- 10 Haziran 2019
- 3.116
- 3.674
Yani benim ki erkek miKesenin solundayken erkek olurmus muhabbetine inaniyorm musunuz?
Birde doktorunuz soyledi mi bebek sagda ya da solda diye? Ben sagdan yumurtlamisim bebekde sagda ama kesenin solunda yani seninki gibi:)
Benimki tüp bebek ,embrıyoyu zaten saga koymustu ,koydugum yerde sagda kese dedi. Ama nerden yumurtladıgım yumurtadan olustu embrıyo onu bılmıyorum :)Bunu ben de gordum sayfada. Baya kisinin de tutmus ama Allah bilir her seyi. Saglikli olsun insaAllahhh
Ben başka ülkeye vize alıp fransaya geçtim eşim burda burda kacak benim gibi çok yani haklarımız yok işte oda cefa olmadan sefa olmaz bir kaç yıla oturum verirler ilticaya başvurdum daha sürüyor bakalım canım hayırlısı olsun inşallahBurada karşılıyor. Oturum olsun olmasın. Oturumsuz nasıl ordasın ilginç. Vizeli misin. Yani oturum vize yoksa yasadışı olur. İlticacı değilsen. Her neyse. İnşallah yardım eden vardır. Fransa’nın şartlarını pek bilmiyorum.
Allah yardımcınız olsun iltica başvurusu yaptıysan büyük olası bir çok şeyinizi devlet karşılar burada öyle. İlticacılar çok rahat denebilir. Bebeğiniz kısmeti bereketi ve huzuruyla gelsin. Allah’a emanet et kendini ve bebeğini. O korur kollar. Ben öyle inanıyorum.Ben başka ülkeye vize alıp fransaya geçtim eşim burda burda kacak benim gibi çok yani haklarımız yok işte oda cefa olmadan sefa olmaz bir kaç yıla oturum verirler ilticaya başvurdum daha sürüyor bakalım canım hayırlısı olsun inşallah
Teşekkür ederim canım benim allah razı olsun rabbim sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin herşey gönlünce olsun inşallahAllah yardımcınız olsun iltica başvurusu yaptıysan büyük olası bir çok şeyinizi devlet karşılar burada öyle. İlticacılar çok rahat denebilir. Bebeğiniz kısmeti bereketi ve huzuruyla gelsin. Allah’a emanet et kendini ve bebeğini. O korur kollar. Ben öyle inanıyorum.
Bende ilk kez bu sabah çıkarttım mide bulantım oluyorduama kusmuyordum gerçekten kötü bir şey Allah yardım etsinKızlar kalktığımdan beri 3 dür kusuyorum böyle olursa bebek nasıl beslenecek benim gibi olan var mı
Yani benim ki erkek mi
Ben ilk gebeliğimde hiç bir şey yiyemedim sürekli kusuyordum. Herkes kilo alırken ben 4 kilo verdim ki zaten çok zayıf hamile kalmıştım. Bebek senin bütün vitamin depolarını boşaltır ama kendini besler merak etme. O halde gebelik geçirmeme rağmen yaklaşık 3.5 kilo gayet sağlıklı bir bebek aldım kucağıma.Kızlar kalktığımdan beri 3 dür kusuyorum böyle olursa bebek nasıl beslenecek benim gibi olan var mı
Eşimin yeğeni gebeliginde 16 kilo verdi, hemde zayıftı bisey yiyemiyordu ama saglikli 3 kg ustunde bebegi oldu. Bebek daha küçük çok bişey kullanmıyor, ilerleyen zamanlarda zaten vitamin takviyesi yapıyorlar.Kızlar kalktığımdan beri 3 dür kusuyorum böyle olursa bebek nasıl beslenecek benim gibi olan var mı
Ben mahvoldum artık kusmaktan dayanamıyorum artık bişey yemeye korkar oldumBende ilk kez bu sabah çıkarttım mide bulantım oluyorduama kusmuyordum gerçekten kötü bir şey Allah yardım etsin
İnşAllah hem halsizlik hem kusma beni mahvetti bi koku gelir gelmez burnuma kusmaya başlıyorum yumuşatıcı kokusu bile kusmama sebep ağzımda tat zaten yok napıcM bilmiyorumBen ilk gebeliğimde hiç bir şey yiyemedim sürekli kusuyordum. Herkes kilo alırken ben 4 kilo verdim ki zaten çok zayıf hamile kalmıştım. Bebek senin bütün vitamin depolarını boşaltır ama kendini besler merak etme. O halde gebelik geçirmeme rağmen yaklaşık 3.5 kilo gayet sağlıklı bir bebek aldım kucağıma.
