Hayirli haberlerle gel insallah canim sonucu paylas bzimleiyi akşamlar hanımlar bende uykudan gözümü açamıyorum akşama kadar zor çalışıyorum yarın yine kan vericem umarım yükselmiştir bana dua edin lütfen
Haber veririm canım herşey yolunda gitsin inşallahHayirli haberlerle gel insallah canim sonucu paylas bzimle
Progestan çok uyku yapabilir, bi yakınımın bayılmıştı onun etkisinden, bünyeye gore değişiyor ben 2 3 tane kullansamda çok etkilemiyorduBenim çok kötü bulanıyor belki de progestan ın etkisidir bilmiyorum ama çok kötüyüm
Valla kötü etkiliyo beni bayılmıyorum ama çok uykum geliyor ve midem bulanıyoProgestan çok uyku yapabilir, bi yakınımın bayılmıştı onun etkisinden, bünyeye gore değişiyor ben 2 3 tane kullansamda çok etkilemiyordu
Dualarm seninle canmmmiyi akşamlar hanımlar bende uykudan gözümü açamıyorum akşama kadar zor çalışıyorum yarın yine kan vericem umarım yükselmiştir bana dua edin lütfen
Ah kıyamam canm ya bişeylerle bastır mideniBenim cok bulantim var kizlar siz nasil basediyosunuz bununla
çok teşekkür ederiim canımDualarm seninle canmmm
Insallah canimBen 2000e yakınken keseyi gördm bence sen haylı hayli görürsn canmmm...bu cumarteside benm randevum var bizde bebişi görcz inşallah
Benim midem bulanmiyo nedense. Hatta bazen keske bulanip kussamda biraz zayiflasam diye sacma dusunceler geciyo aklimdan :)Benim cok bulantim var kizlar siz nasil basediyosunuz bununla
Yalniz degilmisimBugün bir şişkinlik oldu bende karnım üç aylık gibi
Keseyi 5. Haftada mi gördün canım?Hadi hayırlısı kızlar inşallah sağlıkla kucaklarimiza alırız benim adetten 4 gün önce idrarda cıktı bir gün sonra kan da baktirdim 920 cikti cuma gunu keseyi görmek için gideceğim hayırlısı olsun hepimizin hakkında
Ben zor uyurdum o yüzden hep gece içerdim ilacı uykum gelsin diyeValla kötü etkiliyo beni bayılmıyorum ama çok uykum geliyor ve midem bulanıyo
Evet 5. HaftaKeseyi 5. Haftada mi gördün canım?
Tuzlu çubuk leblebi falan ye canım ben oncekilerde öyle yapıyordum şu anda daha başlamadı bulantım ama ne kadar kötüdür biliyorumBenim cok bulantim var kizlar siz nasil basediyosunuz bununla
Yok ben kolay uyurum ya hatta baya uyuyorum bu sayedeBen zor uyurdum o yüzden hep gece içerdim ilacı uykum gelsin diye
Sormayın beni de perişan etti o ilaç bana doktorum sabah akşam verdi bir de. Gündüz kızımla zor ilgilendim etkisi geçene kadarYok ben kolay uyurum ya hatta baya uyuyorum bu sayedekızımı yatırdığım gibi uyuyorum ben de gece alıyorum ilacı gece tok karnına dedi eczane
Hamilelikte değerin çok daha düşük olması beklenir o yüzden ilaç kullanırsın. Ben ilk gebeliğimde doğum yapana kadar kullandım ilaç. Her ay kan verip değerini kontrol edeceksin. Kontrol altında tutulduğu sürece sıkıntı olmuyorArkadaslar benim tsh 3.60 diye doktor dahiliyeye gonderdi. Ilac basladik yarim doz. Boyle olan var mi acaba? Normalde boyle bi sorunum yoktu hamilelikte olmus bu troid herhalde
apandist de kasık ağrısıyla başlarmış. Ben de kasık ağrım var diye kadın doğuma gitmiştim. o da beni yumurtlama dönemindir diip göndermişti. Meğer apandistmiş. Ertesi gün patladı apar topar ameliyata aldılar.Hayır apandist belirtisi ile alakalı bişey demedim ki ben. Tamamen bilgisiz biliyorum cok kez gittim acilde cok denk geldi yani. Apandist evet zor yakın zamanda halam ölümden döndü saniyelerle