2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
Kızlar bişey sormak istiyorm size bu genel tahliller yaptırmak için sağlık ocağına ne diyorsunuz yaptırdınız

Ben ozelden aldm en fazla 40 veriolar bi kerede sanrm 2 yada 3 kez alnablio yilda yanls olmasn emn degilim.yogun bulanti kusma ve kanamam vardi bashekim de tanidkti rica ettik doktor pek yanasmadi ama bashekim isteynce mecbur kaldi 3 doktor muayene etti imzaladilar 30 gun aldim.6 aralikta bitecek insallah ozamana kadar toparlanrm suan 9+4 teyim.isim evime uzak hergun 1 saat gt gel mesafesi var bu seklide gidip gelncek gibi degildi mecbur kaldik.1 aydrda ztn gitmiorm butun izinlermi kullandim.toplamda 2 ay gtmicem iste😑insallah bian once toparlnrm
Tesekkurler canım bılgı için.kolay saglıklı gecsın hanılelıgın ınss🤗

Kızlar bende 7+1 deyim bugün bi an geliyor hiç bir seyim yok bir an geliyor midem bulanıyor her şeyin kokusu burnuma geliyor bugün ilk defa kustum benim ilk gebeligim gerçekten annemi şimdi daha iyi anlıyorum neden cennet annelerin ayakları altindaymis en basit buna bile dayanacak bir erkek oldgunu sanmiyorum

Kızlar bende 7+1 deyim bugün bi an geliyor hiç bir seyim yok bir an geliyor midem bulanıyor her şeyin kokusu burnuma geliyor bugün ilk defa kustum benim ilk gebeligim gerçekten annemi şimdi daha iyi anlıyorum neden cennet annelerin ayakları altindaymis en basit buna bile dayanacak bir erkek oldgunu sanmiyorum
Aynisi ya. Ilk defa dun kustum. Haslanmis yumurta yemek icin zorluyorum ama o da kusturuyor.Yemem artik oyle gozukuyor.

Kızlar doktor bana bulantılar için rennie duo diye bi şurup verdi ama onu babam mide koruyucu olarak kullanıyor bu ilacı kullanan var mı aranızda

Kızlar benim artık normal bi gebelik oldugundan umudum kalmadı pazartesi gittgimde kese yuvarlakdı cuma gittim şekli su damlası gibi olmuş ve yolk sac kesesi yokdu içinde normalde kese göründükten iki üç sonra yolk sac kesesi gözükürmüş 😢😢😢😢 ne bebek vardı ne de yolk sac kesesi 5 i bitirdik bugun 6. Hafta

Daha erken diyoruz canım sana neden ısrar ediosun ki. Her beden bir değil 🤷‍♂️ umudunu kesme

X