- 19 Ekim 2019
- 1.399
- 1.288
4+5 oluyor benim galiba ultrasonda. Doktor soylemedi bana ben de ilk bebek ya bilmiyorum neyo soracagimi. Kagitta sag altta yaziyor herhalde odurBeninkide oyle canım 5+0 da gittin ben yani diger arkadaşlarla aramda 1 hafta geckin var yani. Kesen iyi baba 10 mm dedi.
Gormedim yazdığını bulmuşsun tebrikler :)) haziran ayı bereketli olcak herhalde baya grubu var
Canım agırlık tasıyor musunuzhiç ? 3 kg civarında laptopum var tasımam sıkıntı olurmu
Mrb arkadaşlar bende haziran annesi olacağım inşallah 29 yaşındayım 2. Bebeğim bi oğlum var 4 yaşında ikiside tüp bebek❤
Bi kaç tane diyelim :)) bende sonradan fark ettim, başlıkları aynıymışbayaa grup yok aslında
Ben kizimi kucagima aldigimda kanamam olmuştu 19 kiloydu o zaman, o yüzden yinede dikkat etmek lazım tabi herkesin hassasiyeti aynı değil millet neler neler yapıyorda bişey olmuyor ama önlem şart:)küçük oğlum 17 kilo ve çooook sık kucağıma alıyorum taşıyorum
Sırt çantası kullanabilirsin hem taşıması rahat oluyor
Ben kizimi kucagima aldigimda kanamam olmuştu 19 kiloydu o zaman, o yüzden yinede dikkat etmek lazım tabi herkesin hassasiyeti aynı değil millet neler neler yapıyorda bişey olmuyor ama önlem şart:)
Bende öyleyim canım normal galiba, hormon dalgalanması yüzünden.Kızlar gece ben bi usuyorum bu sıcak basıyor bi tuhaf bişey oldum soyunuyorun giyiyorum
Normal canım bence iyi yani ikinci gidişinde görürsin nasıl buyumuş4+5 oluyor benim galiba ultrasonda. Doktor soylemedi bana ben de ilk bebek ya bilmiyorum neyo soracagimi. Kagitta sag altta yaziyor herhalde odur
Evet yaa hemde hiç olmuyor malesef, bazen annemde kalıyorum ne kadar rahat oluyor:) zaten böyle devam.ederse yardımcı alicamilk hamilelik olsa kendini dinliyorsun , kolluyorsun ama önde bir hatta iki tane varsa pek mümkün olmuyor
Bende bisey yok, olsada biraz az yesem diye dsunuyorum :) ama.sanki 6 7 hafta gibi başlamıştı daha önce galiba öyle hatırlıyorum:)Arkadaşlar bulantılarınız başladı mı?
Benim hafif hafif oluyo kokularo cok keskin hissediyorum.Arkadaşlar bulantılarınız başladı mı?
Ah o bulantilar beni benden aliyorArkadaşlar bulantılarınız başladı mı?
5615 kuzumKızlar hcg değerleriniz kaçtayken kese gördünüz?
Valla ben bulamadım çıktı karşıma haziran anneleribayaa grup yok aslında
Cokk hemdeArkadaşlar bulantılarınız başladı mı?
3400 canimKızlar hcg değerleriniz kaçtayken kese gördünüz?