Bende bişey yiyemeyince üzülüyorum yiyince de çıkarmamak için direniyorum İnşAllah biran önce geçer doya doya yemek yemeyi özledimEşimin yeğeni gebeliginde 16 kilo verdi, hemde zayıftı bisey yiyemiyordu ama saglikli 3 kg ustunde bebegi oldu. Bebek daha küçük çok bişey kullanmıyor, ilerleyen zamanlarda zaten vitamin takviyesi yapıyorlar.
Yok kuzum asermeyi birak dogru duzgun bisey yiyemiyorum surekli bulnti arada kusmaAşermelerınız basladı mı kızlar ,bugun canım cok balık istedi ,ne şekılde beslenıyorsunuz ,dr unuz ozel birsey soyledı mı ?
Ben tatlı istiyorum sürekki waffle cekio csnımAşermelerınız basladı mı kızlar ,bugun canım cok balık istedi ,ne şekılde beslenıyorsunuz ,dr unuz ozel birsey soyledı mı ?
Canım ya benim bile arada midem bulanıyor cok kötü oluyorum boyle olsam naparım bilmiyorum. Rabbim saglık versin. Suyunu eksik etme olurmu muz tok tutuyor kaşar tok tutuyor bunları yiyebilirsin. Midem bulanınca yarım limonu azar azar tuzlayarak yiyorum cok rahatlatıyor.Bende bişey yiyemeyince üzülüyorum yiyince de çıkarmamak için direniyorum İnşAllah biran önce geçer doya doya yemek yemeyi özledim
İnşAllah hiç bu duruma gelmezsin canım su içmeye çalışıyorum en azından.Bazen limon yiyorum o biraz rahatlatıyor aynen.Sağol canım tavsiyelerin için.Canım ya benim bile arada midem bulanıyor cok kötü oluyorum boyle olsam naparım bilmiyorum. Rabbim saglık versin. Suyunu eksik etme olurmu muz tok tutuyor kaşar tok tutuyor bunları yiyebilirsin. Midem bulanınca yarım limonu azar azar tuzlayarak yiyorum cok rahatlatıyor.
Zor gerçekten ya Allah yardım etsin canım cidden kötüymüş ilk kez kustumBen mahvoldum artık kusmaktan dayanamıyorum artık bişey yemeye korkar oldum
Ben de sabah 8 de bir yumurta ve bir dilim peynir yıyorum ,1 dilim kepeklı ekmek.oglen sadece corba içıyorum genelde ,aksam da sulu yemek ama içinde mutlaka bol et olcak ,aralarda cok acıkıyorum sabah 10 ve aksama dogru 4 te cevız badem meyve fln la araogun yapıorumBen tatlı istiyorum sürekki waffle cekio csnımdoktorum bana sabahları 10 a kadar kahvaltı masasından kalkmış ol ger gun 1 yumurta ne şekilde yersen iyi pişmiş olacak bir dilim peynir kaşar yada normal beyaz peynir. Her hafta gunde 2 kez el kadar kırmızı et. Ozellikle bunlaru soyledi ama ben etten tiksinmiş durumdayım. Ceviz yiyorum süt içiyorum meyve yiyorum birde. Akşam yemeklerimi cok fazla yiyemiyorum sadece