Bende bu kışı tayt tunikle gecirmeyi dusunuyorum en rahatikızlar beni bu şişkinlk çok rahatsz ediyo özllkle pantoln giydigmde duramıyorum sıkıyo bi tuhaf oluyorm.. böyle içi peluş tayt sipariş ettim allahtan işyermde buna müsait bunu giyicem kazaklarla filan
Eki Görüntüle 2547184
İnşallah gözünüz aydın bende şok olmuştumHerkese merhabalar az önce test yaptım sanırım hamileyim.. ve şoktayimm
Ya çok güzel bende bir şeylere bakıyorum ama annem çok erken alma bir şey olursa daha çok üzülürsün dediŞunun minnoşluğuna bakarmısınız teyzeler
Benim de boyle arttı acaba bende ikiz☺ kesemiz için haftaya gidecez bakalım hayırlısı olsun
Şunun minnoşluğuna bakarmısınız teyzeler
Benim de boyle arttı acaba bende ikiz☺ kesemiz için haftaya gidecez bakalım hayırlısı olsun
İnşallah saglıklı olsunlar da.Bilemiyorum ki saglikla olsunlar da canim. Ayrica bebek kiyafet cokk tatliiiben cuma gunu kese icin gidecegim bakalim insaAllah goruruz selametle
Aynen elim gitti hepsine baktım şoyle ama almak için cok erken. O kadar tatlı şeyler varki. Sanırım cocugum olursa inşallah hep ona alışveriş yapcam kendimi unutacağımYa çok güzel bende bir şeylere bakıyorum ama annem çok erken alma bir şey olursa daha çok üzülürsün dediBende 29 Ekimde gidecem inşallah hem keseyi hem kalp atışını duyarım.
aynen canm bende öyle bişey arıyodm buldum bakalm nasl çıkıcakBende bu kışı tayt tunikle gecirmeyi dusunuyorum en rahati
Kazaklarin altinda ic gostermiycek pijama gibide gornmiycek bi tayt ariyorum
Eline ulasinca giydikden sonra begenirsen link ver bende siparis edim canim
Benim ergenlikte bile sivilcem çıkmamıştıBen ben sanki ergenliğe geri döndüm. Özellikle boyun bölgem hep sivilce
Ben ben sanki ergenliğe geri döndüm. Özellikle boyun bölgem hep sivilce
benm biraz yanagmda 2 3 tane oluşmuş mink minik senndemi var canm
Merhaba hayırlı olsu
merhaba hayırlı olsun öncelikle benim adete dört gün varken öğrendim derim 45 çıktı doktor değerin düşük sağlıklı olup olmayacağını söyleyemem dedi size de herhangi bir birşey söylediler mi değerinizle alakalı
Ne güzel bir yere benziyor neresi burasıGunaydın kızlar
Hayırlı olsunMerhaba arkadaslar ben de persembe gunu ogrendim hamile oldugumu. Bugun de yeniledik beta hcg yi. Cok sukur iyi simdilik
Biraz korkuyorm doktor iki güne bir kan ver dedi ama düşük çıkacak diye korkuyorum kasıklarımda aşırı ağrı ve akıntı var sizce kötü bir durum mudeğerin düşük olabilir erken öğrenmişsin sonuçta önemli olan artması olumsuz düşünme
Bende agustos ayıydı sanırım kasıklarım cok agrıyordu ve klomen kullanmıştım. Acildeki doktor benim karnıma 3 4 kez cok fena bastırdı apandist teşhisi yapıo baya bende dedim napıosunuz ya hamilelik olabilir diyorum ilaç kullandım nasıl boyle bastırır sınız dedim doktor kızmıştı bana bende ona kızmıştım. Dikkat edin boyle dengesiz bilgisiz doktorlara denk gelmeyin. Saglık ocagı daha iyi acilden
Biraz korkuyorm doktor iki güne bir kan ver dedi ama düşük çıkacak diye korkuyorum kasıklarımda aşırı ağrı ve akıntı var sizce kötü bir durum mu
Hayır apandist belirtisi ile alakalı bişey demedim ki ben. Tamamen bilgisiz biliyorum cok kez gittim acilde cok denk geldi yani. Apandist evet zor yakın zamanda halam ölümden döndü saniyelerleo dengesiz ve bilgisizlikten değilde senin verdiğin bilgiler doğrultusunda şüphelenmiştir. Ayrıca ilk zamanlar öyle bastırmayla hamileysende birşey olmaz o daha bölünerek çoğalmaya çalışan hücre topluluğu . Apandisit varsa ve zamanında müdahale edilmezse sonucu ölümAllah muhafaza
İstanbul silivri canımNe güzel bir yere benziyor neresi burası