2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
Bak şimdi benim de istedi

Bugün 8. Haftayı doldurdum ve midem bulantım çok azaldı.hem sevindim hem korktum her şey yolundadır değil mi

Aşermelerınız basladı mı kızlar ,bugun canım cok balık istedi ,ne şekılde beslenıyorsunuz ,dr unuz ozel birsey soyledı mı ?
Ben de bunu soracaktim sizlere. Sabah kahvaltimi bile sor yapiyorum bulantilarim var cunku. Peynir 1 yumurta zeytin bir de salata yapabilirsem ama artik bunlari da tam yiyemiyorum. Oglen okuldayim bir sey yemiyorum ceviz ve elma goturuyorum canim istiyorsa yiyorum. Aksam da yemekler eziyet gibi zorla yiyorum. Et gormek istemiyorum bile.Soguk sut icmeye calisiyorum. Hepsine keske uysam ve yesem ama malesef. Uzuluyorum da insaAllah bebegim saglikla beslenir

Anlattiklarinizi ilk gebeligimde fazlasi ile yasadim ve gunde 2 kez serum veriliyordu. Hipermezis gravidrm mu ne tip dilinde bi arastirin derim. Cok susuz kalmayin acile gidip mutlaka serum alin biraz rahatlatiyor vucudu susuz tuzsuz birakmayin
Bu gebelikte yokmu bulantiniz ?bu arada tskkr ederim onerinz icin kullandgm ilac sayesnde gun icinde 2 bardk kadar su icebliyorum tukruk yutmaya baslasam hayatm biraz duzene girecek te...

Lız Kuzum bebek zaten depolardan besleniyor olanlardan yani. Aynı şeyleri yaşıyoruz senle hemen hemen. Korkma beslenir o orda. Onun rızkı hazır annesinin vücudunda

Maşallah sen yiyosun canım guzel. Et görmek duymak istemiyorum

Bu gebelikte yokmu bulantiniz ?bu arada tskkr ederim onerinz icin kullandgm ilac sayesnde gun icinde 2 bardk kadar su icebliyorum tukruk yutmaya baslasam hayatm biraz duzene girecek te...
Ben onu bile yutamiyordum bigazlarim kusmakdan yara olmustu artik ve kustukca ogurdukce kasiklarim agriyordu anlatamam felaketti bekliyorum desem yeridir ... allahim atlatsaydik bi

Goguslerinizde ağrılar başladı mi kızlar benim önceden dokununca bi ağrım vardı şimdi saplanir gibi bisey sizliyor

Son düzenleme:
Canım benim kesem de yuvarlak degil senin ultrason görüntün var mı ya da neye benziyo

Ben onu bile yutamiyordum bigazlarim kusmakdan yara olmustu artik ve kustukca ogurdukce kasiklarim agriyordu anlatamam felaketti bekliyorum desem yeridir ... allahim atlatsaydik bi
Bende oyle diorm bi an once 20 li haftalara gelmek istiorm smdi heyet raporu aldm evdeym calsrken dha cabuk bitiyodu hafta suan sanki geri gidiyo .hasta gibi hissetmekten de biktim artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…