- 15 Şubat 2020
- 25
- 12
- 34
Azi dışin 4 sivri köşesi oluyor dediginiz normal sonra o ortada kalan kısım yavaş yavaş çekiliyor mor oluyor kırmızı oluyor aynı kan toplamış gibi sonra allahın izniyle çıkıyor inciler ama çok zorlanıyor kuzucuklarEvet emziriyorum hala. Ya gece 5-6 kere belki daha fazla da olabilir kalkıyorson birbuçuk aydır azı dişleri çıkarmaya çalışıyor ama çok zorlanıyor ya dişin ucu bi damağın içinden bide yanak tarafından çıkmış ortadaki et kısmı ne olacak nasıl çıkacak bilmiyorum normal mi onu da bilmiyorum bi doktora götürmek istiyorum bakalım.
17 haziran doğumu galiba biz sadece dişe çalıştıkBebislerimiz yakin zamanda doğmuşlar o zaman benim kucuk kizimda 15.5 aylikne güzel baya cikmis sizinkiler, bizimki 12.5 aylikken dis çıkarmaya başladı 4 disi var sadece sizinki mayıs sonu yada haziran başı herhlde, belki bi oncekinde de ayni grupta olabilirdik
Genelde emziren annelerin cogu gece uyuyamiyor malesef bazi doktorlar 1 yaşından sonra gece beslenmesini azaltın diyorlar, benim kizim 1 kere sut içiyor sadece o da ben vermezsem onun icin de uyanmaz herhlde, 7 aylıktan beri oyle. Biz o dişlere daha gelemedik hic bilmiyorum canim, en iyisi her zaman doktora danismakEvet emziriyorum hala. Ya gece 5-6 kere belki daha fazla da olabilir kalkıyorson birbuçuk aydır azı dişleri çıkarmaya çalışıyor ama çok zorlanıyor ya dişin ucu bi damağın içinden bide yanak tarafından çıkmış ortadaki et kısmı ne olacak nasıl çıkacak bilmiyorum normal mi onu da bilmiyorum bi doktora götürmek istiyorum bakalım.
Evet öyle olmuş maşallah17 haziran doğumu galiba biz sadece dişe çalıştık
Genelde emziren annelerin cogu gece uyuyamiyor malesef bazi doktorlar 1 yaşından sonra gece beslenmesini azaltın diyorlar, benim kizim 1 kere sut içiyor sadece o da ben vermezsem onun icin de uyanmaz herhlde, 7 aylıktan beri oyle. Biz o dişlere daha gelemedik hic bilmiyorum canim, en iyisi her zaman doktora danismak
Emzik almıyor mu? Onu alsa rahat ederdin biraz, bazilari su verin diyorlar, bi uzmana yada doktora danışmak iyi olur sanirimYa bende azaltmak istiyorum ama gece her kalktığında memeyi alana kadar ağlıyor başka hiçbirşey sakinleştirmiyor benim de uykum olduğundan veriyorum birlikte uyuyoruz ama nereye kadar böyle olacak bilmiyorum neyi nasıl yaparım onu da bilmiyorum bi uyku danışmanıyla mı konuşsam acaba bana tavsiye verecek kimse de yok etrafımda
Ya ben haziran anneleri grubunda yazdığımın farkinda değilim, diyorum birde ayni grupta olabilirdik17 haziran doğumu galiba biz sadece dişe çalıştık
Emzik almıyor mu? Onu alsa rahat ederdin biraz, bazilari su verin diyorlar, bi uzmana yada doktora danışmak iyi olur sanirim
Allah yardimcin olsun inşallah kısa sürede halledersin uyku isiniAlmadı okadar istedim ve uğraştım ki ama almadı ilk iki ay aldı sonra bıraktı evet alsa çok iyi olacaktı
Biz daha büyük kızı ayiramadik kiTeşekkür ediyorum inşallah bakayım bi uyku danışmanlarına ben. Birgün düzelecek inşallah. Peki odasını ne zaman ayıracaksınız veya ayırdınız mı
Ben ayirdim 9 aydan sonra 4 yasindaki ablasıyla aynı odayı paylaşıyor ayırdıktan sonra uykusu düzene girdi ama12aydan sonra dişler çıkmaya başlayınca uyku düzenimiz şaştı saat başı kalkıyordum şükür disleri dizdikten sonra yeni yeni düzene giriyorTeşekkür ediyorum inşallah bakayım bi uyku danışmanlarına ben. Birgün düzelecek inşallah. Peki odasını ne zaman ayıracaksınız veya ayırdınız mı
Gozunaydin canim, saglikla sıhhatli gelsin inşallahKizlar bende hamileyim tekrardan kizim 17 aylik hayirlisi bakalim
Tesekkur ederim amin inşallah sen nasilsin nasil gidiyor 3. Bebek geliyodu dimiGozunaydin canim, saglikla sıhhatli gelsin inşallah
Evt canim oyle supriz oldu bizim için 3.kiz geliyor insallah, simdilik guzel gidiyor inşallah böyle devam ederTesekkur ederim amin inşallah sen nasilsin nasil gidiyor 3. Bebek geliyodu dimi
Gözün aydın canım sağ salim kucağınıza alırsınız inşallahKizlar bende hamileyim tekrardan kizim 17 aylik hayirlisi bakalim
Cinsiyeti belli oldu mu Siizn canımEvt canim oyle supriz oldu bizim için 3.kiz geliyor insallah, simdilik guzel gidiyor inşallah böyle devam eder
Oo maşallahEvt canim oyle supriz oldu bizim için 3.kiz geliyor insallah, simdilik guzel gidiyor inşallah böyle devam eder