2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
Migren mi bilmiyorum ama iki gündür fena baş ağrım var hatta dün parol içtim o bile kesmedi .ayağa kalkınca midem de bulanmaya başladı iki üç gündür azar azar
Gecmis olsun canim ben dun migren atagi gecirdim istfr ettim cok ktydum acillik oldum parol serum taktilr o biraz rahatltti .. zaten hamilelik bulantisida var ustune buda gelince cok berbat oldum

Aynı anda hepimizi tuttu bende de iki gündür bir başağrısı , extra halsizlik ağrı kesici içmedim henüz ama ne yapsam bilmiyorum

Kızlar lütfen yardım :crınone jel iki gundur siyah olarak gelıyor,22 gündür kullanıyorumkorkuyorum cok ,yasayan varmı .normal bişey mi düşük riski mi bılen varmı

Temizlemedım hiç,zarar verirsem diye ,siz nasıl temızlıyorsunuz
Ellerinizi yıkayın eldiven varsa giyin sade suyla ılık olursa daha iyi temizleyin nasıl parmağınızla fitil koyuyorsunuz öyle temizleyin benim ikinci hamileliğim ilkindede bundada öyle yapıyorum hiç problem yaşamadım hatta daha hijyenik oldu ne tahriş oldum nede başka bişey parmağınızı fazla getirmediğiniz sürece zarar olmaz korkmayın

Kızlar ben eşimle kontrole gitmek istiyorum ilk kontrolum olacak devlet hastanesinde eşimle beraber girebilir miyim kontrole

Gecmis olsun canim ben dun migren atagi gecirdim istfr ettim cok ktydum acillik oldum parol serum taktilr o biraz rahatltti .. zaten hamilelik bulantisida var ustune buda gelince cok berbat oldum
12 li falan haftaları görsek rahatlariz insalah kırık leblebi iyi geliyor bulantiya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…