Saol canm hayirlisi olsun artik takmiycam kafamacanm ümitsizlk etme en azndan artmış dur bakalm bak ne güzelll
Ne kadar artti peki ne sıklıkla tahlil vermistinGenelde düşük değerlerde öyle söyleniyor, benimde ilk gebeligimde ilk kan sonucum 37 gibi bişey çıkmıştı ama söylenenleri aldırmadım, önemli olan artış var mi yok mu onu takip etmek bende öyle yaptım, eğer değer artmıyorsa yada çok az artıyorsa kimyasal gebelik olma olasılığı yüksek
yaaa yerm baka sana meyaba dedi bebişşşş hadi hemen kabn ver haber ver canmBende haziran annesiyim sanırım bugün testim böyle çıktı☺kan vermeye gidicem öğlen
Evet canım labimin kendi sitesinden de baktım kayıt bulunamadı diyo. Ben ilçede vermiştim şehir merkezinde değil belki o yüzden geç çıkıyordur. Çok merak ediyorum inşallah gün içinde çıkarkayıt no verdiler dimi canm sana..e nabızdan her zaman gözkmüyo ben mesela eski tahlillerimi hala göremiyorum ordan... labimin kendi sitesnden bakman lazm
Acilde yaptırabilir miyim acaba devletteyaaa yerm baka sana meyaba dedi bebişşşş hadi hemen kabn ver haber ver canm
ONU BNDE SORMŞTM AMA BAZILARI YAPIYO BAZILARI SORN ÇIKARIYOMİŞ ŞANSINI DENE İSTRSEN CANM..GÜNM GEÇTİ FALAN DEAcilde yaptırabilir miyim acaba devlette
inşallah canm yaa hadi bakalmmmEvet canım labimin kendi sitesinden de baktım kayıt bulunamadı diyo. Ben ilçede vermiştim şehir merkezinde değil belki o yüzden geç çıkıyordur. Çok merak ediyorum inşallah gün içinde çıkar
Geçti zaten 3 4 gunONU BNDE SORMŞTM AMA BAZILARI YAPIYO BAZILARI SORN ÇIKARIYOMİŞ ŞANSINI DENE İSTRSEN CANM..GÜNM GEÇTİ FALAN DE
öyle söyle belki yaparlar canmmGeçti zaten 3 4 gun
Ben iki gun sonra tekrar kan verdigimde 237 cıkmıstı onun icin bisey demediler ertesi haftaya kese icin cagırdı doktor. Bu persembe gidicem insallahMerhaba hayırlı olsu
merhaba hayırlı olsun öncelikle benim adete dört gün varken öğrendim derim 45 çıktı doktor değerin düşük sağlıklı olup olmayacağını söyleyemem dedi size de herhangi bir birşey söylediler mi değerinizle alakalı
O zaman 2 günde 1 verdim ve 2 katı civarında artış olmuştu o şekilde 4 5 kere kan verdim iyice yükselene kadar :)Ne kadar artti peki ne sıklıkla tahlil vermistin
Hım ilk gebeliğiniz sağlıklı oldu muGenelde düşük değerlerde öyle söyleniyor, benimde ilk gebeligimde ilk kan sonucum 37 gibi bişey çıkmıştı ama söylenenleri aldırmadım, önemli olan artış var mi yok mu onu takip etmek bende öyle yaptım, eğer değer artmıyorsa yada çok az artıyorsa kimyasal gebelik olma olasılığı yüksek
Evet biraz zor.bir gebelik olsu genelinde yattım ama sağlıklı olarak dünyaya geldi kızımHım ilk gebeliğiniz sağlıklı oldu mu
MaşallahEvet biraz zor.bir gebelik olsu genelinde yattım ama sağlıklı olarak dünyaya geldi kızım
Çok sevindim inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız.Bende haziran annesiyim sanırım bugün testim böyle çıktı☺kan vermeye gidicem öğlen
Çok sevindim inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız.
Acilden direk gebelik testi yaptirmak istiyorm dersen yapmiyolar ama bi rahatsizligim var gebelik suphem oldugu icin ilac kullanamiyorum dersen test yaptiriyolarAcilde yaptırabilir miyim acaba devlette