- 26 Ekim 2018
- 2.047
- 1.555
- 33
bende tam 5+0 da gördüm canm...cumartesi tekrr gidicem sen tekrr ne zamn gidiceksnSagol canim doktor cokkk kucuk bebek de var gbi ama tam emin olamadim dedi bugun 5+0 karindan bakti ben goremeyiz dye dusundum ama cok sukur gorduk
Beta degeriniz kaçtı peki ben 4 4 deyim henuzbende tam 5+0 da gördüm canm...cumartesi tekrr gidicem sen tekrr ne zamn gidiceksn
benm 4+3 te 396 4+5 te 1025 ti beta hcg canm senin kaçBeta degeriniz kaçtı peki ben 4 4 deyim henuz
4+4 1885 canım bugun gözükmedi ama sanırım iki gune gözükür doktor 2 hafta sonra gel dedi ama tabi duramam gitcem perşembe inşallahbenm 4+3 te 396 4+5 te 1025 ti beta hcg canm senin kaç
Hayirli olsun :) Kan tahlili yapmismiydin canim en son kaçtıKizlarrbugun kesemizi gorduk cok sukur
Aynen canım 6+1 haftalık senin
Verdigin gun aksam saatleri yada gece cikiyor. Gece sabaha kalmiyor. Bende saglik ocaginda yaptirdim. Labim sonucdan bakiyorsun. Dr bi takip kodu veriyor cnm.Kızlar ben bu sabah sağlık ocağında kan verdim beta hcg sonucu tahmini ne zaman çıkar daha önce sağlık ocağında kan veren arkadaşlar varsa cevap verirseniz çok sevinirim.
git bencede canm ben cumartesi gittiğimde 2000 olmuştur görürüz keseyi demişti gördk şükür sennkide perşmbeye kadr kesn gözükür4+4 1885 canım bugun gözükmedi ama sanırım iki gune gözükür doktor 2 hafta sonra gel dedi ama tabi duramam gitcem perşembe inşallah
Ayy ne guzel ayni zamnda gormusuz canimbende tam 5+0 da gördüm canm...cumartesi tekrr gidicem sen tekrr ne zamn gidiceksn
Sagol canimHayirli olsun :) Kan tahlili yapmismiydin canim en son kaçtı
Güzel erkenden görmüşsün:)Sagol canimevet canim en son cumartesi 1700 du
Aynen canim senin kac haftaGüzel erkenden görmüşsün:)
Seninle aramızda 2 gün var :) 4+5 im şuan henüz doktora gitmedim, kan takibi yapiyorumAynen canim senin kac hafta
En son kacti canimSeninle aramızda 2 gün var :) 4+5 im şuan henüz doktora gitmedim, kan takibi yapiyorum
İnşallah canımgit bencede canm ben cumartesi gittiğimde 2000 olmuştur görürüz keseyi demişti gördk şükür sennkide perşmbeye kadr kesn gözükür
Gecmis olsun ne kadarlık suanBenim hafif kanamam oldu kızlar. Doktor progestan verdi ama bilemedim ki
101 di geçen hafta pazartesi verdim :) bakalım inşallah iyi bir sonuç alirimEn son kacti canim