2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
AH CANM bende okudkça rahatladgmı hissettim biraz.sende sakn ol hiç kan vermişmiydin
Gecen hafta 273 ile öğrendim pazartesi 1885 cıktı ertesi gun yani salı saglık ocagında 4580 cıktı Bugun yine verdim 5. Haftaya girdim. Saglık ocagı ile devlet sonucları farklı olabiliyormuş oyle dedi doktor. Kese görürüm inşallah öğleden sonra

görürsün canm benm ben 2000lerde görmüştüm keseyi

Geçmiş olsun canım dinlen inşallah bebişlerimiz bizimle

Kız sen kollarını perişan ettin az sabretsene

D
değerin maşallah çok iyi canım kese görünebilir ama görünmese de hemen kötü düşünme çünkü çok geç keseyi görenler de var ama inşallah görülecektir

En son pazartesi baktılar ultrasonla görünmemişti ve erken demişti doktor . 9 ay elim yüregimde gezmek istemiyorum.
PO
Ahh ahhh sabır edemiyorum inanki garip birşey ya.siz gördünüz keseyi demesi kolay
Seninle aramızda 1 gün var ama bende bekliyorum sabrediyorum aslında karından gözüksün diye bekliyorum :)) haftaya giderim insallah

En son pazartesi baktılar ultrasonla görünmemişti ve erken demişti doktor . 9 ay elim yüregimde gezmek istemiyorum.
PO
Ahh ahhh sabır edemiyorum inanki garip birşey ya.siz gördünüz keseyi demesi kolay
görceksn canm benm inşallah hatta bu betayla bebegi bile görebilirsin

PO
Yok bende göremedim ki salı doktorum çağırdı tekrardan

görceksn canm benm inşallah hatta bu betayla bebegi bile görebilirsin

Yazmıcam bi daha dogurcam yazacam Bana bunlarla gelsin butun doktorlar
Seninle aramızda 1 gün var ama bende bekliyorum sabrediyorum aslında karından gözüksün diye bekliyorum :)) haftaya giderim insallah
Benim de haftaya gitmem lazım aslında ama vitaminler cok düşük çıktı ondan birazda acele ediyorum.

Yok bende göremedim ki salı doktorum çağırdı tekrardan
Ben cok evhamlıyım ya 2 senedir isteyince sanırım. cok badireler atlattım hastaneye girince kokudan bayılan birisi idim. Kollarımdan tüp tüp kanmı alınmadı cok agrılı rahim filmimi cektirmedim alttan korkmama ragmen sürekli alttan mı bakmadılar. Klomen kullanıp hormonlarım dengemmi bozulmadı. Bugune cok şükür.

Anlıyorum seni canım benim Rabbim hepimizin bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin burda bir çok kişi çekmiştir bunları ki bende varım bunlar içinde çok korkma elini karnına koy Rabbim bebeğim sana emanet sen koru sen bana bağışla de için rahat etsin Allaha emanet o hiç bişey olmaz inşallah biraz stres yapmamaya çalış gecen gündüzün geçmez böyle

Bende 1.5 yıldır uğraşıyorum dedik ki artık olmazsa olmasın spor yapacam gezecem derken spor salonunun rutin kontrolünde çıktı Demek ki bırakmak gerekiyormuş.

bende ilk yurt dışı tatilimizi ayarlıyordum phuket yalan oldu şimdilik Anne bensiz nereye gidiyosun dedi yumrugunu masaya vurdu resmen ahaha olsun bebişimiz gelsin sağlıcakla da gerisi önemli değil

Aramızda 3 gün var canım beni de pazartesi çağırdı kese için hayırlı haberlerle gel inşallah

bende ilk yurt dışı tatilimizi ayarlıyordum phuket yalan oldu şimdilik Anne bensiz nereye gidiyosun dedi yumrugunu masaya vurdu resmen ahaha olsun bebişimiz gelsin sağlıcakla da gerisi önemli değil
15 tatile ben orta Avrupa turu ayarladım ama gidebilirim diye düşünüyorum hem bebişi de götürecez beleşten uçağa binecek her yeri görecek doğmadan oh mis

MasaAllah cok iyi artmis. Ikiz mi acaba senin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…