- 5 Ocak 2018
- 2.506
- 1.960
Tamm canim sagolbende cumartesi gideceğim söylerse birşey Dr um yazarım
Hayırlı olsun canımKan sonucum
TesekkurlerHayırlı olsun canım
4 hafta 4 günlük canım daha önceki gün öğrendim ben beklemiyordum pek sürpriz olduSenin ne kadarlık oldu canım duyacaksın Allah’ın izniyle
Maşallah canım4 hafta 4 günlük canım daha önceki gün öğrendim ben beklemiyordum pek sürpriz oldu
Canim hayırlı olsun ama tsh yüksek hemen dr git düşük vs yapabiliyor yukseklikKan sonucum
Ay allah korusn canm yaa ..bizmkide ayda 2 kere muayene hakkm oldğu içn 15 gün de bir çağırıyotabi ters bi durm yoksa...Aynen öyle canımBenim bu doktorum yirmi günde bir çağırıyor kızımda da buna ilk beş ay gittim öyle çağırıyordu hatta hiç sorun da olmamasına rağmen ama kızımdan sonra iki tane düşükler olunca yirmi gün bile bana çok geliyor kalbinin durmasından korkuyorum
Yoo özel bi durumum yoktu aslında sadece ilk 3 ay risk taşıdığı için öyle dedi galibaişte sende özel bir durum varsa demek ki
Amin canım Rabbim korusun mucizelerimiziSAy allah korusn canm yaa ..bizmkide ayda 2 kere muayene hakkm oldğu içn 15 gün de bir çağırıyotabi ters bi durm yoksa...
aklıma garip garip vesveseler geliyo hepinzde oluyomu bunlar yaa...bisüre burayıda okumasammı diyorum...Amin canım Rabbim korusun mucizelerimiziS
benimde öyle gerçekten. karnım ağrıdığında bebeğime bişey mi oldu, lavaboya gittiğimde kan görücek miyim, ya kalp atışını duyamazsam diye kafayı yemek üzereyim. bu konuda yalnız olmadığıma sevindimaklıma garip garip vesveseler geliyo hepinzde oluyomu bunlar yaa...bisüre burayıda okumasammı diyorum...
Ne gibi vesvese canımaklıma garip garip vesveseler geliyo hepinzde oluyomu bunlar yaa...bisüre burayıda okumasammı diyorum...
Aynı ben. Tuvalete gitmeye korkuyorum bugün bel ağrısıyla uyandım var mı beli ağrıyan benim gibi?benimde öyle gerçekten. karnım ağrıdığında bebeğime bişey mi oldu, lavaboya gittiğimde kan görücek miyim, ya kalp atışını duyamazsam diye kafayı yemek üzereyim. bu konuda yalnız olmadığıma sevindim
canm hoşgeldin...bende 5+3teym henüz bulantım yok ama doktrn dediği çok doğru sana ne iyi geliyosa onu bul..çubk kraker falan duymuştum
evet aynen canm banada işte maalesf zaman geçmiyoHoşbuldummm :))
6 haftadan sonra başladı benım de bulantılarım o zamana kadar hamıle oldugumun farkında bıle degıldım..
denıyorum herşeyi ama bulamadım henuz.. içtiğim su bile geri çıkıyor anlamıyorum ya. inşallah 3 ay dan sonra geçer yada azalır. Şikayet te etmek istemiyorum 2 yıl bekledım hamıle kalmayı, tam aklımdan cıkardım oldu :) Çok şükürrr. Ben çalışıyorum birde evde olsam yürüyüşe cıkarım uyurum oyalanacak birşey bulurum da iş yerinde 4 duvar arasında zor oluyor malesef :/