2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
Ooo hayırlı olsun , 6 yadadaha fazkasaat uyudugunda gece emzirmek için uyandırmıyor musun?
Ben bu konuda bayağı düşünüyorum. Oğlum o kadar uzun uyumuyor da kızımı bıraksam uyur. Bu sefer aç mı diyorum?? Bir ay oluruna bıraktım ne zaman uyanırsa diye 2. Aydı sanırım kilo alımı azaldı. Hani o zaman küçüktü diyorum da benim bebeklerden 3 gün küçük komşu var. onun bebeği 6 saat uyuyormuş. Ayına göre kilosu fazla benim oğlan gibi buna rağmen doktoru 3 saati geçirme gece mutlaka uyandır demiş. 6 aydan sonra gece uykusu beslenmesini 1 e düşürün 9. Aydan sonra tamamen bırakabilirsiniz diyorlar. Çok merak ediyorum herkes gece ne yapıyor ben 3 - 4 saate alarm kurup kızım için uyanıyorum. Oğlum o kadar uzun durmuyor da o da dün 5 saat uyanmadı onun uykusu çok bölünüyor bu yeme için ondan müdahale etmedim kendi uyansın diye bekledim

Benım bebeişte gunduz uykusu kötü de gece alıştırsam sanki bazen 8_9 saat uyanmazmasallah ama 5-6 saatte ben uyandırıuom o uyanmazsa. Bende tereddutteyım. Zayıf bı bebek bızı mkı. Şuan 6400 gr 4.5 aylıgız , acaba bundan mı zayıf dıyorum. Gece delıksız uykumu gelişimi için daha ıyı , sıksık beslenmesımı bılemedım, bu ay dr a sormayı da unuttum, sen sorarsan bana da yazar mısın, biz ayda 700-800 gr aloyoruz

Kızlar gece beslenmesini ne yapıyorsunuz??? Benim bebeklerim 4 ay 5 günlük oldular. Oğlum zaten sık uyanıyor kendi acıkınca uyanır. Bazen 2 saatte bazen 3 saatte çok nadir 4 5 saat uyudu. Toplasam üç defayı geçmez. Kızımda tam tersi bıraksam 5 6 saat kesintisiz uyur. Onu da toplasam 3 defa acıktığı için uyanması olmuştur olmamıştır. 4 saati geçmeyecek şekilde saatimi ayarlıyorum. 3 4 saatte besliyorum. Akşam 8 9 gibi gece uykularına yaptırmadan 120 cc mama veriyorum. Sonrası saat ayarlı. 4 saatte kendileri uyansa çok rahat edeceğim

Hurma ve ıncırle bastırabılırsın canım ben oyle yapıyorum ben de anca kılomu kprıyorum ana 10 kılom fazla emzırorken veremessek bıdahadaha zor sanırım, emzırmek iyi kalorı yakıyor

İşte benimde kafam ondan karışıyo gece uykusu da çok önemli diyorlar. İşte komşu yaşamış benim oğlumla aynı kiloda gidiyordu biz kilo kaybı yaşamadık bu ay o bebiş yaşamış. Doktor gece 3 saati geçirme emzir demiş. Benimkiler 1 kilo üstü alıyor canım ikisi de. Hem mama hem meme veriyorum sanırım ondan.

Biyerde okumustum, türk anneler beslenmeye kafayı takmıs durumda ama uykuyu pek te onemsemıyorlar, uyku da en az beslenme kadar onemli gelişimi için diyor, gunduz gorduklerını ogrendıklerını sebep sonuc ılıskılerını gece beynınde oturtuyomus, bu mu benı etkıledı bılmıyorum bazen 6 saatte bile uyandırmadıgum oluyor ıyımı yapıyorum bılmıyorum..

Ah kizlar keske benim de bebegim gece uyusa.MasaAllah sizinkilere. Bizimki inanilmaz sık uyaniyor ve emiyor ozellikle sabaha karsi yarim saat bile olabiliyor malesef ama ben sizin yerinizde olsam aksam 8 de meme vermissem gece 11 - 3 ve en son uyanista verirdim. Uyuyan bebeginiz varsa sık uyandirmayin uyku cok faydali bebeklerde.

Hurma ve ıncırle bastırabılırsın canım ben oyle yapıyorum ben de anca kılomu kprıyorum ana 10 kılom fazla emzırorken veremessek bıdahadaha zor sanırım, emzırmek iyi kalorı yakıyor

Benim de 10 kilo fazlam var gün içinde yediğimle kalsam belki verirdim ama gece mutfağa bi dadanıyorum resmen 4. Öğünü yapıyorum öyle diyim. Acayip yiyorum

Bende böyle yapıorum saat olarak bazen 11 3 6 oluyur. Bazen 12 4 6 oluyor. Bazen 11 2 4 6 oluyor.

6 aylık olsunlar ben artık uyandırma işine girmeyeceğim.

Ne kadarlık bebeğiniz? Bende uyumadan önce mama veriyorum 2 saat tutuyor nasıl bi anda düzeldi varsa formülü bizede verin lütfen

Annelerede çok faydalı sütümüze Allahım bizede bi mucize olsa gece uzun uyusa bebislerimiz

Ya senide rehin aldım ama bizim netleşti annem covid pozitif çıktı aynı evdeyiz bendede hafif sırt ağrıları var 4 gündür çok az şikayetim var yani sen ilaç kullanmıştın çok mu ilerledide kullandın yoksa bugünlerden sonramı ilerliyor ? Gerçekten bebeğim için endişeleniyorum tecrübelilere danışıyorum.

Benim de 10 kilo fazlam var gün içinde yediğimle kalsam belki verirdim ama gece mutfağa bi dadanıyorum resmen 4. Öğünü yapıyorum öyle diyim. Acayip yiyorum
Ben geceleri ılk ıkı ay cok gırdım,baktım dogum kılosuna ek kılolar eklenıuor bıraktım, bide helvaya da cok abanmıstım ama asıl olayın su oldugunu anlayınca azalttım ama bi motıvasyon sart, bu 10 kiloyu 3 ayda rahat verırız bnce , gaz verelım bırbırımıze:)))

Benim de bebeğim de sıkıntı yoksa genel olarak 5 saat uyuyor 11 de yatarsa 4 buçuk 5 gibi acikinca.uyanıyor ama bu ara 4. Ay ayağı sanırım bozuldu uyurken ağlıyor ağlama nöbetleri yaşıyoruz

Killer bends kilolu hamile kaldım 86 ile hamile kalıp 95 le dogurdum doğumun ertesi günü 90 kilo sonra 86 ya düştüm şimdi hamilelik kilimin altındayım 82 oldum benim bebeğim aşırı emiyor galiba o etkiliyor ekstra bişey yapmıyorum ama amacım benimde emzirmeyi avantaja çevirip 10 15 kilo vermek

9.takım diye bi topik var, oraya katılalım mı:)) kilo verme grubu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…