- 26 Ekim 2018
- 2.047
- 1.555
- 33
Yerm senin minnoşuda..kese şekillerimiz sennle aynı hemen hemen bende niye tam yuvarlak değil diyodm5 gun var aramızda.
Oh maşallah o onemli zaten Allah bize de nasip etsin görmekEvet canem benm bidaki kontrolüm 9unda tam 8 ken gidicz inşallah kalbni duyarız..görüntü olarak gördk güp güp oynuyodu yavrum kıyamam..sesini duyamadk henüz
Ama cok belli değil sinir oldum zaten doktora özele devam etcem. Burda devlet dogum yaptırmıyor mecburuz ozele. Yada kanuni ye yolluyorlar. İstanbulda mısın bilmiyorum amaYe
Yerm senin minnoşuda..kese şekillerimiz sennle aynı hemen hemen bende niye tam yuvarlak değil diyodm
Hoşgeldin canım. İnşallahKızlar saglıkla devam etsın hamılelıklerınız ve saglıkla kucagımıza alalım inşallah.ben de bugun ögrendim hamılelıgımıAranıza katıldım heyecanla keselerinizi izlıyorum darısı bana inş
İstanbuldayım canm.beylikdüzünde doktorum diler koyuncu..kendi yeri öncedn reyaptaydı hamile kalmadan önce genel kontrolede kendisine gitmiştim çok memnunum benAma cok belli değil sinir oldum zaten doktora özele devam etcem. Burda devlet dogum yaptırmıyor mecburuz ozele. Yada kanuni ye yolluyorlar. İstanbulda mısın bilmiyorum ama
amiin inşallah canm benmmmOh maşallah o onemli zaten Allah bize de nasip etsin görmek
11ve 14.haftalar arası yapılıyo hem ultrason hem kan değerleryle bi oran çkarıyolarmış canmKızlar ikili tarama testini duyan var mı kaçıncı haftada nasıl yapıldığını biliyomusunuz
Hoşgeldn canm hayırlı uğurlu olsun Rabbim devamını göstersn bizlerle sağlıkla gelsinlerKızlar saglıkla devam etsın hamılelıklerınız ve saglıkla kucagımıza alalım inşallah.ben de bugun ögrendim hamılelıgımıAranıza katıldım heyecanla keselerinizi izlıyorum darısı bana inş
Oy yerm onu senin ne zamnki görüntü canm bu.aramzda 1 hafta var seninleEki Görüntüle 2548553 benimde böyle kızlar içinde minik fasulye gibi
Ben gittiğimde son adet tarihime göre 6+4 olması lazımdı ama ultrason da 5+6 çıktı canımOy yerm onu senin ne zamnki görüntü canm bu.aramzda 1 hafta var seninle
Hmm maşallah canm yerm onu benm döllenmeye göre 4 hafta adete göre 6 haftaBen gittiğimde son adet tarihime göre 6+4 olması lazımdı ama ultrason da 5+6 çıktı canım
O da fark ediyor mu canım benim doktor adet tarihi mi sordu ama sonradan denk geliyormuş galiba adet gününe göre gelişm geri falan oluyo mu acaba ya ultrason da böyle çıkncaHmm maşallah canm yerm onu benm döllenmeye göre 4 hafta adete göre 6 hafta
Teşekkür ederim bilgi için kimse net cevap veremiyordu1
11ve 14.haftalar arası yapılıyo hem ultrason hem kan değerleryle bi oran çkarıyolarmış canm
Benimde diğer gebelikte 10 gün fark ediyordu, o yüzden sat tarihini değiştiriyor doktor, yani bi daha sorunca yenisini söyle diyor mesela, seninkide öyle olucakHmm maşallah canm yerm onu benm döllenmeye göre 4 hafta adete göre 6 hafta
3lü tarama testi diye bişe var mı onuda yeni duydum ne duysam merak edip araştırıyorum iyi bişe mi bilmiyorum1
11ve 14.haftalar arası yapılıyo hem ultrason hem kan değerleryle bi oran çkarıyolarmış canm
İyi bişe mi derken herşeyi araştırmam iyi bişemi dedim3lü tarama testi diye bişe var mı onuda yeni duydum ne duysam merak edip araştırıyorum iyi bişe mi bilmiyorum