- 23 Ekim 2019
- 191
- 88
Cok zor bir surec bide millet aklina getirme demeleri yokmu anlamiyorlar kafami dondursem kusuyordum siz iyi calisiyorsunuz ya ben adim atsam kusuyordum suya hasret kalmistim iciyordum kana kana sonra kusuyordumBende oyle diorm bi an once 20 li haftalara gelmek istiorm smdi heyet raporu aldm evdeym calsrken dha cabuk bitiyodu hafta suan sanki geri gidiyo .hasta gibi hissetmekten de biktim artik
inşallah yaErken basladysa erken bitmis olabir aklnoza birsey getirmeyin derim.her gebelik bir degil bazilari 2. Yada 3. Ayda bicak gibi kesildigini soyluyo insallah sizinde oyledir
İnşAllah bi daha olmaz canımZor gerçekten ya Allah yardım etsin canım cidden kötüymüş ilk kez kustum
Inanin bende ilknde de bundada aynym. Klozet basnda aglama krizne griorm bzen ve dedigin gibi akloma getrme diolar insan en 1. Ihtyci suyu bile icemicek kadar psikopat olablrmi onlara gore ve bazi dengesiz doktorlara gore bile bu tamamen psikoljik ole diyeninde basina gelir insallah diorm cnku beni tuketti ve kusmak benm cocuklugumdan beri korkulu ruyamCok zor bir surec bide millet aklina getirme demeleri yokmu anlamiyorlar kafami dondursem kusuyordum siz iyi calisiyorsunuz ya ben adim atsam kusuyordum suya hasret kalmistim iciyordum kana kana sonra kusuyordumama belli bir sure sonra geciyor ve hamileligin tadini cikarmaya basliyorsun.. bu da guzel bir yani gerci bende buyuk bir travma birakdi tabi bu yasadigim hafif bir midem bulansin aglamak geliyor icimden okadar aklimda kalmiski.. napilabilir bilmiyorum ama ilac onerirse dr al birde serum cok iyi geliyor icine vitamin de koyuyorlardi biraz olsun iyi hissediyordum
İnsan herseye korkar oluyor ya.hic kusmadım bulantım da bi haftadır vardı.şimdi çok hafif hissediyorum.bebeğime bir şey olmasın yeter ki herşeyi çekerim. Kötü şeyleri düşünmek istemiyorum hiö ama aklıma geliyor .sağlıkla kucağımıza alalımironman_2020 .!.: ne guzel atlatmissin hafiflemesi normal her gebe gebelik ayni degildir hafif gecirmen guzel birsey hipermezis olsan inan hamileligi yasayamjyor insan bence buna sevin ve olumlu dusun
Hafif atlatmssn masallah vucut cabuk adapte olmus allahn iznyle hicbse yoktur .İnsan herseye korkar oluyor ya.hic kusmadım bulantım da bi haftadır vardı.şimdi çok hafif hissediyorum.bebeğime bir şey olmasın yeter ki herşeyi çekerim. Kötü şeyleri düşünmek istemiyorum hiö ama aklıma geliyor .sağlıkla kucağımıza alalım
Resmen beni anlatmissin suan kendi yasadigimi okudum sanki sanirim seninde 2.gebeligin. bende 7. Haftama girecegim ve asiri kusmalarim baslayacak diye resmen psikolijim bozuldi desem yeridir heran kusacagim ayni olaylari yasayacagim kusacaksam baslasin atlatayim der oldum resmen cok korkuyorum gercekden bana gore cocugu dogurmak daha kolayInanin bende ilknde de bundada aynym. Klozet basnda aglama krizne griorm bzen ve dedigin gibi akloma getrme diolar insan en 1. Ihtyci suyu bile icemicek kadar psikopat olablrmi onlara gore ve bazi dengesiz doktorlara gore bile bu tamamen psikoljik ole diyeninde basina gelir insallah diorm cnku beni tuketti ve kusmak benm cocuklugumdan beri korkulu ruyam
Dr ilac verdimi canm sana ... serum taktir acile gidip inanki rahatliyacaksiniz cunku vucuta keton flan yukseliyor ve direnemiyoruz ona karsi o daha cok kusturyor gidin serum taktirinTek umudum 12. Hafta ve sonrasi
Evet ya hastnede bile yattm kac gun .oda ayri ypratio es yok dost yok hastnede yatiosun flm ztn psikolji pert.onzyd die bi ilac kullaniorm o kusma sayisni dusurduDr ilac verdimi canm sana ... serum taktir acile gidip inanki rahatliyacaksiniz cunku vucuta keton flan yukseliyor ve direnemiyoruz ona karsi o daha cok kusturyor gidin serum taktirin
Evet ya hastnede bile yattm kac gun .oda ayri ypratio es yok dost yok hastnede yatiosun flm ztn psikolji pert.onzyd die bi ilac kullaniorm o kusma sayisni dusurdu
Bende sali gunu gidecegim dr a gercekden psikiyatriye den de randevu alacagim bu gidisleEvet ya hastnede bile yattm kac gun .oda ayri ypratio es yok dost yok hastnede yatiosun flm ztn psikolji pert.onzyd die bi ilac kullaniorm o kusma sayisni dusurdu
Bebegin ikizler burcu olacak muhtemelen 10 haziran dogumluyum sana daha neleri unuttracak bebeginSu tukruk meselesi bi bendemi var ya ben hc yutmiorm surekli lama gibiyimtukruk yutmayi untcam die korkuyorm
Bende sali gunu gidecegim dr a gercekden psikiyatriye den de randevu alacagim bu gidisle
Unutmaya haziirimBebegin ikizler burcu olacak muhtemelen 10 haziran dogumluyum sana daha neleri unuttracak bebeginyaramaz simdiden belli ediyor kendini
Bak bu iyiymisAhahah ben aldim bliomusun gorustum su gecen hafta yattigimda.doktor geldi benden beter oda 8 haftalkti ozaman aynydik oda geldi mide bulanio zor konsio dedm hocam psikoljk diolar dedi bole psikolji olrmuoda elimde patladi yani gulduk baya bide esimde kaynvalideden falan etkilenip psikoljk artk falan diodu oda sahit oldu sustu otrdu
Unutmaya haziirim
[/QUOT
Inanirmisinz ikizler burcu olmasin diy ordum krndimi bile cekemedigim icin 3 temmuz gozkuyor tarihim ama ikizler olacak gibi icime doguyor nedense saglkli olsun da ama esime uzuluyorum iki ikizlere nasil dayanir bilemem
Bende de öyle canım Ben daha 8 bile doldurmadım ama Bisey yiyemiyorum kahvaltı falan yok yani bende genelde meyve ile besleniyorum bide şuKeşke biri bana da cevap yazsa