- 30 Nisan 2018
- 1.776
- 2.110
- 37
Canım testin hata payı var ablam da testte negatif di tomografide vardı covid ilacı başladılar babam risk gurubundaydi tomografide gördüler test sonucunu beklemden covid ilacı verdiler 5 gün sonra testte pozitif çıktı zaten bu durumda ablamin tomografisi covid gorunumde.ama testi negatif sence tuhaf degil miKan tahlil
eşimin babasıda negatif çıktı tomgorafi çekilmiş covid ilacı başlatıldı Allah aşkına bu adam pozitif değilmi şimdi durup dururken covid ilacı niye başlatsınlar , negatif diye rahat rahat gitti geldi
Uyku sersemı oldugu zamanları ıyı degerlendirelım bir de bikaçsaat hiç emmeyınce ıyıce acıkınca da reddetmıoNapcaz böyle ya 1 ay oldu artık
Çok geçmiş olsun , benım babamda camıye gıdıp gelıo gitme desemde dınlemıyor amacocugu daha hıc kucagına bıle almadı . Anneme de opme falan dıyorum bebekte varsa sana sende varsa ona bulasır diye ama dınlemıyorlar, Allah korusun herkesi.
Canım testin hata payı var ablam da testte negatif di tomografide vardı covid ilacı başladılar babam risk gurubundaydi tomografide gördüler test sonucunu beklemden covid ilacı verdiler 5 gün sonra testte pozitif çıktı zaten bu durumda ablamin tomografisi covid gorunumde.ama testi negatif sence tuhaf degil mi
İnsaşşah hemen atlatırsınızAmin canım dikkat etmek gerekiyor ya.. Benim annem anestezi doktoru direk koronalı hastalara bakıyor o yüzden maskeyle seviyor bebeği her ne kadar dikkat etse de bazen normal de sevebiliyor nasip işte onlar negatif çıktı biz pozitif
Aynen çok var öyle sanırım kanda ferritin değerine bakiliyoCanım benim eşim de test ve tomo negatif kanda pozitif çıktı.
İnsaşşah hemen atlatırsınızvitamın fln al beslenmene dıkkat et
Aynen çok var öyle sanırım kanda ferritin değerine bakiliyo
Evet aynı durum bizdede... ya arayan sağlık ekiplerinin uyarması lazım veya doktorun demesi lazımdı dikkat et veya evden çıkma diye negatif diye çıkıyorlar işte böyle böyle yayılıyor.Canım testin hata payı var ablam da testte negatif di tomografide vardı covid ilacı başladılar babam risk gurubundaydi tomografide gördüler test sonucunu beklemden covid ilacı verdiler 5 gün sonra testte pozitif çıktı zaten bu durumda ablamin tomografisi covid gorunumde.ama testi negatif sence tuhaf degil mi
Tamam tesekkür ederim . Zaten hemşireler sik sık emzir diyince saatlerim saştı belkide saat degisikligi huyunu degistirdi onun . Insallah duzelirUyku sersemı oldugu zamanları ıyı degerlendirelım bir de bikaçsaat hiç emmeyınce ıyıce acıkınca da reddetmıo
Sen ilaç kullandınmı canım emziriyorsun ya nasıl seyretti sendeKızlar ben müsait olmadığım için yazamadım size. Biz korona olduk eşimle ve 2 3 tane çocuk doktoru ve ayrıca çocuk enfeksiyon doktoruyla görüştük. Bebeklere korona testi yapmıyorlarmış. Muhtemelen korona olmuştur bebek ama eğer ellerde ve ayaklarda morarma ya da nefes alamama durumu yoksa hastaneye getirmenize gerek yok dediler. Sadece emzirirken ve severken maskeli olun ayrıca dokunmadan ve dokunduktan sonra ellerinizi yıkayın dediler. Bazı bebeklerde hafif ateş bazılarında ishal oluyormuş. Bizim bebekte ishal ve hafif huzursuzluk oldu.
