Evet gerçekten mahvediyor insanı orası kesinSormayın beni de perişan etti o ilaç bana doktorum sabah akşam verdi bir de. Gündüz kızımla zor ilgilendim etkisi geçene kadar
günaydn canm hadi inşallah güzel haberlerle gelGunaydinn kizlarr tahlil verdim dua edin artisim guzel olsunn
Uykuda büyük sorun olmasida olmamasıda malesef :)Yok ben kolay uyurum ya hatta baya uyuyorum bu sayedekızımı yatırdığım gibi uyuyorum ben de gece alıyorum ilacı gece tok karnına dedi eczane
HahaaBenim midem bulanmiyo nedense. Hatta bazen keske bulanip kussamda biraz zayiflasam diye sacma dusunceler geciyo aklimdan :)
Gunaydin canimgünaydın kızlarrrrrr
Insallah canimGunaydinn kizlarr tahlil verdim dua edin artisim guzel olsunn
Hamilelik kesesi nin içinde olup Fetüsün oluşması için kan sağlayan minik kist benzeri yapı canım. Onun olmaması genellikle boş kese anlamına gelir. Biyoloji öğretmeniyim bilgim bu kadar canımkızlar bu yolk sac kesesi ney yaaa??
ay evet araştırdım şimdi 5.5- 6 haftada gözükmesi lazımmış...benmde cumartesi tam 6 olcaz..inşallah görürüz aklıma bu takıldı şimdideHamilelik kesesi nin içinde olup Fetüsün oluşması için kan sağlayan minik kist benzeri yapı canım. Onun olmaması genellikle boş kese anlamına gelir. Biyoloji öğretmeniyim bilgim bu kadar canım
canm bnce sağlk ocagına gidip sonucunu al en kesni öyle olr normlde labime düşmeliydi çoktanMerhabalar herkese. Ben pazartesi sabah sağlık ocağında kan vermiştim ama sonucu hala çıkmadı sinir oldum çok. Bu kadar gecikmesi normal mi ya? Belirti olarak da hiçbişey yok diyebilirim. Göğüslerde biraz hassaslık var ve karnımda şişkinlik. onun dışında kasık ağrılarım tamamen geçti mide bulantısı henüz başlamadı. Haftaya pazartesi randevu aldım ama beklemek de çok zor. Sivilce bende de çok oldu bu arada alnımda ve yanaklarımda çıktı.
Merhabalar hoşgeldiniz ben de 5+6 yımMrb Kızlar bende nasipse haziran annesiyim 5+5 im henüz kesemizi göremedik ama haftaya salıya çağırdı doktorum o zaman görcem inşallah ☺
benim de çıkmamıştı dr istemeyi unutmuş canım çok sinirlenmiştim ben deMerhabalar herkese. Ben pazartesi sabah sağlık ocağında kan vermiştim ama sonucu hala çıkmadı sinir oldum çok. Bu kadar gecikmesi normal mi ya? Belirti olarak da hiçbişey yok diyebilirim. Göğüslerde biraz hassaslık var ve karnımda şişkinlik. onun dışında kasık ağrılarım tamamen geçti mide bulantısı henüz başlamadı. Haftaya pazartesi randevu aldım ama beklemek de çok zor. Sivilce bende de çok oldu bu arada alnımda ve yanaklarımda çıktı.
canm yolk kesesiyle ilgili bişey dedimi doktorun..ben şimdi sordum cumartesi tam 6 olucam kontrolümüz var muhtemelen görücez dedi...Merhabalar hoşgeldiniz ben de 5+6 yımben de pazartesi günü gördüm kese ve oluşumu karından baktı dr
Ozendim :))Hahaaben iki kilo vermisim
canm bnce sağlk ocagına gidip sonucunu al en kesni öyle olr normlde labime düşmeliydi çoktan
Sonradan görebildim mi peki?benim de çıkmamıştı dr istemeyi unutmuş canım çok sinirlenmiştim ben de