- 19 Ekim 2019
- 1.399
- 1.288
Aynen esim de sicak dedigi icin petekleri acamiyorum mecburen sobaya kaldimBen de çorap patik ne varsa giyiyorum :) merkezi ısıtma olduğu için kombimiz yok petekler yanmıyor, evde kat kat eşya giyiyorum ama kızım atletle dolaşıyor :)
Benim de kesem yuvarlak degil oval seklinde ama ben bebegi goremedim henuz kucukTamam canm aslnda benmkide ikisinin oranı falan çok güzel dedi içm rahat ama ne bilm çoğusnda kese tam yuvarlk bende değil
Oy maşallah miden hiç bulanmasın o zaman ama tabi yemeği abartmaUfff
Uff Evet yaa mide falnda bulanmayınca yiyorm vllaanormldede yemk yemeyi seven biriyim
Ay inşallah görürsn canm..zaten daha bişey açıp okumuyorm doktor iyi dediyse iyidirrrBenim de kesem yuvarlak degil oval seklinde ama ben bebegi goremedim henuz kucuk
Evet yaa yememeye çalşıcammOy maşallah miden hiç bulanmasın o zaman ama tabi yemeği abartmabenim bulanıyo midem baya rahatsız ediyordu hatta bu iki gündür biraz iyiyim
Bende çok üşüyorum ya acaba Demir eksikliğinden miAynen esim de sicak dedigi icin petekleri acamiyorum mecburen sobaya kaldimolsun saglikla kucagimiza alalim da
Hiç bu kadar kalın giyinmemiştim hayatımda o derece üşüyorum. Eşim şortla geziyor inşallah kötü bir şey değildir.Yalniz degilsin ben de kalin corap giymeme ragmen buz gibi ayaklarim. Elektrikli soba açıorum o derece usuyorum canim
Onu duymamıştım ama kalp atışını dinlemenin bebeğe zararı olduğunu duydum da ne kadar doğru benim doktorum da her gidişimde dinletiyor 20 günde bir de çağırıyor düşün yani üstelik kızımda beş ay boyunca her gidişimde dinletti maşallah kızım şimdi çok akıllı bi çocuk yani her şey Allahtan bi doktor zararlı diyo diğeri değil diyoKızlar benim 7 hafta oldu geçen doktora gittim kalp atışını duymaya doktor ilk 3 ay önermiyorum dinlemeyi bebekte ateş yapıyo dedi hatta şizofreniye kadar gidiyo dedi eee öyle diyince haliyle tamam dinlemeyelim dedim ama kalbinin attığı bariz belliydi cihazda net gözüküyordu. Ama ilk defa böyle birşey duydum sizler duydunuzmu önceden
Canim bnimki tup bebek ondan sen normal yolla hamile kaldiysan normalCnaım günaydın benim doktorum bana sadece folik asit verdi. Sen ne kadar şey kullanıyorsun. Benimde kullanmam gerekir mi?
Cok sevindim canim hadi gozun aydin darisi banaKızlarrr..bizdde doktordan çıktık şimddi...şükür bebegi gördük kalbndeki hareketide gösterdi ama şuan çok mink duyamayz dedi 9 kasımda diğer randevumuzinşllah o gün duyucaz..kesen güzel büyümüş yolk sac ile oranı güzel bebekte içerde bisorn yok dedi sadece kiloma biraz söylendi.. 1.5 kilo almışım (
Aaa ondan demek kiCanim bnimki tup bebek ondan sen normal yolla hamile kaldiysan normal
Canım iç demişse iç sen bize kulak asma ha aynı argrılar bende de var doktor bana cok normal rahim genişlio demişti.Yalniz degilsin ben de kalin corap giymeme ragmen buz gibi ayaklarim. Elektrikli soba açıorum o derece usuyorum canim
Aaa hayırKızlar benim 7 hafta oldu geçen doktora gittim kalp atışını duymaya doktor ilk 3 ay önermiyorum dinlemeyi bebekte ateş yapıyo dedi hatta şizofreniye kadar gidiyo dedi eee öyle diyince haliyle tamam dinlemeyelim dedim ama kalbinin attığı bariz belliydi cihazda net gözüküyordu. Ama ilk defa böyle birşey duydum sizler duydunuzmu önceden
Kocaman olmuş annesi
senin mercimeğine kurban olsunlar... sağlıkla al kucağına inşallah canm arkadaşım
Varmı resmi canım ultrason un benimde 10 cm kese demişti sn ne kadar dediBenim de kesem yuvarlak degil oval seklinde ama ben bebegi goremedim henuz kucuk
InsaAllah canim bana da 2 hafta sonra gel kalp atisini da bebegi de goruruz dediAy inşallah görürsn canm..zaten daha bişey açıp okumuyorm doktor iyi dediyse iyidirrr2 hafta sonra kalp atşı içn gidicz