2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
Ne kadar artti peki ne sıklıkla tahlil vermistin

kayıt no verdiler dimi canm sana..e nabızdan her zaman gözkmüyo ben mesela eski tahlillerimi hala göremiyorum ordan... labimin kendi sitesnden bakman lazm
Evet canım labimin kendi sitesinden de baktım kayıt bulunamadı diyo. Ben ilçede vermiştim şehir merkezinde değil belki o yüzden geç çıkıyordur. Çok merak ediyorum inşallah gün içinde çıkar

herkese merhaba,

bende hamile olduğumu öğreneli 12 gün oldu. bu sayfadaki iletişimi çok beğendiğim için siteye üye oldum.
umarım hepimiz sağ salim haziran ayına ulaşıp bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız :)

ben aşılamayla gebe kaldım. aşılamadan 13 gün sonra beta hcg 27 çıktı. iki gün sonra 66. bir hafta sonra da 1396. doktor rahim duvarın kalınlasmıs ama daha kese olusmamıs dedi cuma günü. önümüzdeki pazartesi için randevu verdi umarım o gün kesemizi görebiliriz :)

Ben iki gun sonra tekrar kan verdigimde 237 cıkmıstı onun icin bisey demediler ertesi haftaya kese icin cagırdı doktor. Bu persembe gidicem insallah

Hım ilk gebeliğiniz sağlıklı oldu mu

Acilde yaptırabilir miyim acaba devlette
Acilden direk gebelik testi yaptirmak istiyorm dersen yapmiyolar ama bi rahatsizligim var gebelik suphem oldugu icin ilac kullanamiyorum dersen test yaptiriyolar
Ilk gebeligimde bobrek agrisi gibi agrim vardi acile gittim gebelik suphemde var o yuzden ilacta kullanamiyorum agrim var dedim yaptilar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…