Tamam canım sagol uyarın için.tuzu cok severımÖdemdir evet ama cidden dikkat et. Kilo anlamında demiyorum ama hamileliğin son zamanları işkence oluyor. Oturamıyorsun kalkamıyorsun. Parmakları bile kapatamıyorsun. Doktorundan bilgilendirir zaten.
Sen 11. Haftaya girmişsinBen hiç kilo almadım ben de sığamıyorum karnımı rahatsız ediyor.
Bende bendeTamam canım sagol uyarın için.tuzu cok severım
Evet özellikle öğleden sonra baya elle tutuluyor göbekSen 11. Haftaya girmişsinartık göbüş büyüyordu.
Canım doktorum karından bakıyo bi hafta sonra kontrolüm insallah o zaman görürüz aslında vajinal baksaydı belki içim rahatlardı artık Allah a emanetCanım panik yapma ben 6 da gördüm hepsini. Hatta karından baktılar bende kese bile yoktu. Doktor dış gebelikten şüphelendi. Vajinal bakmak gerek dedi ben de korkuyorum dedim hatta beni sakinleştirdi bakmamız gerek dedi. Bakınca bebek de oradaydı kese de. Ama karından hiç görünmedi. Hatta bak vajinal resmni ekliyorum 6 haftalık resmi
İnsallah canım suan küçük bi ilcedeyim haftaiçi calısdıgım için gidemiyorum baska yere bu doktora 1 hafta sonra ramdevum var gene görülmezse vajinal ultrason istiycem olmazsa izin alıp baska doktora giderimBaşka doktora da git. Kötü düşünme. İnşallah seninledir bebeğin.
Karından bakıldığında bende kese bile görünmemişti. İçini ferah tut.Canım doktorum karından bakıyo bi hafta sonra kontrolüm insallah o zaman görürüz aslında vajinal baksaydı belki içim rahatlardı artık Allah a emanet
Tamam canım cok sagol insallah hersey güzel giderKarından bakıldığında bende kese bile görünmemişti. İçini ferah tut.
Kanaman vs var mı ?Tamam canım cok sagol insallah hersey güzel gider
Kanaman vs var mı ?
[/QUOTE
Gecen hafta kahverengi akıntılarım oldu doktora gittim doktor da evet kese cevresinde dedi ama yerlesme kanamasıymış cuma günü gittgimde gecmişti ama bugun gene kahvemsi akıntı geliyo galiba stresden oldu eskiden ne güzelmiş annelerimiz hic bise bilmeden doguruyolarmış simdi bilgiye erisim cok kolay o yuzden stres hat safada
benmde hiç kusmam olmadı şükürler olsn sadce sabahları mide bulantm oluyoHic kusmayan bitek ben mi varım :) kusmaya teşebbüsüm oldu bi kac kere ama kusamadım. Arada sırada midem bulaniyo sadece. Onun dısında hasta gibiyim ve surekli başım agrıyo
Canım umudunu kaybetme hemen ben 6+4 te gittim sadece kese vardı 7 de doktor çağırdı kendim gitmedim 8 de gittim kalbi duydum acele etme geç döllenme olabilir senindeKızlar benim artık normal bi gebelik oldugundan umudum kalmadı pazartesi gittgimde kese yuvarlakdı cuma gittim şekli su damlası gibi olmuş ve yolk sac kesesi yokdu içinde normalde kese göründükten iki üç sonra yolk sac kesesi gözükürmüşne bebek vardı ne de yolk sac kesesi 5 i bitirdik bugun 6. Hafta
ben de henüz kusmadım inşallahta olmaz sadece mide bulantılarım oluyo çubuk krakerle geçiştiriyorumbenmde hiç kusmam olmadı şükürler olsn sadce sabahları mide bulantm oluyo
maşallah yesinler onu =))))Gayet iyi gidiyor iki gündür hafif kahverengi kanama var sorun değil dedi dr artık elleri ayakları bile oluşmuşoynatıyordu ultrasonda
canm ben 5 te gittim sadece keseyi gördk..6 da gittim yolk sacı gördük bide pıt pıt kalbini gördk ama duyamadk...8 de gittk gümgüm duyduk hiç merk etmeee..kesen var dış gebelk değil içini rahat tutBana da 10 gün sonra gel dedi yolk kesesi varmıydı canım o da yok bende
ah sen benm kesemi görsen kuşa benziyodu diyodm bu niye böyle..şimdi gayet düzgündüüKarından bakdı canım pszartesi yuvarlakdı daha cok cuma günü su damlası gibiydi olumsuz konustu bizz kese seklini yuvarlak isteriz dedi içinde bebek yok yolk kesesi yok , belki sorunlu bi yumurta sorunlu sprem eslesmis olabilir dedi
bazen karın bölgesinde yağlanma olduğunda da geçgörünüyo ultrasonda diyolar ne kadar doğrudur bilmiyorum amacanm ben 5 te gittim sadece keseyi gördk..6 da gittim yolk sacı gördük bide pıt pıt kalbini gördk ama duyamadk...8 de gittk gümgüm duyduk hiç merk etmeee..kesen var dış gebelk değil içini rahat tut
Kilomu aldnki canim?Kızlar işe gıderken ne goycenı sasıyorum ,pantolanlsra gıremıyordum .dün hamıle kılotlu corabı aldım cok rahay tafsıye ederım ,etek ve elbıse daha rahat olcak sankı bu surecte.
Ben ozelden aldm en fazla 40 veriolar bi kerede sanrm 2 yada 3 kez alnablio yilda yanls olmasn emn degilim.yogun bulanti kusma ve kanamam vardi bashekim de tanidkti rica ettik doktor pek yanasmadi ama bashekim isteynce mecbur kaldi 3 doktor muayene etti imzaladilar 30 gun aldim.6 aralikta bitecek insallah ozamana kadar toparlanrm suan 9+4 teyim.isim evime uzak hergun 1 saat gt gel mesafesi var bu seklide gidip gelncek gibi degildi mecbur kaldik.1 aydrda ztn gitmiorm butun izinlermi kullandim.toplamda 2 ay gtmicem isteH
Heyet raporunu ne sebeple kaç gun enfazla kac kere yazıyorlar canım ,hamılelık boyunca bellı bir sınır var mı ? Senın dr un karar verıp heyette mı onaylatıyo? Ozel hastanede de oluomu? Tesekkuler şimdiden cevabın için .sen kacıncı haftadasın buarada