- 17 Nisan 2019
- 2.133
- 2.157
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayni hastanede ve ayni saattmi verdinKızlar ben bat a 4 gün kala öğrendim değer 19 du ertesi gün tekrar kan aldılar 48 olmuş bu artışın fazlalığı olağan mı iki güne iki katıymış ya hep bi sıkıntı mı var sizce
Evet canım tam bir gün olmuştu progesterona bakmak için tekrar kan aldıklarında beta da istemişlerAyni hastanede ve ayni saattmi verdin
Sülalende ikiz var mı belki ikizdir :))Ayni hastanede ve ayni saattmi verdin
2 kati sart degil zaten en az 2 kat artmasi gerekiyor.Evet canım tam bir gün olmuştu progesterona bakmak için tekrar kan aldıklarında beta da istemişler
Ahahah ikimizde ayni anda ayni seyi yazmisiz valla bak Allah soyletti belki ikiz olucakkSülalende ikiz var mı belki ikizdir :))
Doktorum cuma dedi sürekli elim kalbimde yaşıyorum alışcam sanırım bende teşekkür ederim2 kati sart degil zaten en az 2 kat artmasi gerekiyor.
2 ser gun arayla tekrar kan ver cok yuksek bi fark olmadigi surece sorun olucagini sanmiyorum
Ikiz gebeliklerdede artis yuksek oluyor bu arada
İkiz yok canım bende biraz tırsmadım değil şok olurum öyleyseSülalende ikiz var mı belki ikizdir :))
Bekledim bekledim belkide bi taşla iki kuşu vurdum şaka bi yana zor olur ya rabbim hayırlısını versinde sağlıklaAhahah ikimizde ayni anda ayni seyi yazmisiz valla bak Allah soyletti belki ikiz olucakk
4eylül satSon regl tarihiniz ne kızlar ,benim de kese için randevum 8 kasım
14 eylül canmSon regl tarihiniz ne kızlar ,benim de kese için randevum 8 kasım
Benim 22 eylul,senden 8 gun sonra fln gorebılırım ozmn ben .sen keseyı ne zmn gorcen?yada gordunmu canım14 eylül canm
22 Eylül keseyi pazartesi 5+1de gördüm haftaya Pers kalp atışı için gidicem inşallah duyarizSon regl tarihiniz ne kızlar ,benim de kese için randevum 8 kasım
ben keseyi yolk sacı ve kalbini gördüm canm ...pır pır dı kalbi ama duyamadk daha..bu hafta doktorum olmadıgı için 9 kasıma aldık randevuyuBenim 22 eylul,senden 8 gun sonra fln gorebılırım ozmn ben .sen keseyı ne zmn gorcen?yada gordunmu canım
SONUÇLARINIZ GÜZEL HEPİMİZİN OLDUĞU GİBİ TOKSOPLAZMA BAĞIŞIKLIĞI YOK. KEDİ KÖPEK VS UZAK DURUN ÖZELLİKLE DIŞKILARINDANArkadaşlar varmı bilen bu degerleri.
Migren mi bilmiyorum ama iki gündür fena baş ağrım var hatta dün parol içtim o bile kesmedi .ayağa kalkınca midem de bulanmaya başladı iki üç gündür azar azarKizlar aranizda migreni olan varmi?
Yok ya bence cok guzel ben isterdim ikiz olsun hepBekledim bekledim belkide bi taşla iki kuşu vurdum şaka bi yana zor olur ya rabbim hayırlısını versinde sağlıkla
ailelerimizde yok canım araştırdım dün bakalım hayırlısı olsunYok ya bence cok guzel ben isterdim ikiz olsun hep