2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
Işte annelik endişesi tabi ki rabbim öncelikle sağlık versin tek duamız. Ikisi arasındaki denge ins iyi olur benim kiz8mda 4 yas diyecek doğana kadar kardeşi rabbim nasip ederse.
Bence guzel bi yaş aralığı, inşallah herşey güzel olur

Evt benim kızımda çok istiyor kardeş ama henüz söylemedim, daha doktorada gitmedim bu hafta yada haftaya giderim artık randevuya gore artık, geçen sene bir kaybim oldu kızım üzülmüştü bu sefer biraz geç söylemek istiyorum ama nasıl olcak bilmiyorum

Kızlar kilolu hamile kalan var mi aranızda ben kiloluyum ve baya endişeliyim bu konuda
Ben kiloluyum malesef, doktoruma gidicem yine mi diycek kesin :) diyetisyene başlamayı dusunuyorum, geçen gebeligimde 5.aya kadar 2 kilo almıştım ama bu sefer iştahım daha açık sanki biraz kilo versem iyi olur

Ben kiloluyum malesef, doktoruma gidicem yine mi diycek kesin :) diyetisyene başlamayı dusunuyorum, geçen gebeligimde 5.aya kadar 2 kilo almıştım ama bu sefer iştahım daha açık sanki biraz kilo versem iyi olur
Ay benim ilk gebeligim 86 kiloyum nasıl bi yol izlemeliyim bilmiyorum

Ben 2 buçuk aylık evliyim düğüne kadar güzel kilo verdim düğünden sonra saldım kendimi malesef aldım 85 86 yim en az kiloyla kapatmaliyim bu süreci
Aynen canım ya çok çok az Alman lazım ben kızımda 20 kilo almıştım ama yediklerime hiç dikkat etmedim o yüzden bu defa çok almak istemiyorum bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…