O kadar normal ortalama 2 kat deniyorKızlar ben bat a 4 gün kala öğrendim değer 19 du ertesi gün tekrar kan aldılar 48 olmuş bu artışın fazlalığı olağan mı iki güne iki katıymış ya hep bi sıkıntı mı var sizce
Ikiz olması için en az 4 kat artması lazım bu kadsr değil:)İkiz yok canım bende biraz tırsmadım değil şok olurum öyleyse
sorun olmasında inşallah 1-2 farketmezIkiz olması için en az 4 kat artması lazım bu kadsr değil:)
Yok canim olmaz olmaz, sorun genelde az artışlarda oluyor, sıkma canınısorun olmasında inşallah 1-2 farketmez
Gecmis olsun canim ben dun migren atagi gecirdim istfr ettim cok ktydum acillik oldum parol serum taktilr o biraz rahatltti .. zaten hamilelik bulantisida var ustune buda gelince cok berbat oldumMigren mi bilmiyorum ama iki gündür fena baş ağrım var hatta dün parol içtim o bile kesmedi .ayağa kalkınca midem de bulanmaya başladı iki üç gündür azar azar
Ellerinizi yıkayın eldiven varsa giyin sade suyla ılık olursa daha iyi temizleyin nasıl parmağınızla fitil koyuyorsunuz öyle temizleyin benim ikinci hamileliğim ilkindede bundada öyle yapıyorum hiç problem yaşamadım hatta daha hijyenik oldu ne tahriş oldum nede başka bişey parmağınızı fazla getirmediğiniz sürece zarar olmaz korkmayınTemizlemedım hiç,zarar verirsem diye ,siz nasıl temızlıyorsunuz
Normalmis canim yasayan cok oldu bunu korkmaKızlar lütfen yardım :crınone jel iki gundur siyah olarak gelıyor,22 gündür kullanıyorumkorkuyorum cok ,yasayan varmı .normal bişey mi düşük riski mi bılen varmı
Sizinle aynıyiz sat 4 eylül bugün tam 8 haftalık olduk birdahaki kontrolüm 15 kasım siz ne zaman gideceksiniz4eylül sat
Şükür rahatladım birazNormalmis canim yasayan cok oldu bunu korkma
Aynen ya 8 haftalık olduk şükürSizinle aynıyiz sat 4 eylül bugün tam 8 haftalık olduk birdahaki kontrolüm 15 kasım siz ne zaman gideceksiniz
Oyleymiş canım.SONUÇLARINIZ GÜZEL HEPİMİZİN OLDUĞU GİBİ TOKSOPLAZMA BAĞIŞIKLIĞI YOK. KEDİ KÖPEK VS UZAK DURUN ÖZELLİKLE DIŞKILARINDAN
Kızlar ben eşimle kontrole gitmek istiyorum ilk kontrolum olacak devlet hastanesinde eşimle beraber girebilir miyim kontrole
12 li falan haftaları görsek rahatlariz insalah kırık leblebi iyi geliyor bulantiyaGecmis olsun canim ben dun migren atagi gecirdim istfr ettim cok ktydum acillik oldum parol serum taktilr o biraz rahatltti .. zaten hamilelik bulantisida var ustune buda gelince cok berbat oldum
Evet bende öyle düşündüm girebilsek iyi olurduBenim gittiğim yerde kimseyi sokmadılar içeri, sanırım devlette beraber girilmiyor
Ay insallah hayirlisiyla gorelim canim deniyim onu bi12 li falan haftaları görsek rahatlariz insalah kırık leblebi iyi geliyor bulantiya