- 10 Haziran 2019
- 3.116
- 3.674
Peki düşükte kullandığın halde düşük mü olduEvet canım iğne kızımda da kullanmıştım dusugumde de
Pihtilasmam var genetik de cikmistiYok canım normalde pıhtılaşma yok diye biliyorum ama doktor um iki düşüğü duyunca pıhtılaşmadan dolayı kalbi durmuş olabilir dedi bana oksapar verdi ben de 5 gündür iğnesini yaptırıyorum senin de mi iğne
Aynen canım ilk oğlum da sıkıntı yokdu arkasına düşük yaptım pıhtılaşma çıktı iğneyle kızım oldu sonra yazın iğneye rağmen tekrar düşük yaptım bakalım erkenden başladım iğneye inşallah bı sıkıntı olmaz ilk 8 hafta riskli kalp atışı sağlıklı görününce sıkıntı olmuyor bı de corasprin iciyorumPeki düşükte kullandığın halde düşük mü oldu
Allah sağlıkla ilerletsn inşallah canım senin de benim deAynen canım ilk oğlum da sıkıntı yokdu arkasına düşük yaptım pıhtılaşma çıktı iğneyle kızım oldu sonra yazın iğneye rağmen tekrar düşük yaptım bakalım erkenden başladım iğneye inşallah bı sıkıntı olmaz ilk 8 hafta riskli kalp atışı sağlıklı görününce sıkıntı olmuyor bı de corasprin iciyorum
uyumlu canım öyle dedi dr cumartesi 6+3 te 6+2 görünüyordu 0,57 idi bugün eşitlenmiş.Adet tarihinle uyumlu mu canım haftan benim son adete göre 6+4 olması gerekiyordu ama ultrason da 5+6 çıktı ölçümde 0.51 cm
Aminn canım inşallah sağ salim alalım bebislerimizi kürtajı anca yaşayan bilir rabbim kimseye yaşatmasın hayırlısıyla bı de ben duysam kalp atışınıAllah sağlıkla ilerletsn inşallah canım senin de benim deBenim de ilk kızımda hiç düşük tehlikem olmadı sonrasında iki tane kürtaj oldum şimdi de işte iğne verdi bi de progestan kalp atışını da duydum çok şükür ama duysak da durabiliyor Allah göstermesin bir daha kimseye yaşatmasın çok kötü bir şey
Senin ne kadarlık oldu canım duyacaksın Allah’ın izniyleAminn canım inşallah sağ salim alalım bebislerimizi kürtajı anca yaşayan bilir rabbim kimseye yaşatmasın hayırlısıyla bı de ben duysam kalp atışını
Anladım canım daha çok minicikler yauyumlu canım öyle dedi dr cumartesi 6+3 te 6+2 görünüyordu 0,57 idi bugün eşitlenmiş.
Evet bende rahatladim bu gunden sonraEşim o kadar artış olmaz , olmasa olur . Artıyor olması yeterli diyor
Kizimda 1350 de gormustum canim ama her gebelik ayni olmuyo isteCanım ben hemen hemen 1500 değerle keseyi göremedim belki seninde geç döllenmedir 6 ıncı haftada git bence
Yok canim tup bebek degil. Senin degerlerinde cok guzel tam iki kati artmisCanım merhaba senin tüp bebekmiydi benim değerlerimde ekim 19-95.55 ekim 21 -165.57 ekim 23 -382 doktorum daha cevap yazmadı benim tüp bebek bugün 15. Günüm değerlerin gayet güzel bu arada
Bana doktor kendisi 1 buçuk ay yasak dedi canımKizlar ben doktora iliskiyi sorcaktim unuttum soraniniz varmi??
Kizlar ben doktora iliskiyi sorcaktim unuttum soraniniz varmi??
Bana doktor kendisi 1 buçuk ay yasak dedi canım
Dogru diyosun canim insallh bi sknti olmz pazartesi kalp icin gittigmde sorcamsakıncalı durum varsa zaten kendisi söylüyor yasak diye . Birşey söylemediyse herhangi bir engel değil gebelik . Gebelik olan yer başka orası başka
Yok canim tup bebek degil. Senin degerlerinde cok guzel tam iki kati artmis
Benimkiler cok fazla artmasada artisi iyi diyor doktor
Çok şükür artsında canım önemli olan o daha kan vermeye devam etcem cuma yine kanYok canim tup bebek degil. Senin degerlerinde cok guzel tam iki kati artmis
Benimkiler cok fazla artmasada artisi iyi diyor doktor
Dogru diyosun canim insallh bi sknti olmz pazartesi kalp icin gittigmde sorcam
Ümitsizliğe kapılma artacaktırÇok şükür artsında canım önemli olan o daha kan vermeye devam etcem cuma yine kantek kolumdan kan veriyorum birde ama yeterki yükselsin
İnşallah tatlım inşallah allahın izniyle artacak cok sukur bugunleri gordum ya devamıda gelcek sen nasılsın herşey yolundamıÜmitsizliğe kapılma artacaktır