2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
Yiyorum canim eksiyi acayip yiyorum yaa tesekkur ederim canim cok sukur
Ne bilem canim benim karnimda ac ama yiyesim yok napcam bilmem istifrada etmeye basladim bole giderse bi acil yolu gozukuyor bize kalp atisini duymaya ne zaman gideceksin

Bende Perşembe günü kan verdim 134.9 du Çarşamba gidicem yine hiç vermedim daha çarşambayı bekliorm inşallah katlanır değerlerimiz sonucunu alınca benide etiketler misin canım Dr ilk kan verdiğinde ne kadarlık olduğunu söyledimi benm adetim 11 gün geçtikten sonra verdim ben kan

Ne bilem canim benim karnimda ac ama yiyesim yok napcam bilmem istifrada etmeye basladim bole giderse bi acil yolu gozukuyor bize kalp atisini duymaya ne zaman gideceksin
Ben de kusma yok canim kuscak gbi oluyorum ama cok skr kusmuyorum... haftaya pazartesi canim sen??

bana kalsa hergün gidip kan verecem ama damarlarım inceymiş mosmor oldu.Doktor o damarlar bana lazım dedi.Artık dayanacam biraz daha.Gündüz okulda,öğrenciler falan geçiyor zaman ama akşam olunca aklım hep bebekte.
Benimde öyle malesef çocuk damarı gibi ve derinde zor buluyor, her seferinde işkence resmen :) çok dusunmemeye çalış zaten çok iyi artmış öylede devam.eder inşallah

Ben hiç doktora gitmedim canim, ilkini özelde verdim sonucu mail olarak aldım, bugünde ablam doktor o evde aldı kanımı sağlık ocağına getirdi biraz geç çıkıyor ama çıkınca yazarım tabi

Canim ben de almayı düşünüyorum ama karar veremedim hangisini alayım diye hamilelik günlüğüm var mesela ama hafta hafta . Her hafta yazacak birşey bulabilir miyim bilemiyorum
Ben bitane sipariş verdm gelsin atarm resmni canmm buraya inşallah güzel çıkar

Buarada kızlar ben katı hindistan cevizi yağı aldım çatlakları engelliyomuşş..tabki genetik ama keşke yapsaydm demek istemiyorum sürekli nemli tutmakmış işin sırrı..karnıma bugünden itibaren sürmeye başladım ... ❤❤

Bide kızlar sizi yan yattgınz zaman gaz sıkştrıyomu...ben öyle severdmki yüz üstü yatmayı şmdi kıyamıyorm yatamıyorm

Ben hiç doktora gitmedim canim, ilkini özelde verdim sonucu mail olarak aldım, bugünde ablam doktor o evde aldı kanımı sağlık ocağına getirdi biraz geç çıkıyor ama çıkınca yazarım tabi
Yasa bnmde kanamam var afedersin ama tuvalaete çıktım silince geldi inşallah yerleşme kanamasıdr çok moralim bozuk dua edin lütfen bebeğimi kaybetmek istemiorm kasıklarım ağrıo

Öyle yoruldum ki sabahtan beri ayaktayım
Kaç zamandır soracağım size unutuyorum sivilcelenen var mı aranızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…