2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228

6+3 günlük iken kanamam oldu. Kese ve bebeği 6+0 daa vajinal ultrason ile görmüştüm. Ben sadece 1 kez beta HCG baktırdım açıkçası. Sonra keseyi gördüm. Benim kanamam olmadan önce ayaklarım üşüdü ve kasığım çekildi. Akıntılı kanamam oldu hemen doktora gittim. Kanama bebekten değil dedi. Yine de kanama olması normal değilmiş. Düşük tehdidi sayılır dedi. Doktora gittikten sonra kahverengi kanamaya döndü. Aynı gün kesildi. 5 tane iğne ve progestan ilacını verdi. Benim bir daha kanamam olmadı. Ama ilaca devam ettim.

Kızlar benim igg pozitif igm 2.94 çıktı. Avidite istedi ve 10 gün sonra çıkacakmış bilmeyenler için bu kızamıkçık testi nolur dua edin
İnşAllah hiç bir sıkıntı çıkmaz canım kendini üzme bu igg pozitif çıkınca IgM de otomatikman pozitif mi çıkıyormuş.

Anladim canim. Saglikla kucagina alirsin insallah. Rabbim birdaha yasatmasin. Beta hcg degerin kacdi. Ben sat a gore 5+3 deyim.

benim de 7+0 bulantı ve halsizlik beni öldürecek daha kilo almadım 56 ile devam sizde durumlar nedir

yaa evet bende yaptırmak istemiyorum...sonuçta sonlandırmayı düşünmüyosak niye yaptıralım boşuna gerelmki kendmizi..peki 20gün sonraya niye çağırdı ozamn kontrolemi
Aynen öyle canım Benim bu doktorum yirmi günde bir çağırıyor kızımda da buna ilk beş ay gittim öyle çağırıyordu hatta hiç sorun da olmamasına rağmen ama kızımdan sonra iki tane düşükler olunca yirmi gün bile bana çok geliyor kalbinin durmasından korkuyorum

benim de 7+0 bulantı ve halsizlik beni öldürecek daha kilo almadım 56 ile devam sizde durumlar nedir
Benim de bulantı ve halsizlik çok fazla ama istifra etmedim henüz 64 kiloyum ben de almadım şimdilik bakalım ben de 7+2 yim

Arkadaslar haftayi ve gunu neye gore sayiyorsunuz acaba23 eylulde ilk regl gunumdu. 4 haftalik mi olmus oluyor. Ben 25 gunde bir regl oluyorum.Sanki daha buyuk bebegim diye dusunuyorum

İnşAllah hiç bir sıkıntı çıkmaz canım kendini üzme bu igg pozitif çıkınca IgM de otomatikman pozitif mi çıkıyormuş.
Yok canım igg bagisikligimin olduğu anlamına geliyor . Igm hastalik yakin zamanda gecirilmis yada suan varligi. Avidite sonucuna göre belli olacak

Pıhtılaşma var mı canım benim de iki düşük var ve oksapar başladım 4 haftalikken

Allah yardimcin olsun canim bende 5+6 yim bulantim yoktu bugun ama yemeklerden tiksindim yiyesim gelmiyor hep hamur isi yiyorum pogca ekmek falan hamur isi derken ama bugun esime yemek pisire bildim 3 gundur pisiremiyodum

Igg bağışıklık olduğunu. Igm yakın zamanda hastalık geçirdiğini yada varlığını gosteriyor

Pıhtılaşma var mı canım benim de iki düşük var ve oksapar başladım 4 haftalikken
Yok canım normalde pıhtılaşma yok diye biliyorum ama doktor um iki düşüğü duyunca pıhtılaşmadan dolayı kalbi durmuş olabilir dedi bana oksapar verdi ben de 5 gündür iğnesini yaptırıyorum senin de mi iğne

Evet canım iğne kızımda da kullanmıştım dusugumde de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…