- 9 Kasım 2019
- 223
- 365
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oooo ozaman ailenin kral burcu geliyor simdi siz dusununBeterin beteri var bizim evdede 2 yay var kizimda bende yay burcuyuz. Basimiza buyruk kural kanun bilmeyen iki kiz evde bi ikizler bize sartsaka bi yana su sureci saglkla atlatalm ve saglkla minikleri kucagmza alalm da rabbm kimseyi evladyla emegyle imthan etmesin
İnşallah canım soğuk süt içebiliyor musun o da iyi diye duydumİnşAllah bi daha olmaz canım
Canım benim kesem de yuvarlak degil senin ultrason görüntün var mı ya da neye benziyo
Herkeste bulantı olacak diye birşey yok. Böyle şeyleri kafanıza takmayın. Keyfini çıkarın hamileliğinizin. Allahın izniyle inşallah sağlıkla gelir bebişler. Mide bulantısı başlayacaksa ancak bu haftalardq başlar. Ama dilerim başlamaz. Felaket birşey..Keşke biri bana da cevap yazsa
Heyet raporunu ne sebeple kaç gun enfazla kac kere yazıyorlar canım ,hamılelık boyunca bellı bir sınır var mı ? Senın dr un karar verıp heyette mı onaylatıyo? Ozel hastanede de oluomu? Tesekkuler şimdiden cevabın için .sen kacıncı haftadasın buaradaBende oyle diorm bi an once 20 li haftalara gelmek istiorm smdi heyet raporu aldm evdeym calsrken dha cabuk bitiyodu hafta suan sanki geri gidiyo .hasta gibi hissetmekten de biktim artik
9. Haftadan sonra azalıyor ağrılar. Ben yan yatamıyordum ağrısından. Şimdi hala sertler ama acımıyorGoguslerinizde ağrılar başladı mi kızlar benim önceden dokununca bi ağrım vardı şimdi saplanir gibi bisey sizliyor
Ben beli kalın lastikli pantolonlar ve elbise giyiyorum. Sabah olmasa da öğleden sonra göbeğim çıkıyor. Çalışırken çok zor kıyafet olayı. Belden bollaşan elbiselerim şimdilik iş görüyor. Ama galiba benim göbeğim baya büyük olacakKızlar işe gıderken ne goycenı sasıyorum ,pantolanlsra gıremıyordum .dün hamıle kılotlu corabı aldım cok rahay tafsıye ederım ,etek ve elbıse daha rahat olcak sankı bu surecte.
İşyerıne soyledın mı ?kaç haftalıksın ?Ben beli kalın lastikli pantolonlar ve elbise giyiyorum. Sabah olmasa da öğleden sonra göbeğim çıkıyor. Çalışırken çok zor kıyafet olayı. Belden bollaşan elbiselerim şimdilik iş görüyor. Ama galiba benim göbeğim baya büyük olacak
11+3 işyerim büyük değil eşim var ben varım bir de patron. Genelde dışarıda çalışıyorum bi o yorucu.İşyerıne soyledın mı ?kaç haftalıksın ?
Canım görüntüyü vermedi doktor ama buna benzer biraz da su damlası gibiydi , bu senin kac haftalık görüntün içindeki beyaz şey bebek miEki Görüntüle 2553210 boyle canm
Kaç haftalıksın. Ödem mi tutuyorsun acaba. Çok erken başlamışsın sığmamalara. Tuzu azalt bol su iç.Kızlar işe gıderken ne goycenı sasıyorum ,pantolanlsra gıremıyordum .dün hamıle kılotlu corabı aldım cok rahay tafsıye ederım ,etek ve elbıse daha rahat olcak sankı bu surecte.
7 canım ,odem galıbaKaç haftalıksın. Ödem mi tutuyorsun acaba. Çok erken başlamışsın sığmamalara. Tuzu azalt bol su iç.
Canım panik yapma ben 6 da gördüm hepsini. Hatta karından baktılar bende kese bile yoktu. Doktor dış gebelikten şüphelendi. Vajinal bakmak gerek dedi ben de korkuyorum dedim hatta beni sakinleştirdi bakmamız gerek dedi. Bakınca bebek de oradaydı kese de. Ama karından hiç görünmedi. Hatta bak vajinal resmni ekliyorum 6 haftalık resmiKızlar benim artık normal bi gebelik oldugundan umudum kalmadı pazartesi gittgimde kese yuvarlakdı cuma gittim şekli su damlası gibi olmuş ve yolk sac kesesi yokdu içinde normalde kese göründükten iki üç sonra yolk sac kesesi gözükürmüş ne bebek vardı ne de yolk sac kesesi 5 i bitirdik bugun 6. Hafta
Başka doktora da git. Kötü düşünme. İnşallah seninledir bebeğin.Kızlar benim artık normal bi gebelik oldugundan umudum kalmadı pazartesi gittgimde kese yuvarlakdı cuma gittim şekli su damlası gibi olmuş ve yolk sac kesesi yokdu içinde normalde kese göründükten iki üç sonra yolk sac kesesi gözükürmüş ne bebek vardı ne de yolk sac kesesi 5 i bitirdik bugun 6. Hafta
Ben hiç kilo almadım ben de sığamıyorum karnımı rahatsız ediyor.Kaç haftalıksın. Ödem mi tutuyorsun acaba. Çok erken başlamışsın sığmamalara. Tuzu azalt bol su iç.
Ödemdir evet ama cidden dikkat et. Kilo anlamında demiyorum ama hamileliğin son zamanları işkence oluyor. Oturamıyorsun kalkamıyorsun. Parmakları bile kapatamıyorsun. Doktorundan bilgilendirir zaten.7 canım ,odem galıba