- 5 Ocak 2018
- 2.506
- 1.960
Yiyorum canim eksiyi acayip yiyorum yaaYiyebiliyorsan iyi doktora soledin mi canim migde bulantini bu arada gozun aydin keseyi gormussun
Ne bilem canim benim karnimda ac ama yiyesim yok napcam bilmem istifrada etmeye basladim bole giderse bi acil yolu gozukuyor bize kalp atisini duymaya ne zaman gideceksinYiyorum canim eksiyi acayip yiyorum yaatesekkur ederim canim cok sukur
Bende Perşembe günü kan verdim 134.9 du Çarşamba gidicem yine hiç vermedim daha çarşambayı bekliorm inşallah katlanır değerlerimiz sonucunu alınca benide etiketler misin canım Dr ilk kan verdiğinde ne kadarlık olduğunu söyledimi benm adetim 11 gün geçtikten sonra verdim ben kanEvet anliyorum oyle oluyor gercekten ilk gebeligimde bende surekli baktirmistim deger dusuktu biraz, şimdiki gebeliktede geçen hafta pazartesi kan verdim 101 cıktı, bugün verdim bir de kan bi kaç saate sonuç çıkar herhlde. Hayırlısı de Rabbime bırak streste iyi değil, zaten güzel artmış ama perşembeye kadar dayanamıyorsan, yarın yine ver için rahatlasın
Ben de kusma yok canim kuscak gbi oluyorum ama cok skr kusmuyorum... haftaya pazartesi canim sen??Ne bilem canim benim karnimda ac ama yiyesim yok napcam bilmem istifrada etmeye basladim bole giderse bi acil yolu gozukuyor bize kalp atisini duymaya ne zaman gideceksin
Benimde öyle malesef çocuk damarı gibi ve derinde zor buluyor, her seferinde işkence resmen :) çok dusunmemeye çalış zaten çok iyi artmış öylede devam.eder inşallahbana kalsa hergün gidip kan verecemama damarlarım inceymiş mosmor oldu.Doktor o damarlar bana lazım dedi.Artık dayanacam biraz daha.Gündüz okulda,öğrenciler falan geçiyor zaman ama akşam olunca aklım hep bebekte.
Ben hiç doktora gitmedim canim, ilkini özelde verdim sonucu mail olarak aldım, bugünde ablam doktor o evde aldı kanımı sağlık ocağına getirdi biraz geç çıkıyor ama çıkınca yazarım tabiBende Perşembe günü kan verdim 134.9 du Çarşamba gidicem yine hiç vermedim daha çarşambayı bekliorm inşallah katlanır değerlerimiz sonucunu alınca benide etiketler misin canım Dr ilk kan verdiğinde ne kadarlık olduğunu söyledimi benm adetim 11 gün geçtikten sonra verdim ben kan
Bende pazartesi gitcemm canimm insAllahBen de kusma yok canim kuscak gbi oluyorum ama cok skr kusmuyorum... haftaya pazartesi canim sen??
Neden yapamıyorsunuzvalla eşim sağolsun ben temizlik falan yapmıyorum ilk dönemleri atlatalım hayırlısı ile sonra yaparım biraz biraz eskisi kadar olmasa da
YarınaKızlar ben bu sabah sağlık ocağında kan verdim beta hcg sonucu tahmini ne zaman çıkar daha önce sağlık ocağında kan veren arkadaşlar varsa cevap verirseniz çok sevinirim.
Ben bitane sipariş verdm gelsin atarm resmni canmm buraya inşallah güzel çıkarCanim ben de almayı düşünüyorum ama karar veremedim hangisini alayım diye hamilelik günlüğüm var mesela ama hafta hafta . Her hafta yazacak birşey bulabilir miyim bilemiyorum
Ayyy naslda yakınız birbrmze inşallah sağkla bebişleride görürğz kalp atşlarnıda duyarızzzbenimde 4+2 de 365 , 4+6 da 1236 ydı
Aay bende cumartesi gidicem..kese gelişmne bakıcak süpriz olark kalp atşnıda duyablirz dedi ❤❤❤Ayy ne guzel ayni zamnda gormusuz canimben haftaya pazartesi gitcem canim kalp atisi icin cagirdi
Inşallah canım ben de biranönce alayım artık diyorum sonra aklıma gelmez yazacaklarım sen gelince at da bakalimBen bitane sipariş verdm gelsin atarm resmni canmm buraya inşallah güzel çıkar
Ben ihtiyaç listeside oluşturdum..kalbini falan duyalm yavas yavas baslicaz alımlara inşallah ❤❤❤Inşallah canım ben de biranönce alayım artık diyorum sonra aklıma gelmez yazacaklarım sen gelince at da bakalim
Yasa bnmde kanamam varBen hiç doktora gitmedim canim, ilkini özelde verdim sonucu mail olarak aldım, bugünde ablam doktor o evde aldı kanımı sağlık ocağına getirdi biraz geç çıkıyor ama çıkınca yazarım tabi
Bence gorursun canimA
Aay bende cumartesi gidicem..kese gelişmne bakıcak süpriz olark kalp atşnıda duyablirz dedi ❤❤❤
İnşallahAyyy naslda yakınız birbrmze inşallah sağkla bebişleride görürğz kalp atşlarnıda duyarızzz