2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
Kızlar benim 7 hafta oldu geçen doktora gittim kalp atışını duymaya doktor ilk 3 ay önermiyorum dinlemeyi bebekte ateş yapıyo dedi hatta şizofreniye kadar gidiyo dedi eee öyle diyince haliyle tamam dinlemeyelim dedim ama kalbinin attığı bariz belliydi cihazda net gözüküyordu. Ama ilk defa böyle birşey duydum sizler duydunuzmu önceden

Onu duymamıştım ama kalp atışını dinlemenin bebeğe zararı olduğunu duydum da ne kadar doğru benim doktorum da her gidişimde dinletiyor 20 günde bir de çağırıyor düşün yani üstelik kızımda beş ay boyunca her gidişimde dinletti maşallah kızım şimdi çok akıllı bi çocuk yani her şey Allahtan bi doktor zararlı diyo diğeri değil diyo

Cok sevindim canim hadi gozun aydin darisi bana kac kilosun normalde canim??

Yalniz degilsin ben de kalin corap giymeme ragmen buz gibi ayaklarim. Elektrikli soba açıorum o derece usuyorum canim
Canım iç demişse iç sen bize kulak asma ha aynı argrılar bende de var doktor bana cok normal rahim genişlio demişti.

Aaa hayır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…