Sen ilaç kullandınmı canım emziriyorsun ya nasıl seyretti sende
Çok şükür atlattınız.. peki o yan ilaçların emzirmeye etkisi yokmu şahsen bizim çıkarsa ben hiç ilaç kullanmak istemiyorum.Kullandım ama asıl yükleme ilacını değil yan ilaçları kullandım. Ağır seyrettiği zaman o ilaç da kullanılıyor o zaman emzirmek yasak. Benim eşime göre daha hafifti onun kalbine tutundu
Kalbine tutundu derken? Kalbimi agrıyorduKullandım ama asıl yükleme ilacını değil yan ilaçları kullandım. Ağır seyrettiği zaman o ilaç da kullanılıyor o zaman emzirmek yasak. Benim eşime göre daha hafifti onun kalbine tutundu
Dogru canim ben tek cocukla isyanlardaysam iki cocuklulari dusunemiyorum. Gecmis olsun bebise ama benim de yuregim agzimda hasta olacak diye. InsaAllah olmaz.Kayinvalidemlere geldik oyle nemli ki surekli gogsunde ve sirtinda mendil var ve degistriyorum. Yarin donuyoruz ama insaAllah hastalik kapmayizAnnemler gidince yalnız kaldım, 2 cocuk vakit cok bulamiyorum canim:) bebisim de biraz rahatsız oksuruyor, bi kere doktora gittim ama verdiği ilaclar pek uygun değilmiş bebek icin kullanamadım. Sen napiyosun canim, nasil gidiyor? Nasilsiniz?
Yok canim mama da veriyorum sutum yetmiyor ama kilomuz iyi cok sukur. Ek gidaya da baslamak istiyorum ama cesaretim yok. Sadece yogurt verdim azicik. Hafta ici doktora gidicem 5. Ayda baslarim galiba. Bir de sen basladik yazmissin okudum da bence meyveyle baslama. Meyve tatli oldugu icin sebzeyi sevmeyebiliyorlarmis. Oyle okumustumSen sadece anne sutu verıyordun demi canım, basladınmı ek gıda tadımlarına?
Benimki de hala donmuyor cunku yuz ustu durmayi hic sevmedi. Sadece yan cevirdigimde yuz ustu donmeye calisiyor ve ana kucagindan ayaklarini sarkitmaya basladi kemersiz duramiyoruzBizimki de üşengeç:)) dr 5.5 aya kadar bekleyelım aceleye gerek yok, erken olması seni kurtarır tek avantajı o dedi.oturtma konusunda
Evt okudum ben de ama ; dr sole program verdi :Yok canim mama da veriyorum sutum yetmiyor ama kilomuz iyi cok sukur. Ek gidaya da baslamak istiyorum ama cesaretim yok. Sadece yogurt verdim azicik. Hafta ici doktora gidicem 5. Ayda baslarim galiba. Bir de sen basladik yazmissin okudum da bence meyveyle baslama. Meyve tatli oldugu icin sebzeyi sevmeyebiliyorlarmis. Oyle okumustum
Corbaya direkt gecis mi yapilacak sebze tadimlari olmadan ya da corba nasil neyle yapiyorsun? Doktorum bakalim nasil basla diyecek bize. Bir de tam pure yapmayin diyorlar ama ben puturlu vermeye korkarim ya sen nasil veriyorsun? Herkes paylassa aslinda bildiklerini hepimize faydali olur.Evt okudum ben de ama ; dr sole program verdi :
İlk uc gun sadece meyve suyu , sonrakı 3 gun meyvesuyu ve corba, sonrakı uc gun meyvesuyu corba yogurt ,sonraki gunler ise meyvepuresi corba yogurt devam. Hepsi gunde sadece 1-2 kaşık. Guvenıyorum ya dr uma . Artık sevıp sevmemesı de bıraz şans. Hadi şimdi vermedım diyelım eninde sonunda vercez meyve,ozmnda sebzeyi yemezse yemez ,bence bunun sonu yok, yani ben oyle dusunuyorum, ınsallah hepımızın ek gıda surecı gusel gecer, bol iştahlı olur bebelerımız
Şuan için meyveyi suyunu cıkararak veeıyorum.once cam rendede rendeledım elmayı, sonra gazlı bez yada tülbentle suzuyorum suyu cıkıyo öyle verıyorum bu hafta. Onumuzdekı hafta ama meyveyı cam rendede rendeledıkten sonra hafif pure olarak vercem,cam rende zaten sıvıya yakın yapıo nerdeyse . Corba ise sebzeden olcakmış, içine zeytinyagı harıc bişi katma dedi, salca domates vs hıcbısı katılmıcak. Su ve sebze gıbı anladım kadaryla , ama nasıl yapcam ben de bılmıyorum arastırcam onu daha , yarın corba yapcam cunku, aynen paylasılsasüper olur tecrubesısuz cok. Bide kıtapcık verdı dr daha okumadım onu. Ekgıda kitapcıgı .Corbaya direkt gecis mi yapilacak sebze tadimlari olmadan ya da corba nasil neyle yapiyorsun? Doktorum bakalim nasil basla diyecek bize. Bir de tam pure yapmayin diyorlar ama ben puturlu vermeye korkarim ya sen nasil veriyorsun? Herkes paylassa aslinda bildiklerini hepimize faydali olur.