2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
Kesenin görünmemesine biraz canım sıkıldı. Benimde beş buçuk yaşında oğlum var. Onda keseyi hemen görmüştük diye hatırlıyorum. Ultrason farkedermi acaba diye düşünüyorum. Burda satı benden daha sonra olup görenler var. Hayırlısı bakalım
Ay inşallah bir terslik yoktur. Herkesin değişiyor geç döllenmede olabilir. Çok kötü ya hamilelik süreci. Kalbi attımı. İkili test iyi çıktımı. Aman erken doğum riski düşük tehlikesi. Gelişimi. Daha bir sürüsü. İnşallah herşey yolundadır.

kızlar crinone jel bugun ilkkez siyah tortu şeklınde geldi ,korktum var mı yaşayan sebebını bilen?
Benim kızım tüp bebek bende kullanmıştım crinone jel. Korkma arada oluyor öyle. Bazen tahriş oluyo. Son zamanlar avuç avuç dışarı atıyor. Jel sıktıktan sonra çok tempolu olmamak kaydıyla yürü 20. 30 dakika o zaman daha az sıkıntı oluyor.

Arkadaşlar varmı bilen bu degerleri.

Eklentiler

• Screenshot_20191029_212856.jpg
    Screenshot_20191029_212856.jpg
    73,6 KB · Görüntüleme: 38
kızlar crinone jel bugun ilkkez siyah tortu şeklınde geldi ,korktum var mı yaşayan sebebını bilen?

ben aşılama yaptırdım test gününe kadar kullandım arada o şekilde geldi ama şuana kadar bir sıkıntı olmadı allaha sükür. bu arada doktor bana bıraktırdı ama devam etsemiydim diye tereddütte kaldım, sizinki tüp bebek mi acaba?

ben aşılama yaptırdım test gününe kadar kullandım arada o şekilde geldi ama şuana kadar bir sıkıntı olmadı allaha sükür. bu arada doktor bana bıraktırdı ama devam etsemiydim diye tereddütte kaldım, sizinki tüp bebek mi acaba?
Evet tüp bebek canım.14 ekımde transfer oldum 5.gün embrıyosu.şuan sanırım 4-5 haftalık. Şimdiye kadar hiç boyle gelmemişti telaşlandım,acaba içerde cok mu birikti de bole geldiki? Sizin ki tüp mü ?

öncelikle hayırlı olsun canım :)
inan hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz kesedir kalp atışıdır bu korkular herkeste oluyor. ama ben kendimden örnek vermek gerekirse keseyi görünce bayağı bir rahatladım. inşallah seninde öyle olur :)
Keseyi ne zaman gördün ?

Merhaba kızlar yeni gelenlere, keseleri kalp atışlarını duyanlara hayırlı olsun :) Ben de dün 5+3 de keseyi gördük çok şükür. İçinde yolk sac dedikleri oluşum da göründü doktor herşey yolunda görünüyor dedi 6 kasımda kalp atışlarını duymak için tekrar çağırdı. Ben hamile kalmadan önce rahim ağzından iki kez operasyon geçirmiştim o yüzden 12. Haftadan sonra rahim ağzına dikiş atmak gerekebilir dedi. Çok endişeleniyorum şöyle rahat rahat sevinemiyorum yaa hep bi kaygı içindeyim :KK43:

bir arkadaşım iki bebeğinde de rahim ağzına dikiş atılarak geçirdi hamileliklerini . Sonuçta gayet sağlıklı kucağına aldı ikisini de hiç moralini bozma varsa rızkı hiç birşey olmaz Allah ın izni ile 💕

bir arkadaşım iki bebeğinde de rahim ağzına dikiş atılarak geçirdi hamileliklerini . Sonuçta gayet sağlıklı kucağına aldı ikisini de hiç moralini bozma varsa rızkı hiç birşey olmaz Allah ın izni ile 💕
Çok doğru söylüyorsun inşallah sağlıkla kavuşmak nasip olur :KK200:

Evet tüp bebek canım.14 ekımde transfer oldum 5.gün embrıyosu.şuan sanırım 4-5 haftalık. Şimdiye kadar hiç boyle gelmemişti telaşlandım,acaba içerde cok mu birikti de bole geldiki? Sizin ki tüp mü ?
olabilir belkide, az yürüdüyseniz birikmiştir muhtemelen. aşılama benim

X