- 6 Haziran 2010
- 630
- 836
Evet canım senin aile hekimin olmaliİlla kendi sağlık ocağım mı olmalı ya bugün bi tanesine gittim sizin doktorunuz olmalı dedi yapmadılar adresim bi türlü düzelmedi ya
Ben de öyleyim ya kesildi.kızlar herkesinki bir değil dese de Çarşamba randevuya kadar rahat bir edemicem sanırımHerkese iyi geceler, çok enteresan bir duygu bu. Midem bulanmasa bir şey mi oldu diye endişeleniyorum :)
Dedim doktora hiç bişey anlamadı adam öylece yüzüme bakıyor yawGebelik baslangic testleri yaptirmk istyorum diyosun canim onlr biliyor zaten
E devlet şifresi şart dimi giriş yapmak için e nabızae nabızdan istedigin aile hekimliğini seçebiliyosun canm
evet canm e devletle giriş yapabliyosun..E devlet şifresi şart dimi giriş yapmak için e nabıza
ama daha önceden e nabız şifresi oluşturdydan sart değil..direk e nabız şifrenle gireblirsn varsaE devlet şifresi şart dimi giriş yapmak için e nabıza
Haklisin canim tamam tamam kizmaDaha erken diyoruz canım sana neden ısrar ediosun ki. Her beden bir değilumudunu kesme
Şifremi unutmuşum tekrardan PTT den alayım bari çok sağol canımevet canm e devletle giriş yapabliyosun..
ne demek canm benm bende değişti,rdim işyerme yakın yere aldım aile hekimimiŞifremi unutmuşum tekrardan PTT den alayım bari çok sağol canım
Haklisin canim tamam tamam kizmaBi yazi okuyorun sonra basliyorum kafamda kurmaya. kendime soz veriyorum sabirla duayla pazartesiyi bekliycem
Canim bence icilmeli icinde mineraller var ama cevremdeki baskici kisiler yuzunKızlar maden suyu içebılıomuyuz hamıleyken?
Kızlar maden suyu içebılıomuyuz hamıleyken?
Canim bence icilmeli icinde mineraller var ama cevremdeki baskici kisiler yuzunden icemiyorum
Sen nasil doktorsun deseydinDedim doktora hiç bişey anlamadı adam öylece yüzüme bakıyor yaw
Ptt den almaya gerek yok nüfus cüzdanı ile alınıyor yeni sifreŞifremi unutmuşum tekrardan PTT den alayım bari çok sağol canım
Canım yeniden şifre almana gerek yok e devlet sitesine gir şifremi unuttum de eşin tcsi ve kimlik bilgilerinle değiştirebilirsin.Şifremi unutmuşum tekrardan PTT den alayım bari çok sağol canım
Be hiç kalp atışının kaç olduğunu bilmiyorum bile cankm bence kafanı karıştırma bi sıkıntı olmaz inşallah.Kizlar bugun kontrolumuz vardi hersey cok guzel dedi doktor ama kalp atislari bana dusuk gldi gecen hafta 120 di simdi 60.. doktora dedim normal dedi ama nette sorun olabilecegi yaziyor kafam cok karisti