun :) Ben de dün 5+3 de keseyi gördük çok şükür. İçinde yolk sac dedikleri oluşum da göründü doktor herşey yolunda görünüyor dedi 6 kasımda kalp atışlarını duymak için tekrar çağırdı. Ben hamile kalmadan önce rahim ağzından iki kez operasyon geçirmiştim o yüzden 12. Haftadan sonra rahim ağzına dikiş atmak gerekebilir dedi. Çok endişeleniyorum şöyle rahat rahat sevinemiyorum yaa hep bi kaygı içindeyim
Çok doğru söylüyorsun inşallah sağlıkla kavuşmak nasip olurbir arkadaşım iki bebeğinde de rahim ağzına dikiş atılarak geçirdi hamileliklerini . Sonuçta gayet sağlıklı kucağına aldı ikisini de hiç moralini bozma varsa rızkı hiç birşey olmaz Allah ın izni ile
olabilir belkide, az yürüdüyseniz birikmiştir muhtemelen. aşılama benimEvet tüp bebek canım.14 ekımde transfer oldum 5.gün embrıyosu.şuan sanırım 4-5 haftalık. Şimdiye kadar hiç boyle gelmemişti telaşlandım,acaba içerde cok mu birikti de bole geldiki? Sizin ki tüp mü ?
Süper canm hayırlı uğurlu olsunnnnSanırım burda yerimi almam gerekiyor şükürler olsun bu günleride gördüm2 gün önce öğrendim haziranı ucundan kıyısından yakalıyoruz
Hadi gözn aydn canmmmmKızlar kesemizi gördük darısı bekleyenlerin başına ve sırada kalp atışı duymaya inşallah☺
Ediyodr canmm benm yerm onları..benmde randevum 9undaKızlar ben de 8. Haftamdayım 9 kasımda gidecem bir daha ki randevuma umarım yavrumun kalbi atmaya devam ediyordur
Evet aynı gündü seninle benim inşallah canım inşallahEdiyodr canmm benm yerm onları..benmde randevum 9unda
Çok sağol canımHadi gözn aydn canmmmm
Bende kullanıyorum hiç öyle bişey yaşamadım ama vajina ağzını sürekli temizlemeniz lazım birikiyor orada ve rengi değişiyorkızlar crinone jel bugun ilkkez siyah tortu şeklınde geldi ,korktum var mı yaşayan sebebını bilen?
Hoşbuldum canımHayirli olsun hosgeldin aramiza
Son regl tarihiniz ne kızlar ,benim de kese için randevum 8 kasımEvet aynı gündü seninle benim inşallah canım inşallah
Temizlemedım hiç,zarar verirsem diye ,siz nasıl temızlıyorsunuzBende kullanıyorum hiç öyle bişey yaşamadım ama vajina ağzını sürekli temizlemeniz lazım birikiyor orada ve rengi değişiyor
Sağol canım hoşbuldumSüper canm hayırlı uğurlu olsunnnnhoşgeldnn
Hoşbuldum canımHayırlı olsun canım hosgeldin