2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
aynen bende öyleyim...ya tutunmazsa ya kesem boşsa...ya kalp atmazsa..ya sağlığı yernde değilse..yediğim içtiğim şeylerden bile korkar oldm...halbuki millet alkol sigara bile kullanıyo..

Bende 1.5 yıldır uğraşıyorum dedik ki artık olmazsa olmasın spor yapacam gezecem derken spor salonunun rutin kontrolünde çıktı Demek ki bırakmak gerekiyormuş.

Onun burayla çok alakası olduğunu sanmiyorum ama rahatlaticaksa kişiyi uzak kalmasi mantıklı, insan çünkü ister istemez her an tedirginlik yaşıyor özellikle ilk zamanlarda, biraz daha buydukce azalır, özellikle içind e hissetdikçe, tabi o zamanda niye bugün az tekmeledi noldular başlıyor:) genel olarak stresli bir surec

aklıma garip garip vesveseler geliyo hepinzde oluyomu bunlar yaa...bisüre burayıda okumasammı diyorum...
Ah sen bide beni gör. Kadın dogumun kapısında yat deseler yatacağım. El Mübdi zikrini cok cekin korkuyu hafifletiyor. Biraz kuranı kerim namaz tesbih dua ile kendime güzel telkinler vermeye gayret ediyorum ama yine de bi köşede var gitmio. Yine doktora gittim kan verdim bakalım ne cıkacak. Cok bel agrım var yatıyorum bende şimdi

AH CANM bende okudkça rahatladgmı hissettim biraz.sende sakn ol hiç kan vermişmiydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…