2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
Bulantilari mahvediyo yaa kusmaktan bi hal oldum karnım aç yemek yiyemiyoruum su desen hele günde 1 bardak bile içemiyorum çok fenayiiim

ayy kızlar n11de bambu sepet beşik uyku setiyle birlikte 227 tlye düşmüş gece ve tükenmiş yaa okadr üzüldümkiii...

Kizlar bugun kontrolumuz vardi hersey cok guzel dedi doktor ama kalp atislari bana dusuk gldi gecen hafta 120 di simdi 60.. doktora dedim normal dedi ama nette sorun olabilecegi yaziyor kafam cok karisti

Kizlar bugun doktora gittim pelvik bolgemde bası hissediyordum. Hersey nornal dedi ama goruntu net degildi. Eli bacakalri sutekli hareket ediyordu biraz hareketli dedi doktor. Ama goruntu net olmadigi icin ikili tarama icin alttan bakariz dedi. Bu durumda olan oldu mu kizlar hic.

Kizlar bugun kontrolumuz vardi hersey cok guzel dedi doktor ama kalp atislari bana dusuk gldi gecen hafta 120 di simdi 60.. doktora dedim normal dedi ama nette sorun olabilecegi yaziyor kafam cok karisti
Be hiç kalp atışının kaç olduğunu bilmiyorum bile cankm bence kafanı karıştırma bi sıkıntı olmaz inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…