- 26 Şubat 2019
- 3.370
- 3.401
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tesekkurler canım bılgı için.kolay saglıklı gecsın hanılelıgın ınssBen ozelden aldm en fazla 40 veriolar bi kerede sanrm 2 yada 3 kez alnablio yilda yanls olmasn emn degilim.yogun bulanti kusma ve kanamam vardi bashekim de tanidkti rica ettik doktor pek yanasmadi ama bashekim isteynce mecbur kaldi 3 doktor muayene etti imzaladilar 30 gun aldim.6 aralikta bitecek insallah ozamana kadar toparlanrm suan 9+4 teyim.isim evime uzak hergun 1 saat gt gel mesafesi var bu seklide gidip gelncek gibi degildi mecbur kaldik.1 aydrda ztn gitmiorm butun izinlermi kullandim.toplamda 2 ay gtmicem isteinsallah bian once toparlnrm
Ben bugün sabahgittim yaptırdim gebelik rutinleri diye yapiyolar kan aliyolar kayıt açıyorlar işte boy kilo vsKızlar bişey sormak istiyorm size bu genel tahliller yaptırmak için sağlık ocağına ne diyorsunuz yaptırdınız
Tesekkur ederim insallah hepimizinnTesekkurler canım bılgı için.kolay saglıklı gecsın hanılelıgın ınss
İlla kendi sağlık ocağım mı olmalı ya bugün bi tanesine gittim sizin doktorunuz olmalı dedi yapmadılar adresim bi türlü düzelmedi yaBen bugün sabahgittim yaptırdim gebelik rutinleri diye yapiyolar kan aliyolar kayıt açıyorlar işte boy kilo vs
Bende öyleyim canim çok gecmis olsun cok zor oluyorKızlar kalktığımdan beri 3 dür kusuyorum böyle olursa bebek nasıl beslenecek benim gibi olan var mı
Ne zamana kadar saglık ocagına bildirmeliyiz en gec ? Kaç haftaya kadarİlla kendi sağlık ocağım mı olmalı ya bugün bi tanesine gittim sizin doktorunuz olmalı dedi yapmadılar adresim bi türlü düzelmedi ya
Bende öyleyim canim çok gecmis olsun cok zor oluyor
Sabahtan sadece 1 bardak süt ve elma yedim o da çıktı nasıl olacak böyle
Evet bebek bu 6 haftalık görüntüydüCanım görüntüyü vermedi doktor ama buna benzer biraz da su damlası gibiydi , bu senin kac haftalık görüntün içindeki beyaz şey bebek mi
Aynen sabahları bisey yiyemiyorumbenmde hiç kusmam olmadı şükürler olsn sadce sabahları mide bulantm oluyo
Aynisi ya. Ilk defa dun kustum. Haslanmis yumurta yemek icin zorluyorum ama o da kusturuyor.Yemem artik oyle gozukuyor.Kızlar bende 7+1 deyim bugün bi an geliyor hiç bir seyim yok bir an geliyor midem bulanıyor her şeyin kokusu burnuma geliyor bugün ilk defa kustum benim ilk gebeligim gerçekten annemi şimdi daha iyi anlıyorum neden cennet annelerin ayakları altindaymis en basit buna bile dayanacak bir erkek oldgunu sanmiyorum
Şu aylar geçse hiç gebeligin keyfini filan anlayamıyoruz valla şükürler olsun hamileyim ama sanki hep hasta olcakmisim gibi geliyorAynisi ya. Ilk defa dun kustum. Haslanmis yumurta yemek icin zorluyorum ama o da kusturuyor.Yemem artik oyle gozukuyor.
Valla hiç bi fikrim yok canım ya benim özel hastanede tahlil istedi baya fazla ücret tuttu bende sağlık ocağında yaptırayım dedimNe zamana kadar saglık ocagına bildirmeliyiz en gec ? Kaç haftaya kadar
Sanada geçmiş olsun canım inşAllah bugün iyi olucam iyi olmak istiyorumBende öyleyim canim çok gecmis olsun cok zor oluyor
Gebelik baslangic testleri yaptirmk istyorum diyosun canim onlr biliyor zatenKızlar bişey sormak istiyorm size bu genel tahliller yaptırmak için sağlık ocağına ne diyorsunuz yaptırdınız
Kızlar benim artık normal bi gebelik oldugundan umudum kalmadı pazartesi gittgimde kese yuvarlakdı cuma gittim şekli su damlası gibi olmuş ve yolk sac kesesi yokdu içinde normalde kese göründükten iki üç sonra yolk sac kesesi gözükürmüş ne bebek vardı ne de yolk sac kesesi 5 i bitirdik bugun 6. Hafta
e nabızdan istedigin aile hekimliğini seçebiliyosun canmİlla kendi sağlık ocağım mı olmalı ya bugün bi tanesine gittim sizin doktorunuz olmalı dedi yapmadılar adresim bi türlü düzelmedi ya
Oyle valla binlerce sukur yine de sikayet etmiyorum ama sabaha nasil olurum diye dusunuyorum artikŞu aylar geçse hiç gebeligin keyfini filan anlayamıyoruz valla şükürler olsun hamileyim ama sanki hep hasta olcakmisim gibi geliyor