2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
Ay inşallah bir terslik yoktur. Herkesin değişiyor geç döllenmede olabilir. Çok kötü ya hamilelik süreci. Kalbi attımı. İkili test iyi çıktımı. Aman erken doğum riski düşük tehlikesi. Gelişimi. Daha bir sürüsü. İnşallah herşey yolundadır.

kızlar crinone jel bugun ilkkez siyah tortu şeklınde geldi ,korktum var mı yaşayan sebebını bilen?
Benim kızım tüp bebek bende kullanmıştım crinone jel. Korkma arada oluyor öyle. Bazen tahriş oluyo. Son zamanlar avuç avuç dışarı atıyor. Jel sıktıktan sonra çok tempolu olmamak kaydıyla yürü 20. 30 dakika o zaman daha az sıkıntı oluyor.

Arkadaşlar varmı bilen bu degerleri.

Eklentiler

• Screenshot_20191029_212856.jpg
    73,6 KB · Görüntüleme: 38
kızlar crinone jel bugun ilkkez siyah tortu şeklınde geldi ,korktum var mı yaşayan sebebını bilen?

ben aşılama yaptırdım test gününe kadar kullandım arada o şekilde geldi ama şuana kadar bir sıkıntı olmadı allaha sükür. bu arada doktor bana bıraktırdı ama devam etsemiydim diye tereddütte kaldım, sizinki tüp bebek mi acaba?

Evet tüp bebek canım.14 ekımde transfer oldum 5.gün embrıyosu.şuan sanırım 4-5 haftalık. Şimdiye kadar hiç boyle gelmemişti telaşlandım,acaba içerde cok mu birikti de bole geldiki? Sizin ki tüp mü ?

Keseyi ne zaman gördün ?

bir arkadaşım iki bebeğinde de rahim ağzına dikiş atılarak geçirdi hamileliklerini . Sonuçta gayet sağlıklı kucağına aldı ikisini de hiç moralini bozma varsa rızkı hiç birşey olmaz Allah ın izni ile

Çok doğru söylüyorsun inşallah sağlıkla kavuşmak nasip olur

Evet tüp bebek canım.14 ekımde transfer oldum 5.gün embrıyosu.şuan sanırım 4-5 haftalık. Şimdiye kadar hiç boyle gelmemişti telaşlandım,acaba içerde cok mu birikti de bole geldiki? Sizin ki tüp mü ?
olabilir belkide, az yürüdüyseniz birikmiştir muhtemelen. aşılama benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…