- 26 Ekim 2018
- 2.047
- 1.555
- 33
2li iyi çıkarsa 3lüye gerke olmuyo canm..4lüde var hattaa3lü tarama testi diye bişe var mı onuda yeni duydum ne duysam merak edip araştırıyorum iyi bişe mi bilmiyorum
Aa anladm canm soracagm bidakindeBenimde diğer gebelikte 10 gün fark ediyordu, o yüzden sat tarihini değiştiriyor doktor, yani bi daha sorunca yenisini söyle diyor mesela, seninkide öyle olucak
Kaçıncı haftadasn blmiyorm ama eğer daha erkense kafanı karıştırma elni bebeginin üstüne götür ve kendnizi sürekli oku...en güzel en rahatlama şekliiiTeşekkür ederim bilgi için kimse net cevap veremiyordu
Hiç blmiyormki sen o şeklde yazdgn için 2 tarihide yazdm canmO da fark ediyor mu canım benim doktor adet tarihi mi sordu ama sonradan denk geliyormuş galiba adet gününe göre gelişm geri falan oluyo mu acaba ya ultrason da böyle çıknca
Sat aynı ikimizinde canımEki Görüntüle 2548527 benimde bu şekilde kızlar. sat 13 eylul. dun çekildi bu ultrason 6+1de
Teşekkür ederim 7. Haftadayım bencede çok düşünüyorum iyi değil sağol önerin içinKaçıncı haftadasn blmiyorm ama eğer daha erkense kafanı karıştırma elni bebeginin üstüne götür ve kendnizi sürekli oku...en güzel en rahatlama şekliii
Bende cok yoruluyorum hafif bi is yapsam nefes nefese kaliyorum bizde klozette var ama ozellikle alaturka kullaniyorumKızlar merhaba ;aşırı uyku hali oluyor mu sizde de ,ve cabuk yorulma ? Birde şey sorcam ;alaturka wc kulanan var mı ,eğilmmeye dikkat mi etmelıyız?
Jinekolog yapiyor normal ultrasondan pek farkli yok sadece daha detayli inceliyorKızlar ikili tarama testini duyan var mı kaçıncı haftada nasıl yapıldığını biliyomusunuz
Kızınız kaç yaşında benim de ikinci gebeliğim ama endişem cokBen de çorap patik ne varsa giyiyorum :) merkezi ısıtma olduğu için kombimiz yok petekler yanmıyor, evde kat kat eşya giyiyorum ama kızım atletle dolaşıyor :)
6 t 1 de kalp atışını duyabildin mı canımEki Görüntüle 2548527 benimde bu şekilde kızlar. sat 13 eylul. dun çekildi bu ultrason 6+1de
2 ay sonra 32 oluyorum :) niye endiselisinizKızınız kaç yaşında benim de ikinci gebeliğim ama endişem cok
Hoşgeldin canım bende yarım gidicem inşallah kese görmeyeKızlar saglıkla devam etsın hamılelıklerınız ve saglıkla kucagımıza alalım inşallah.ben de bugun ögrendim hamılelıgımıAranıza katıldım heyecanla keselerinizi izlıyorum darısı bana inş
3 var 4 var, daha başka şeylerde var :) ama her doktor hepsini tercih etmiyor3lü tarama testi diye bişe var mı onuda yeni duydum ne duysam merak edip araştırıyorum iyi bişe mi bilmiyorum
Kızlar gece ben bi usuyorum bu sıcak basıyor bi tuhaf bişey oldum soyunuyorun giyiyorumBen de çorap patik ne varsa giyiyorum :) merkezi ısıtma olduğu için kombimiz yok petekler yanmıyor, evde kat kat eşya giyiyorum ama kızım atletle dolaşıyor :)
Bend E benim yaşımı sordunuz sandim:) kızım 4 yaşındaKızınız kaç yaşında benim de ikinci gebeliğim ama endişem cok
hayır canım haftaya gel dedi. 7den önce zor duyuluyormus zaten6 t 1 de kalp atışını duyabildin mı canım
Ama cok belli değil sinir oldum zaten doktora özele devam etcem. Burda devlet dogum yaptırmıyor mecburuz ozele. Yada kanuni ye yolluyorlar. İstanbulda mısın bilmiyorum ama