- 26 Ekim 2018
- 2.047
- 1.555
- 33
=( ozaman akşam iş çkışı özlde yaptr gitsn canm.. ben ilk testmide özlde vermiştim merktanÇalışıyorum izin almak da istemiyorum sonucu internetten alıp kadın doğuma gidecektim öyle planlamıştım
Sonradan görebildim mi peki?
Hoşbuldum canım hayırlı olsun darısı görmeyen bizlerin başına inşallah bizde görürüzMerhabalar hoşgeldiniz ben de 5+6 yımben de pazartesi günü gördüm kese ve oluşumu karından baktı dr
Sağlık ocağını arayıp sorabilirsinÇalışıyorum izin almak da istemiyorum sonucu internetten alıp kadın doğuma gidecektim öyle planlamıştım
Sonradan görebildim mi peki?
Geçmiş olsun inşallah çok uzun surmezBen de kanamam olduğu için progestan kullanıyorum. Uykum çok geliyor. Bir de başım dönüyor.
evet daha çıkmadığı için öyle. sağlık ocaklarında en erken akşam 7den sonra çıkıyor. genelde de sabah 5 gibiKızlar sağlık ocağında kan verdim hemşire damarimi bulamadı bi kola soktu bu el bileğine zar zor aldı böyle zor bulunacaksa damar 9 ay yandım şey sorcam sonuçlar için ben numara aldım netten bakayım diye labime giryorum kayıtlı değil diyor sonuç cikmadgi için mi oyle
Ay kilo vermk iyide bulanti berbat yaaOzendim :))
Çok teşekkür ederim boşuna deldirmiyelimevet daha çıkmadığı için öyle. sağlık ocaklarında en erken akşam 7den sonra çıkıyor. genelde de sabah 5 gibi
Canım ben bugün ultrason için gittim. Keseyi gördük. 5+3 dedi doktor ama bebeği göremedik.Cok rahat gorursun canim ben ucbin kusurde gordum
harika canm haftaya bebegide görürsün inşallah =)Canım ben bugün ultrason için gittim. Keseyi gördük. 5+3 dedi doktor ama bebeği göremedik.
Inşallah teşekkür ederim canım ama ben 30 eylülde transfer olmuştum. Benden sonra olanların hem haftası önde hem gördüler bebeklerini.harika canm haftaya bebegide görürsün inşallah =)
Ben canım bugün 4+3um kan verdim 900 çıktı pazartesi tekrar çağırdı hayırlısı kasık ağrısı var benimde hafiftatlı kasık ağrısı yaşayan varmı...bugün daha bi hissediyorum kendilerini
olsun sende görüceksin kendine iyi bak sağlıklı beslenInşallah teşekkür ederim canım ama ben 30 eylülde transfer olmuştum. Benden sonra olanların hem haftası önde hem gördüler bebeklerini.
çok iyi canm ben 4+3 400 dü 4+5 te 1025 tiBen canım bugün 4+3um kan verdim 900 çıktı pazartesi tekrar çağırdı hayırlısı kasık ağrısı var benimde hafif
ayy süper bebişide gördünzmü kese içindeeKızlar merhaba doktor kontrolüm vardı bugün çok şükür kese oluşumu güzel dedi doktorum kalp atışı da var ama daha çok küçük tam alamadım dedi.SAT a göre geri şuan 5+6 haftalıkmış darısı herkesin başına inşAllah.
Kese içinde bişey var ama tam anlayamadım küçücük o galibaayy süper bebişide gördünzmü kese içindee
ayy evet minnacıklar daha yerm onuKese içinde bişey var ama tam anlayamadım küçücük o galiba