2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
iyi akşamlar hanımlar bende uykudan gözümü açamıyorum akşama kadar zor çalışıyorum yarın yine kan vericem umarım yükselmiştir bana dua edin lütfen
Hayirli haberlerle gel insallah canim sonucu paylas bzimle

Keseyi 5. Haftada mi gördün canım?

Yok ben kolay uyurum ya hatta baya uyuyorum bu sayede kızımı yatırdığım gibi uyuyorum ben de gece alıyorum ilacı gece tok karnına dedi eczane
Sormayın beni de perişan etti o ilaç bana doktorum sabah akşam verdi bir de. Gündüz kızımla zor ilgilendim etkisi geçene kadar

Arkadaslar benim tsh 3.60 diye doktor dahiliyeye gonderdi. Ilac basladik yarim doz. Boyle olan var mi acaba? Normalde boyle bi sorunum yoktu hamilelikte olmus bu troid herhalde
Hamilelikte değerin çok daha düşük olması beklenir o yüzden ilaç kullanırsın. Ben ilk gebeliğimde doğum yapana kadar kullandım ilaç. Her ay kan verip değerini kontrol edeceksin. Kontrol altında tutulduğu sürece sıkıntı olmuyor

Hayır apandist belirtisi ile alakalı bişey demedim ki ben. Tamamen bilgisiz biliyorum cok kez gittim acilde cok denk geldi yani. Apandist evet zor yakın zamanda halam ölümden döndü saniyelerle
apandist de kasık ağrısıyla başlarmış. Ben de kasık ağrım var diye kadın doğuma gitmiştim. o da beni yumurtlama dönemindir diip göndermişti. Meğer apandistmiş. Ertesi gün patladı apar topar ameliyata aldılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…