2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
Ben başka ülkeye vize alıp fransaya geçtim eşim burda burda kacak benim gibi çok yani haklarımız yok işte oda cefa olmadan sefa olmaz bir kaç yıla oturum verirler ilticaya başvurdum daha sürüyor bakalım canım hayırlısı olsun inşallah

Allah yardımcınız olsun iltica başvurusu yaptıysan büyük olası bir çok şeyinizi devlet karşılar burada öyle. İlticacılar çok rahat denebilir. Bebeğiniz kısmeti bereketi ve huzuruyla gelsin. Allah’a emanet et kendini ve bebeğini. O korur kollar. Ben öyle inanıyorum.

Teşekkür ederim canım benim allah razı olsun rabbim sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin herşey gönlünce olsun inşallah

Kızlar kalktığımdan beri 3 dür kusuyorum böyle olursa bebek nasıl beslenecek benim gibi olan var mı
Ben ilk gebeliğimde hiç bir şey yiyemedim sürekli kusuyordum. Herkes kilo alırken ben 4 kilo verdim ki zaten çok zayıf hamile kalmıştım. Bebek senin bütün vitamin depolarını boşaltır ama kendini besler merak etme. O halde gebelik geçirmeme rağmen yaklaşık 3.5 kilo gayet sağlıklı bir bebek aldım kucağıma.

Kızlar kalktığımdan beri 3 dür kusuyorum böyle olursa bebek nasıl beslenecek benim gibi olan var mı
Eşimin yeğeni gebeliginde 16 kilo verdi, hemde zayıftı bisey yiyemiyordu ama saglikli 3 kg ustunde bebegi oldu. Bebek daha küçük çok bişey kullanmıyor, ilerleyen zamanlarda zaten vitamin takviyesi yapıyorlar.

İnşAllah hem halsizlik hem kusma beni mahvetti bi koku gelir gelmez burnuma kusmaya başlıyorum yumuşatıcı kokusu bile kusmama sebep ağzımda tat zaten yok napıcM bilmiyorum

Eşimin yeğeni gebeliginde 16 kilo verdi, hemde zayıftı bisey yiyemiyordu ama saglikli 3 kg ustunde bebegi oldu. Bebek daha küçük çok bişey kullanmıyor, ilerleyen zamanlarda zaten vitamin takviyesi yapıyorlar.
Bende bişey yiyemeyince üzülüyorum yiyince de çıkarmamak için direniyorum İnşAllah biran önce geçer doya doya yemek yemeyi özledim

Aşermelerınız basladı mı kızlar ,bugun canım cok balık istedi ,ne şekılde beslenıyorsunuz ,dr unuz ozel birsey soyledı mı ?

Aşermelerınız basladı mı kızlar ,bugun canım cok balık istedi ,ne şekılde beslenıyorsunuz ,dr unuz ozel birsey soyledı mı ?
Ben tatlı istiyorum sürekki waffle cekio csnım doktorum bana sabahları 10 a kadar kahvaltı masasından kalkmış ol ger gun 1 yumurta ne şekilde yersen iyi pişmiş olacak bir dilim peynir kaşar yada normal beyaz peynir. Her hafta gunde 2 kez el kadar kırmızı et. Ozellikle bunlaru soyledi ama ben etten tiksinmiş durumdayım. Ceviz yiyorum süt içiyorum meyve yiyorum birde. Akşam yemeklerimi cok fazla yiyemiyorum sadece

Bende bişey yiyemeyince üzülüyorum yiyince de çıkarmamak için direniyorum İnşAllah biran önce geçer doya doya yemek yemeyi özledim
Canım ya benim bile arada midem bulanıyor cok kötü oluyorum boyle olsam naparım bilmiyorum. Rabbim saglık versin. Suyunu eksik etme olurmu muz tok tutuyor kaşar tok tutuyor bunları yiyebilirsin. Midem bulanınca yarım limonu azar azar tuzlayarak yiyorum cok rahatlatıyor.

İnşAllah hiç bu duruma gelmezsin canım su içmeye çalışıyorum en azından.Bazen limon yiyorum o biraz rahatlatıyor aynen.Sağol canım tavsiyelerin için.

Ben de sabah 8 de bir yumurta ve bir dilim peynir yıyorum ,1 dilim kepeklı ekmek.oglen sadece corba içıyorum genelde ,aksam da sulu yemek ama içinde mutlaka bol et olcak ,aralarda cok acıkıyorum sabah 10 ve aksama dogru 4 te cevız badem meyve fln la araogun yapıorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…