2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
Yasa bnmde kanamam var afedersin ama tuvalaete çıktım silince geldi inşallah yerleşme kanamasıdr çok moralim bozuk dua edin lütfen bebeğimi kaybetmek istemiorm kasıklarım ağrıo
Kanama malesef her zaman düşük tehlikesi sayılıyor, ilaçlarınızı kullanın ve bol bol dinlenin, onun dışında bol dua, başka yapicak bişey yok malesef

Bugün ku kan sonucum cıkmış 1728 :)) geçen hafta pazartesi 101 di

Öyle yoruldum ki sabahtan beri ayaktayım
Kaç zamandır soracağım size unutuyorum sivilcelenen var mı aranızda
Benim 5 hafta sonu, 6. Hafta ve 7. Hafta başı tek tük sivilcelenmem olmuştu. İltihapsız minik sivilcelerdi. O dönem bulantılarım da tavan yapmıştı. Şimdi 7. Haftayı bitirmek üzereyim ve daha iyi hissediyorum. Sivilcelenme şimdilik bitti, kabızlık sorunum azaldı ve bulantımsa daha iyi. TAbi yine başlayabilir. Kabızlık sorununu çözmek gaz ve bulantıya inanılmaz iyi geliyor. Bulantısı olanlara duyrulur :) Umarım böyle devam eder :)

Kizlar bugunde test yaptirdim sonuc 187 iki gun once 115 di.
Baska bi hastanede yaptrdim doktor diher hastaneyle bu hastanenin labaratuvar sonuclarini kiyaslamak dogru olmaz carsamba burda tekrar tahlil ver dedi
Artis kotu degl dedi ama icmde nedense hic umit yok

Arada az zaman olduğu için artış öyle olabilir . Ayrıca dediği de doğru aynı laboratuvar olmadığı için kıyas doğru değil . Yarılanma süresi iki günde olabilir ben baktırdığımda pazartesi cuma baktırıyorum genelde inşallah güzel haberler alırsın

Ben varım minik minik sivilcelerim cıktı yuzumun kenarlarında

benimde diğer hamileliklerimde alnımda çıkmıştı. Bu defa yüzümün genelinde var çok değil ama hayatım boyunca sivilcem olmadığı için rahatsız ediyor

Insallah canm yaa bilmiyorum en az iki kat artmasi gerekiyor doktorlar iyi desede icim rahat etmiyo

her dönem oluyor öyle herkes nerden istiyorsa devam eder ilk önce burası vardı
amaç tek bi konu altında dağınık insanları biraraya toplamak bilgi alışverişi kolay olsun diye. ilk önce hangisinin olduğu yada kimin kurduğu açıkçası çok önemli değil diye düşünüyorum :) ve geçen senelere baktım adminler her ay için her yıl açmışlar bence öyle daha sağlıklı sadece haziran bu şekilde olmuş

canm ümitsizlk etme en azndan artmış dur bakalm bak ne güzelll

Merhaba hayırlı olsu
merhaba hayırlı olsun öncelikle benim adete dört gün varken öğrendim derim 45 çıktı doktor değerin düşük sağlıklı olup olmayacağını söyleyemem dedi size de herhangi bir birşey söylediler mi değerinizle alakalı

Genelde düşük değerlerde öyle söyleniyor, benimde ilk gebeligimde ilk kan sonucum 37 gibi bişey çıkmıştı ama söylenenleri aldırmadım, önemli olan artış var mi yok mu onu takip etmek bende öyle yaptım, eğer değer artmıyorsa yada çok az artıyorsa kimyasal gebelik olma olasılığı yüksek

E nabızdan bakıyorum ben. Ama normal İnternet sitesinden girip öyle de baktım kayıt bulunamadı diyo. Anlamadım ben de
kayıt no verdiler dimi canm sana..e nabızdan her zaman gözkmüyo ben mesela eski tahlillerimi hala göremiyorum ordan... labimin kendi sitesnden bakman lazm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…