2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
Bu saatte öyle midem bulanıyorki uyuamıyorum ilk oğlumda vardı ama bu kadar değildi ağlamak istiyorum

Ay allah korusn canm yaa ..bizmkide ayda 2 kere muayene hakkm oldğu içn 15 gün de bir çağırıyotabi ters bi durm yoksa...

Yaa kızlar hepinizin uykudan gözleri açılmıyor benimde ne gece ne gündüz uykum geliyor ya bende uyumak istiyorum ama uyuyamıyorum

aklıma garip garip vesveseler geliyo hepinzde oluyomu bunlar yaa...bisüre burayıda okumasammı diyorum...
benimde öyle gerçekten. karnım ağrıdığında bebeğime bişey mi oldu, lavaboya gittiğimde kan görücek miyim, ya kalp atışını duyamazsam diye kafayı yemek üzereyim. bu konuda yalnız olmadığıma sevindim

Aynı ben. Tuvalete gitmeye korkuyorum bugün bel ağrısıyla uyandım var mı beli ağrıyan benim gibi?

canm hoşgeldin...bende 5+3teym henüz bulantım yok ama doktrn dediği çok doğru sana ne iyi geliyosa onu bul..çubk kraker falan duymuştum

Hoşbuldummm :))
6 haftadan sonra başladı benım de bulantılarım o zamana kadar hamıle oldugumun farkında bıle degıldım..
denıyorum herşeyi ama bulamadım henuz.. içtiğim su bile geri çıkıyor anlamıyorum ya. inşallah 3 ay dan sonra geçer yada azalır. Şikayet te etmek istemiyorum 2 yıl bekledım hamıle kalmayı, tam aklımdan cıkardım oldu :) Çok şükürrr. Ben çalışıyorum birde evde olsam yürüyüşe cıkarım uyurum oyalanacak birşey bulurum da iş yerinde 4 duvar arasında zor oluyor malesef :/

evet aynen canm banada işte maalesf zaman geçmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…