2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
Sen ne zaman gideceksin canım? Benim haftasonu şehir dışına çıkma durumum var da o yüzden de gidip Bi baktırayım sıkıntılı Bi durum var mı sorayım diye gitmek istiyorum aslında.
Bende 1 hafta sonra gitmeyi dusunuyorum, pazartesi yine kan veririm ona gore artık

pazartesiye varsa bekle bence hastane ortamlarıda iyi değil ben üç haftalık iken öğrendim . 6. Hafta doldurduğum zamana aldım randevuyu bekliyorum evet zor oluyor çoook merak içindeyim ama hastaneler iyi değil iki gün kalmış zaten gidip bi hastalık mikrop kapsan zaten oyan salgın var bekle

Kızlar 6-7 haftalık olanlarda ultrason görüntüsü varsa rica etsem atabilir mi benim birşey belli olmuyorda merak ettim
Canim benim beta pazartesi 8179 du bugun dr gittim bebisi gorduk. Dun lejem gelmisti biraz. Bebegin altinda kan birikintisi var resimdede gorunuyor. Ama bebek iyi kesesi duzenli dedi. Kani vucut emebilirmis yada aticak. Buyuzden istirahat ve progestan verdi. Benim ilk bebegimde bu sekilde olmustu 3 aya yakin kananam olmusdu ama saglikla dogdu. Bata gore 6 haftanin icindeyim ama dr 5. Hafta boyutunda dedi. Normalmis.

Eklentiler

• 20191024_160837.jpg
    45,1 KB · Görüntüleme: 71
Çok şükür artsında canım önemli olan o daha kan vermeye devam etcem cuma yine kan tek kolumdan kan veriyorum birde ama yeterki yükselsin
Bende yarin vericem saglik ocagnda valla kollarim mosmor oldu artikkk
Senindr gec dollenme mi yoksa
Benmki cok gec dollenme olmus o yuzden boyleyim
Beklenen adet tarihimde olmus

Özellikle düşük tehlikesi yasayan arkadaşlar mutlaka okuyun, bebeğin sağlıklı bir şekilde zamanında doğması için hepimiz okuyalım inşallah

Eklentiler

• 20191024_191420.jpg
    144,2 KB · Görüntüleme: 64
Beslenme durumunuz nasıl ekstra dikkat ediyor özen gösteriyor musunuz
Daha bulantım başlamadığı için boğazım coook açık sabah öğle akşam devamlı birşeyler yiyorum ama hep boyleydim zaten 56 kiloyum önceki gebeliklerimde birinde 27 birinde 25 kilo aldım sadece 1 er kilo kaldı yine öğle olur tahminim daha pek dikkat etmiyorum ama kahveyi ve çayı biraz azaltsam iyi olur galiba

Ben basladim dikkat etmeye ama istahim yok zorlaniyorum. 5 findik 5 badem 2 ceviz. Bir bardak sut.1 elme ve 1 armut yemege calisiyorum ama tam uyamiyorum istahim hoc yok

yediğimde iştahım var benimde yemek yemeğe elim değmiyor
G Gunayalp üçüncü mü geliyor seninde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…